مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نه در مقایسه به واقعیت حتی همین بوده تجربه من، به نسبت بقیه پنل ها یه لایه سفید/خاکستری رو همه چی حس میشه، مگر اینکه بخوای هر دفعه خودت دستکاری بکنی که تصویر به چیزی که تو واقعیت هست نزدیک تر بشه :D چند بار گفتم "بی روح" تره...
مثلا از یه محصولی عکس میگیری روی خود صفحه نمایش تصویر خیلی تمیز تر و به نورپردازی محیط تو واقعیت نزدیک تره (رنگ های تیره و لایه های قهوه ای/خاکستری/آبی و حتی مشکی) یا هربار میخوایم عکس و ویدیو یا مدل 3D ادیت کنیم برای کسی باید حساب این چیزا رو هم بکنیم هر دفعه چون اوایل که اطلاع نداشتیم از این موضوع نتیجه و اون چیزی که توی ذهن ما بود با خروجی نهایی یکی دو درجه ای فرق میکرد !!
مثلا 424A52 رو 55585C نشون میده..مجبور شدیم سه تا مانیتور مختلف LCD و LED و یه تیوی وصل کنیم به سیستم ( با کلی کالیبریشن ) روی حالت Duplicate multiple displays که همه یه تصویر رو نشون بدن و بشه مقایسه کرد تصویر رو که سوتیِ پر هزینه ندیم یه وقت...
همکارایی که مانیتور های غیر از LCD دارن انگار این مشکلو ندارن اصلا و با یه کالیبریشن ساده...ما با مانیتور IPSیی که 30 تومن خریدیم دو سال پیش اینطوری بود وضعیت...
در حال حاضر شرکت یه گیگابایت oled داریم 47 اینچ از این گرونا که از بیرون یکیو آوردیم کالیبریشن انجام داد براش و خیلی عالیه به عنوان صفحه نمایش اصلی، به همه سپردم قبل نهایی کردن هر پروژه یه دور با این باید چک کنن همه چیزو و خدارو شکر از موقع خرید ضرری نزده بهمون :D
بحث این مانیتورا هم یه 50% اش استفاده شخصی و گیمینگه که حال میده HDR باهاش ، بقیه اش مربوط به همون داستان هست که کسی چیزی فرستاد برام و خونه بودم به مشکل خاصی بر نخورم چون این MSI یی که الان دارم خیلی پرته از این لحاظ.
شرمنده زیاد شد توضیحات
اگه اون ۵۰ درصد که کاری هست رو در کنار بازی میخواید و قرار نیست که ناگهانی تبدیل به ۱۰۰ بشه، من بهتون مانیتور ۲۷ اینچ ۲k اسکپتر با رفرش ریت ۱۶۵ هرتز رو پیشنهاد میکنم. پنل ۱۰ بیت واقعی با کیفیت و کالیبره شده توسط دستگاه در کارخانه رو داره. برای بازی، فیلم دیدن و مخصوصا کار های طراحی بسیار مناسبه و اصلا کیفیتش قابل توصیف و مقایسه با چیزی در این رنج قیمت نیست.
من خودم مدل ۲۴ اینچ با پنل ۸ بیت کالیبره شدش رو داشتم که اصلا قابل مقایسه با پنل های دیگه نبود.
اگر هم که قرار هست از الآن کاربری ۱۰۰ درصدی طراحی داشته باشید، پس سراغ oled یا mini led برید که اصلا فکر و نگرانی هیچ گونه خطا رو نداشته باشید. ولی خیلی گرونن و باید به فکر سوختگی پنل اولد هم باشید.

