موسس disc drive :Codemasters کنسول Xbox One مانند یک جسد است!

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Xbox-One-logo.jpg

موسس استدیو Codemasters آقای David Darling گفته اند disc drive فیزیکی کنسول Xbox One مانند " یک جسد دست بند خورده به شما می باشد " و ناشرین بازی های این کنسول بایستی پایین آوردن قیمت ها را بپذیرند.
ایشان طی صحبت هایشان در GamesIndustry پیرامون تغییر سیاست های مایکروسافت گفته اند مایکروسافت ایده یک آینده دیجیتالی را اشتباه فروخت :
برای من جالب بود که چطور بازار همراه مایکروسافت عقب کشید.به نظرم مایکروسافت آن را به طرز صحیحی نفروخت و به اندازه کافی قوی نبودند.آنها نمی بایست یک drive فیزیکی را بر روی Xbox One قرار می دادند.این مورد مثل یک جسد دست بند خورده به شما می باشد.این جسد را به دنبال خود خواهد کشید و در نتیجه سرعت شما پایین خواهد آمد.آنها اجازه دادند بازار عقب بکشد اما اشتباه بود.
آقای Darling پس از ترک Codemasters در سال 2007 استدیو تلفن های هوشمند Kwalee را تاسیس کردند که هم اکنون بر روی Farm Fighters کار می کنند.
ایشان همچنین گفته اند که قیمت بازی های کنسول ها بایستی برای رقابت کاهش پیدا کند.این کار برای صنعت بازی ها بدیهی است :
قیمت بازی های کنسول ها بایستی کاهش پیدا کند وگرنه در برابر Apple و Google شانسی برای رقابت نیست.صنعت بازی ها مسلما در همان مسیر حرکت خواهد کرد.یک سکه را شما بالا می اندازید و یک چیزی می شود.تغییرات پس از 6 ماه خودش را نشان خواهد داد و همه تعجب خواهند کرد چرا همه چیز قبلا عوض نشده بود.هیچ دلیلی برای عرضه فیزیکی محصولات نیست زمانی که اینترنت داریم.
Darling معتقد است که بازی های خلاقانه موبایل برای سازندگانش، بازار بهتری نسبت به کنسول ها به ارمقان خواهد آورد :
صنعت به چیزی فراتر از کنسول ها و کامپیوترها رشد کرده است.اگر در بخش موبایل یک ایده نو آورانه داشته باشید می توانید میلیون ها دانلود را به همراه بیاورید.
نظر شما پیرامون صحبت های Darling چیست؟آیا Disc Drive واقعا با وجود اینترنت، بایستی حذف شود؟
Gamespot

هرچی ورشسکته اخراجی و ... ـست داره از مایکرو انتقاد میکنه !:دی
البته این بابا داره میگه مایکروسافت کلا باید درایو فیزیکی رو حذف می کرد و بازی ها رو فقط به صورت دیجیتالی میفروخت، که نشون میده هنگام انجام مصاحبه در شرایط عادی نبوده و یحتمل چیزی مصرف کرده :دی

البته این بابا داره میگه مایکروسافت کلا باید درایو فیزیکی رو حذف می کرد و بازی ها رو فقط به صورت دیجیتالی میفروخت، که نشون میده هنگام انجام مصاحبه در شرایط عادی نبوده و یحتمل چیزی مصرف کرده :دی
احتمالا منظورش این بوده که کلا دیگه نیازی نداشته باشی بری از سرکوچه بازی بخری بندازی تو دیسک :دی
یعنی وان رو روشن کنی بری بازی رو بخری و درجا هم شروع کنی به بازی کردنش !:دی

وقتی کنسول شکست میخورد هم حتما شما میومدی بدهی ها رو میدادی . فکر کنم سازنده ها واقعا میخواستن از دست ماکروسافت راحت شن بابا حالا خوبه دیدین کل دنیا صداشون در امده ماکروسافت بیچاره هم خودش وقتی فروش اولیه دید متوجه شد این کار کار درستی نیست اون وقت اینها چی میگن ؟

این سازنده ها چرا جدیدن انقدر چرت و پرت میگن ؟ انگار کل دنیا به اینترنت پر سرعت دست رسی دارن ؟

تازه روی کنسول 500 گیگ هارده خوب شما حساب کن اگه هر بازی بخواد 50 گیگ باشه چی میشه ؟ میشه 10 تا بازی .

