ناتی داگ : برنامه ای برای Jak and Daxter 4 نداریم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
jak-and-daxter.jpg

طی گزارش جدید از کمپانی ناتی داگ، اعلام شده است که بازی Jak and Daxter 4 در دست ساخت نمی باشد.
آقای Neil Druckmann and Bruce Straley طی جلسه سوال و جواب در Reddit به این موضوع پاسخ داده اند :
برنامه ای نداریم.ما خواستیم ساخت بازی را شروع کنیم اما نتوانستیم.ما تلاش کردیم و شکست خوردیم :( شاید در آینده دوباره امتحان کنیم
نظر شما پیرامون برنامه های آینده ناتی داگ چیست؟
Gamingbolt

به نظر من ناتی داگ باید بجای ساخت دنباله دائما ip های جدید خلق کنن تا ما بتونین تو زمینه ها و سبکای مختلف شاهکار واقعی رو تجربه کنیم... خیلی دلم میخواد ناتی داگ یه بازی تو سبک GTA بسازه چون مطمئنم از راکستار بهتر خواهد ساخت:d

به نظر من ناتی داگ باید بجای ساخت دنباله دائما ip های جدید خلق کنن تا ما بتونین تو زمینه ها و سبکای مختلف شاهکار واقعی رو تجربه کنیم... خیلی دلم میخواد ناتی داگ یه بازی تو سبک GTA بسازه چون مطمئنم از راکستار بهتر خواهد ساخت:d
هر كسي را بهر كاري ساختن

آخهههههههه چرا:(( بیان برگردن به سبک پلتفرمر:(( بهترین بازی ها رو میتونند بسازن:-s حالا جک نشد،برن IP جدید بسازن ولی پلتفرمر باشه:-" یا یه دنیای فانتزی و شاد! :bighug:

اینها یک فرمول ثابت پیدا کردن ، این نسل دارن با همون یک فرمول بازی می سازند که البته موفق هم بودن ...
؟؟؟
این فرمول ثابتی که ازش حرف میزنی رو در میتونی بیشتر توضیحش بدی؟
آنچارتد ، TLOU ؟ زمین تا آسمون از همه نظر با هم فرق دارن!

نکنین این کارو.حالا جک نشد هیچی ولی خواهشا برید تو کار یه چیزی با اون حال و هوا.همون قدری که ملت منتظر Uncharted 4 و یا دنباله TLoU هستن،یه نسخه جدید از جک یا یه بازی پلتفرمر خفن دیگه هم هستن.

اینها یک فرمول ثابت پیدا کردن ، این نسل دارن با همون یک فرمول بازی می سازند که البته موفق هم بودن ...

این که میگی بیشتر راجع به یکی مثل اپیک صدق میکنه.دو سال یه بار یه نسخه جدید از GeOW میسازن،به اسم بازی جدید میکنن تو پاچه ملت.

اینا همین آخر نسلی یه بازی با متای +90 ساختن.دیگه این فرمول ثابت رو به هرکی بخواید میتونید نسبت بدید الا ND.

آخرین ویرایش:
نکنین این کارو.حالا جک نشد هیچی ولی خواهشا برید تو کار یه چیزی با اون حال و هوا.همون قدری که ملت منتظر Uncharted 4 و یا دنباله TLoU هستن،یه نسخه جدید از جک یا یه بازی پلتفرمر خفن دیگه هم هستن.

این که میگی بیشتر راجع به یکی مثل اپیک صدق میکنه.دو سال یه بار یه نسخه جدید از GeOW میسازن،به اسم بازی جدید میکنن تو پاچه ملت.

اینا همین آخر نسلی یه بازی با متای +90 ساختن.دیگه این فرمول ثابت رو به هرکی بخواید میتونید نسبت بدید الا ND.
الان هدفتون از دوباز نوشتن چی بود؟

بهتر ! :دی از زمان PS1 به بعد (قبلی ها رو که بازی نکردم) تنها بازی های ND که باهاشون اصلاً حال نکردم Jak های بعد از نسخه اول بودن. Crash Bandicoot که عشق بود ! Uncharted ها و TLoU هم که حس و حال تعریف اضافه ازشون نیست و کیفیتشون مشخصه ! :دی ولی توی PS2 فقط با Jak & Daxter به شدت حال کردم و نسخه های بعدی رو اصلاً خوشم نیومد. یه جورایی از اون حس و حال نسخه اول خارج شده بودن به نظرم.
یادمه یه جا نوشته بود که اول قرار بوده PS Allstars Battle Royale توسط ND ساخته بشه ! اون بازی که خراب کرد ، ولی خیلی حال میده اگه بتونیم یه پروژه این شکلی از ND ببینیم. یعنی با این کیفیت بالایی که بازی هاشون داره بیان یه بازی بر اساس کاراکترهای PS بسازن (حالا یا Fighting یا Karting یا توی سبک DotA یا هرچی) البته از یه طرف هم دوست دارم روی پروژه های خودشون کار کنن نه چیزهای فرمایشی ! کاش میشد یه استودیوی سوم از دل ND درآورد و این پروژه رو داد بهشون. :دی

امیدوارم ادامه ی Uncharted رو هم نبینیم ! ND با TLoU ثابت کرد خلاق تر از اون چیزیه که تصور میکردیم !
از سری J&D هم بهترینش Daxter رو PSP بود که R@D ساختش ! :دی

بهتر ! :biggrin1: از زمان PS1 به بعد (قبلی ها رو که بازی نکردم) تنها بازی های ND که باهاشون اصلاً حال نکردم Jak های بعد از نسخه اول بودن. Crash Bandicoot که عشق بود ! Uncharted ها و TLoU هم که حس و حال تعریف اضافه ازشون نیست و کیفیتشون مشخصه ! :biggrin1: ولی توی PS2 فقط با Jak & Daxter به شدت حال کردم و نسخه های بعدی رو اصلاً خوشم نیومد. یه جورایی از اون حس و حال نسخه اول خارج شده بودن به نظرم.
یادمه یه جا نوشته بود که اول قرار بوده PS Allstars Battle Royale توسط ND ساخته بشه ! اون بازی که خراب کرد ، ولی خیلی حال میده اگه بتونیم یه پروژه این شکلی از ND ببینیم. یعنی با این کیفیت بالایی که بازی هاشون داره بیان یه بازی بر اساس کاراکترهای PS بسازن (حالا یا Fighting یا Karting یا توی سبک DotA یا هرچی) البته از یه طرف هم دوست دارم روی پروژه های خودشون کار کنن نه چیزهای فرمایشی ! کاش میشد یه استودیوی سوم از دل ND درآورد و این پروژه رو داد بهشون. :biggrin1:​

آریا کفر نگو!:دی J&D2 عملا بهترین پلتفرمر تاریخه!:|

من که واقعا ناامید شدم!:|‌ بینهایت دوست دارم این بازی رو از ND ببینم! البته با ایده توهم موافقم! مثلا Uncharted Team Racing بنظر من خیلی باید فاز بده!:دی

ND بخواد بازم IP جدید خلق کنه اتفاق بسی میمون و خجسته هست اما اگه قرار بر این باشه هم باز ترجیح میدم این IP جدید یه بازی پلتفرمر باشه! حیفه بخدا اینا پلتفرمر نسازن!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or