• Like
Reactions: drak
اگه اون ۵۰ درصد که کاری هست رو در کنار بازی میخواید و قرار نیست که ناگهانی تبدیل به ۱۰۰ بشه، من بهتون مانیتور ۲۷ اینچ ۲k اسکپتر با رفرش ریت ۱۶۵ هرتز رو پیشنهاد میکنم. پنل ۱۰ بیت واقعی با کیفیت و کالیبره شده توسط دستگاه در کارخانه رو داره. برای بازی، فیلم دیدن و مخصوصا کار های طراحی بسیار مناسبه و اصلا کیفیتش قابل توصیف و مقایسه با چیزی در این رنج قیمت نیست.
من خودم مدل ۲۴ اینچ با پنل ۸ بیت کالیبره شدش رو داشتم که اصلا قابل مقایسه با پنل های دیگه نبود.
اگر هم که قرار هست از الآن کاربری ۱۰۰ درصدی طراحی داشته باشید، پس سراغ oled یا mini led برید که اصلا فکر و نگرانی هیچ گونه خطا رو نداشته باشید. ولی خیلی گرونن و باید به فکر سوختگی پنل اولد هم باشید.
مرسی بابت پیشنهادت، این مدل رو منظورته؟
مینی led همون AOC هست تو ذهنم که فردا صبح قرار بود برم صرافی پولشو بریزم برای برادرم که بگیره، که خب الان بحث یکم پیچیده شد :D به نظرت بهتره از این اسپکتره؟
در مورد OLED همین گیگابایتی که شرکت داریم با اینکه از همه سیستمای دیگمون ازش کمتر استفاده شده هنوز هیچی نشده یه مقداری Burn-in توش مشاهده میشه ، مخصوصا موقع روشن شدن، حالمو میگیره هر دفعه نگاش میکنم

سلام فرشید جان خوبی؟
نظرت راجع به پنل های VA چیه؟ تجربه ی شخصی داشتی باهاشون؟ این black smearing در چه حد قابل تشخیصه؟
من تصمیم دارم دوتا پنل بخرم از بین یکی از این دوتا:
1-AOC Q27G3XMN 27” Mini LED
2-Dell G2724D
هیچکدومشونم ایران موجود نیست :D برادرم داره میاد بار همراهش نداره گفتم بگم اون بیاره اگه ارزششو داره ( رنگ بندی دقیق برام مهمه)
یه آپشن دیگه هم ASUS TUF VG27AQ1A بود که تو تحقیقات من انگار یه سرو گردن از اون دوتا بالایی پایین تره و IPS هست
مانیتور AOC چه قیمته؟

مرسی بابت پیشنهادت، این مدل رو منظورته؟
مینی led همون AOC هست تو ذهنم که فردا صبح قرار بود برم صرافی پولشو بریزم برای برادرم که بگیره، که خب الان بحث یکم پیچیده شد :D به نظرت بهتره از این اسپکتره؟
در مورد OLED همین گیگابایتی که شرکت داریم با اینکه از همه سیستمای دیگمون ازش کمتر استفاده شده هنوز هیچی نشده یه مقداری Burn-in توش مشاهده میشه ، مخصوصا موقع روشن شدن، حالمو میگیره هر دفعه نگاش میکنم
مدل زیر منظورم هست.
https://www.digikala.com/product/dkp-8266365
نمیتونم بگم که بین پنل مینی ال ای دی و ای پی اس کدوم رو انتخاب کنی. ولی به طور کلی پنل مینی ال ای دی بالاتر از ای پی اس قرار میگیره و خیلی بهتره. اگه اختلاف قیمتشون زیاد نیست، پس ۱۰۰ درصد مانیتور با پنل مینی ال ای دی رو بخر. البته قبلش نظرات کاربران رو بخون یا بگردد و ببین اصلا چنین مانیتوری وجود داره یا نه. چون توی سایت اصلی زده پنل وی ای با فناوری مینی ال ای دی. این پنل، مینی ال دی واقعی حساب نمیشه و باید بیشتر در مورد تحقیق کنی.

