معرفی بازی هایی ps4 دارای زیر نویس فارسی یا فارسی ساز

با فارسی سازی بازی ها موفق هستید؟

• بله

رای‌ها: 15 33.3%
  • خیر

رای‌ها: 4 8.9%
  • خییییلی

رای‌ها: 18 40.0%
  • فقط در حد زیر نویس مکالمات

رای‌ها: 8 17.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    45
  • نظرسنجی بسته شده است .

amin200200

کاربر سایت
Aug 26, 2010
800
نام
amin
حجم خود بازی و زیرنویس حدودا ۱۰۰ گیگه خواستم کسی که میخواد همچین حجمی زیرنویس بگیره با بیشترش اشنا بشه چی داره میگیره و دیگه قرار نبود بیشتر بگم😁
دوست عزیز میشه لطف کنید و بگید که حجم زیرنویس به تنهایی چه مقدار هستش ؟؟ مرسی . در ضمن خبر خیلی خیلی عالی ای بودش . یعنی کسانی که زحمت این کار رو کشیدن بر مشکلات فنی و غیره غلبه کردن و اگر دوست داشته باشن میتونن هر بازی ای رو که بخوان واسه PS4 زیرنویس کنن .

• Like
Reactions: soheil_66

abbascfc

کاربر سایت
Sep 28, 2015
8
حجم خود بازی و زیرنویس حدودا ۱۰۰ گیگه خواستم کسی که میخواد همچین حجمی زیرنویس بگیره با بیشترش اشنا بشه چی داره میگیره و دیگه قرار نبود بیشتر بگم😁
باتوجه به توضیحاتت به نظر ترجمه خوبی داشته باشه
از کجا میتونم این زیرنویس رو دانلود کنم ؟ فایلش چند گیگ هست و چجوری بفهمم با نسخه ای که تو کنسول دارم تطابق داره؟

Behnams923

کاربر سایت
Jun 4, 2014
400
نام
Behnam
باتوجه به توضیحاتت به نظر ترجمه خوبی داشته باشه
از کجا میتونم این زیرنویس رو دانلود کنم ؟ فایلش چند گیگ هست و چجوری بفهمم با نسخه ای که تو کنسول دارم تطابق داره؟
درود
از اینجا میتونی دانلودش کنی،حجمش 20 گیگه.
آیدی بازی CUSA08519 و آپدیت 1.29

• Like
Reactions: amin200200

amin200200

کاربر سایت
Aug 26, 2010
800
نام
amin
درود
از اینجا میتونی دانلودش کنی،حجمش 20 گیگه.
آیدی بازی CUSA08519 و آپدیت 1.29
مخلص داداش بهنام .
رفیق من دانلود کردم و جواب داد سوالی که واسم پیش اومده اینه که چرا زیرنویس رو جدا قرار ندادن و به صورت پک شده با آپدیت گذاشتن ؟ چون افرادی که مثل من آپدیت 1.29 رو از قبل دانلود کردن باز مجبور به دانلود 20 گیگی میشن . آیا به خاطر دست پیدا نکردن بقیه به فایل های زیرنویس این کار رو انجام میدن ؟؟
البته که ارزش این بازی خیلی خیلی زیاده و هر بار که اجراش میکنی لذتبخشه و چیزای جدیدی واسه گفتن داره . واقعا آقا محسن که کار پورت این زیرنویس رو انجام داده کارش درسته ( چون افراد خبره در این کار هم نتونستن از پسش بر بیان و مشکلات فنی رو بهونه میکردن ) فقط ای کاش این کار بزرگ رو کامل کنه و تمام متون بازی و در کل همه بازی رو زیرنویس کنن چون واقعا این بازی ارزششو داره و هر چه قدر هم نیاز به دانلود داشته باشه می ارزه . منتظر پورت های با ارزش بعدی هستیم .

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر