مصاحبه اختصاصی بازی‌سنتر با سازندگان Kingdom Come: Deliverance

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Hazmat

7th Day
عضو تحریریه

طبق مکاتبه‌هایی که انجام شد، استودیوی Warhorse برای مصاحبه با بازی‌سنتر اعلام آمادگی کرد. از ما خواسته شد تا سوالات را به همراه فرد مورد نظر از استودیو برای پاسخ دادن به آن‌ها انتخاب کنیم. ابتدا قرار بر این بود که این مصاحبه با «دنیل واورا» (Daniel Vavra) یکی از پایه‌گذاران اصلی استودیو و کارگردان ایده‌پرداز صورت پذیرد، متاسفانه با توجه به مشغله‌ی او و درگیری با پروژه‌ی Kingdom Come: Deliverance، این مهم به مدیر روابط عمومی Tobias Stolz-Zwilling واگذار شد.
برای خواندن مصاحبه به لینک زیر مراجعه کنید:
مصاحبه اختصاصی با تیم warhorse - بازی سنتر

ممنون از مصاحبه

شدیدا منتظر این RPG هستم.....یه RPG ای که با توجه به سابقه ای که سازنده هاش دارن (مافیا1 ) و رویکرد واقع گرایانه و نه فانتزی که داره میتونه یه چیز یونیک بشه که مدتها مورد انتظار خیلی ها بوده

اگر این بازی موفق بشه میتونه سرآغاز دوران RPG های واقع گرایانه داستانی باشه...امیدوارم

.

ممنون از مصاحبه

شدیدا منتظر این RPG هستم.....یه RPG ای که با توجه به سابقه ای که سازنده هاش دارن (مافیا1 ) و رویکرد واقع گرایانه و نه فانتزی که داره میتونه یه چیز یونیک بشه که مدتها مورد انتظار خیلی ها بوده

اگر این بازی موفق بشه میتونه سرآغاز دوران RPG های واقع گرایانه داستانی باشه...امیدوارم

.
من که امیدوارم چنین دورانی شروع نشه:-"

Daniel Vavra اگه بزارن خودش کارشو بکنه و نظارت کامل رو بازی داشته باشه می تونه یه چیزی در حد و اندازه های مافیا 1 بده بیرون (منظورم سطح کیفی بازیه) ولی اگه قرار باشه فقط یه گوشه کارو بگیره میشه مثل مافیا 2 یه بازی شدیدا متوسط

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or