خوب حالا امدی بیچاره با چه بد بختی دانلود کرد وقتی هاردش جا نداشت باید چیکار کنه ؟تازه این برای وقته که درایو نداشته باشه .

اگه میگفت از طریق cloud حتی به مشتری هاش سرویس میداد قابل قبول بود باز یک چیزی مشخص میکرد بازارش فقط آمریکا و ژاپن و کره و انگلیس و چند تا کشور دیگن اما اینکه کنسول به این بزرگی بفروشی که بخوای دانلود کنی همون cloud بازی میکنی سنگینتری دیگه وقتی اینترنتی داشته باشی که بخوای به راحتی 50 گیگ 1-2 ساعت دانلود کنی .

جمع کنین باو اینقدر چپ و راست بیانه دادین فقط برای اینکه فن ها رو بجون همدیگه بندازین و حس وفاداری رو تشدید کنین تا حتما طرفدارای پی اس برن 4 رو بخرن و 360 ای ها برن وان بگیرن ...
همه اینا فقط برای ایجاد مجادله بین فن هاست تا وفاداریشون رو با این بحث ها بالا بره و با دفاع از کنسول محبوبشون بیشتر زامبی بشن ... من که فن دو اتیشه سونی هستم دلیلی نمیبینم یک فن مایکرو 1 رو ول کنه بیاد 4 بخره ..
منم 4 میخرم چون با بازی های 3 بزرگ شدم و دوست دارم ادامه بازی هام رو برم ...مثلا من تجربه هیلو نداشتم ولی کیلزون هر 3 شمارشو بازی کردم برا همین میرم 4 میخرم که شدو فال رو هم بازی کنم ..
کسی که هیلو بازی کرده کرده 100درصد باید 1 بخره... چون با انحصاری های مایکرو بزرگ شده ..
( ببخشید اینقدر دست و پا شکسته نوشن امیدوارم منظور رو رسونده باشم)

قیمت بازی ها بخواد بیاد پایین کیفیتش هم قطعا میارن پایین..

من جای ماکرو بود DRM رو انتخابی میکردم یعنی هرکی دوست داشت از امکانات DRM استفاده کنه اون رو با یک آپدیت فعال کنه اینجوری بازخورد مردم هم مشخص می شد..

فکر کنم منظور ایشون اینه اگه بازی رو دیسک نیاد و دیجیتالی فروخته شه هزینه ها پایین میاد و میتونن بازی رو ارزونتر بفروشن و با بازی های موبایل رقابت کنن:دی

خوب نظرش اینه که دیسکا باید حذف بشه که خیلی بیجا کرده نظرش اینه ولی حالا چرا ماکروسافت رو خطاب قرار داده مگه سونی و حتی PC همچنان بر پایه دیسک نیستن ؟

احتمالا دیده این روزا دیوار ماکرو کوتاهه واسه همین مرتیکه ی high :دی

وقتی کنسول شکست میخورد هم حتما شما میومدی بدهی ها رو میدادی . فکر کنم سازنده ها واقعا میخواستن از دست ماکروسافت راحت شن بابا حالا خوبه دیدین کل دنیا صداشون در امده ماکروسافت بیچاره هم خودش وقتی فروش اولیه دید متوجه شد این کار کار درستی نیست اون وقت اینها چی میگن ؟

این سازنده ها چرا جدیدن انقدر چرت و پرت میگن ؟ انگار کل دنیا به اینترنت پر سرعت دست رسی دارن ؟

تازه روی کنسول 500 گیگ هارده خوب شما حساب کن اگه هر بازی بخواد 50 گیگ باشه چی میشه ؟ میشه 10 تا بازی .

خوب حالا امدی بیچاره با چه بد بختی دانلود کرد وقتی هاردش جا نداشت باید چیکار کنه ؟تازه این برای وقته که درایو نداشته باشه .

اگه میگفت از طریق cloud حتی به مشتری هاش سرویس میداد قابل قبول بود باز یک چیزی مشخص میکرد بازارش فقط آمریکا و ژاپن و کره و انگلیس و چند تا کشور دیگن اما اینکه کنسول به این بزرگی بفروشی که بخوای دانلود کنی همون cloud بازی میکنی سنگینتری دیگه وقتی اینترنتی داشته باشی که بخوای به راحتی 50 گیگ 1-2 ساعت دانلود کنی .

البته مثل اینکه XBOX ONE از هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or