GPSY کاربر سایت Mar 16, 2012 #1 سلام دوستان من توي خداي جنگ 1 اونجايي كه يه سنگ دنبالت ميكنه وبهش تيغ وصله بايد ازدستش فرار كني وبه بالاي پله هابري وزير آب اهرم روبكشي هرچقدر تلاش ميكنم نميره زير آب بايد چيكار كنم؟
سلام دوستان من توي خداي جنگ 1 اونجايي كه يه سنگ دنبالت ميكنه وبهش تيغ وصله بايد ازدستش فرار كني وبه بالاي پله هابري وزير آب اهرم روبكشي هرچقدر تلاش ميكنم نميره زير آب بايد چيكار كنم؟
D djamir کاربر سایت Mar 17, 2012 #3 نوشته شده توسط GPSY: سلام دوستان من توي خداي جنگ 1 اونجايي كه يه سنگ دنبالت ميكنه وبهش تيغ وصله بايد ازدستش فرار كني وبه بالاي پله هابري وزير آب اهرم روبكشي هرچقدر تلاش ميكنم نميره زير آب بايد چيكار كنم؟ بیشتر... نوشته شده توسط GPSY: كسي نيست كمك كنه!من از ورژن 5131استفاده ميكنم بیشتر... شما اول میری لبه دیوار بعد میری روی غلتک کمی جلوتر یه نردبون هست از ایون میری بالا بعد یه مسیری رو طی میکنی اخرش یه چیزی بر می داری و بر میگردی همون جا بعد با دکمه مربع میری زیر اب و اون قطعه رو جا میزنی و ادامه میدی
نوشته شده توسط GPSY: سلام دوستان من توي خداي جنگ 1 اونجايي كه يه سنگ دنبالت ميكنه وبهش تيغ وصله بايد ازدستش فرار كني وبه بالاي پله هابري وزير آب اهرم روبكشي هرچقدر تلاش ميكنم نميره زير آب بايد چيكار كنم؟ بیشتر... نوشته شده توسط GPSY: كسي نيست كمك كنه!من از ورژن 5131استفاده ميكنم بیشتر... شما اول میری لبه دیوار بعد میری روی غلتک کمی جلوتر یه نردبون هست از ایون میری بالا بعد یه مسیری رو طی میکنی اخرش یه چیزی بر می داری و بر میگردی همون جا بعد با دکمه مربع میری زیر اب و اون قطعه رو جا میزنی و ادامه میدی
D djamir کاربر سایت Mar 17, 2012 #5 نوشته شده توسط GPSY: داداش جالب اينجاست باهيچ دكمه اي زير آب نميره! بیشتر... داداش شما مسیری که گفتم رو رفتی یا نه
نوشته شده توسط GPSY: داداش جالب اينجاست باهيچ دكمه اي زير آب نميره! بیشتر... داداش شما مسیری که گفتم رو رفتی یا نه
GPSY کاربر سایت Mar 17, 2012 #6 داداش دستت درد نكنه مرسي مشكلم حل شد باكمك شما ولي حالا يه جاي ديگه گير كردم اونجا كه وارد سر مجسمه ميشي كلي توپ آتشين بطرفت مياد نميدونم چيكار كنم
داداش دستت درد نكنه مرسي مشكلم حل شد باكمك شما ولي حالا يه جاي ديگه گير كردم اونجا كه وارد سر مجسمه ميشي كلي توپ آتشين بطرفت مياد نميدونم چيكار كنم
jjhha کاربر سایت Mar 17, 2012 #7 نوشته شده توسط GPSY: داداش دستت درد نكنه مرسي مشكلم حل شد باكمك شما ولي حالا يه جاي ديگه گير كردم اونجا كه وارد سر مجسمه ميشي كلي توپ آتشين بطرفت مياد نميدونم چيكار كنم بیشتر... وقتی به سمت بیرون میای چپ و راست یه سری در هست در سوم از سمت چپ باز کن راهش اونجاست
نوشته شده توسط GPSY: داداش دستت درد نكنه مرسي مشكلم حل شد باكمك شما ولي حالا يه جاي ديگه گير كردم اونجا كه وارد سر مجسمه ميشي كلي توپ آتشين بطرفت مياد نميدونم چيكار كنم بیشتر... وقتی به سمت بیرون میای چپ و راست یه سری در هست در سوم از سمت چپ باز کن راهش اونجاست
A Amir1309ali عضو جدید May 26, 2021 #9 نوشته شده توسط GPSY: داداش دستت درد نكنه مرسي مشكلم حل شد باكمك شما ولي حالا يه جاي ديگه گير كردم اونجا كه وارد سر مجسمه ميشي كلي توپ آتشين بطرفت مياد نميدونم چيكار كنم بیشتر... داداش در سوم از سمت چپ رو باز کن بعد راهشو برو میرسی به یه جایی که باید از چن تا چوب و اینا رد بشی. بعد رد شو میرسی به اون گاو بزرگه ک باید بکشیش
نوشته شده توسط GPSY: داداش دستت درد نكنه مرسي مشكلم حل شد باكمك شما ولي حالا يه جاي ديگه گير كردم اونجا كه وارد سر مجسمه ميشي كلي توپ آتشين بطرفت مياد نميدونم چيكار كنم بیشتر... داداش در سوم از سمت چپ رو باز کن بعد راهشو برو میرسی به یه جایی که باید از چن تا چوب و اینا رد بشی. بعد رد شو میرسی به اون گاو بزرگه ک باید بکشیش