مك ادرس پي اس پي چيه؟

• Thread starter Thread starter magazin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

magazin

کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان گرامي ميخواستم بدونم مك ادرس psp چيه وچرا نبايد اونو به كسي گفت واصلا به چه درد بقيه ميخوره. با تشكر Rassool

هر دستگاهی که بتونه به یک شبکه ای وصل بشه باید یک کارت شبکه به اصطلاح NIC داشته باشه و هر کارتی هم دارای یم مشخصه ی مخصوص چند رقمی هست که unique هست و آن دستگاه را در شبکه با آن مشخصه که MAC Address نام داره معلوم می کنن.
شما نمی تونین مک ادرس رو تغییر بدین (البته با بعضی از برنامه ها بطور مجازی میشه که اصلا بحثش فرق داره) .
مثلا اگه می خواهین مک ادرس کارت شبکه ای که روی pc تون الان هست رو ببینید از این فرمان استفاده کنید:
arp -a

توضيحات دوستمون خيلي خوب بود.MAC Address به هيچ درد كسي نميخوره چون psp داري wireless LAN هستش بايد يه همچين آدرسي براي شناختن خودش به وسايل ارتباطي كه مثلا access point ميتونه ياشه لازم داره.

سلام
اقا یه وقت خدایی نکرده نزنه به کلت که مک ادرس psp عوض کنی!!!!!
من یه بار عوض کردم بد بخت شدم!!!!!:(
اگه مک ادرس psp عوض کنی دیگه نمی تونی با رفقات مولتی بازی کنی!
در ضمن مک ادرس psp به صورت مجازی عوض می شه.یعنی مک ادرس دستگاه همونی هست که بوده فقط دستگاهت یه تریپ توهم می زنه که مک ادرسش عوض شده:cheesygri

نه دوستان من قصد عوض كردن مك ادرسو ندارم ديدم توي سايتاي خارجي هرچي عكس از پي اس پي خودشون زدن مك ادرسو روش خط كشيدن تا پيدا نباشه گفتم شايد خبريه به هرحال از همتون ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or