• Like
مدل زیر منظورم هست.
https://www.digikala.com/product/dkp-8266365
نمیتونم بگم که بین پنل مینی ال ای دی و ای پی اس کدوم رو انتخاب کنی. ولی به طور کلی پنل مینی ال ای دی بالاتر از ای پی اس قرار میگیره و خیلی بهتره. اگه اختلاف قیمتشون زیاد نیست، پس ۱۰۰ درصد مانیتور با پنل مینی ال ای دی رو بخر. البته قبلش نظرات کاربران رو بخون یا بگردد و ببین اصلا چنین مانیتوری وجود داره یا نه. چون توی سایت اصلی زده پنل وی ای با فناوری مینی ال ای دی. این پنل، مینی ال دی واقعی حساب نمیشه و باید بیشتر در مورد تحقیق کنی.
از لحاظ اعتبار خیلی معتبر و محبوبه Q27G3XMN
تا جایی که من تو تحقیقاتم فهمیدم Mini LED واقعی و فیک نداریم، مثلا پنل IPS هم کلی داریم که روی Mini LED باشه حتی ، قضیه اینه که Mini LED نوع *پنل* نیست و صرفا یه تکنولوژی بک لایت هست و ربطی به مدل پنل نداره، فقط یه سری مناطق نوری مجزا از پشت مانیتور رو تشکیل میده که تو دقت کنتراست حدودا 4/5 برابر بهتر عمل میکنن نسبت به VA های قدیمی یا IPS های معمولی... از اون ور OLED ها خودشون نور خودشونو تشکیل میدن و سر همین بک لایت نیاز ندارن

مانیتور AOC چه قیمته؟
حدودا 250 دلار هست ولی از اون فروشگاهی که برادرم قصد خریدشو داره یه 10 درصد تخفیف خورده و حدودا 13.5 تا 14 تومن در میاد

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
از لحاظ اعتبار خیلی معتبر و محبوبه Q27G3XMN
تا جایی که من تو تحقیقاتم فهمیدم Mini LED واقعی و فیک نداریم، مثلا پنل IPS هم کلی داریم که روی Mini LED باشه حتی ، قضیه اینه که Mini LED نوع *پنل* نیست و صرفا یه تکنولوژی بک لایت هست و ربطی به مدل پنل نداره، فقط یه سری مناطق نوری مجزا از پشت مانیتور رو تشکیل میده که تو دقت کنتراست حدودا 4/5 برابر بهتر عمل میکنن نسبت به VA های قدیمی یا IPS های معمولی... از اون ور OLED ها خودشون نور خودشونو تشکیل میدن و سر همین بک لایت نیاز ندارن

حدودا 250 دلار هست ولی از اون فروشگاهی که برادرم قصد خریدشو داره یه 10 درصد تخفیف خورده و حدودا 13.5 تا 14 تومن در میاد
با این قیمت مفته
منم باید ببینم دبی یا قطر گیرم میاد بگیرم یا نه

• Like
با این قیمت مفته
منم باید ببینم دبی یا قطر گیرم میاد بگیرم یا نه
آره این رده قیمتی رو حدودا 10 تومن تا 15 تومن بیشتر میفروشن اینجا بین مدلایی که من مد نظرم بود و مقایسه کردم ( تازه اگه موجود باشه :D) اکثر مواقع این مدل خیلی خوبا و محبوبا موجود نیستن هیچوقت

• Like
آره این رده قیمتی رو حدودا 10 تومن تا 15 تومن بیشتر میفروشن اینجا بین مدلایی که من مد نظرم بود و مقایسه کردم ( تازه اگه موجود باشه :D) اکثر مواقع این مدل خیلی خوبا و محبوبا موجود نیستن هیچوقت
آره. دقیقا چیز بدرد بخوری موجود نیست

• Like
سلام دوستان
من یک سیستم قدیمی دارم با مشخصات زیر.
میخوام بدونم که حدودا قطعاتش روی هم دیگه چقدر ارزش دارن ؟
اگه بخوام سیستمم رو یکم بروزش کنم چقدر برام خرج برمی داره؟
چه قطعاتی پیشنهاد میدین؟؟
حدود انتظاراتم هم از سیستم خیلی بالا نیست مثلا cpu intel نسل 12 با گرافیک در حد 3050 هم کارم رو راه میندازه .
اگر یک حالتی باشه که بتونم رم و پاور رو نگه دارم و بقیه قطعات رو تغییر بدم خیلی بهتره
در کل خیلی بودجه ندارم که خرج کنم.
ممنون.

Mainboard : MSI Z370 TOMAHAWK
CPU : Intel Core i3 8100 3.60GHz
CPU Cooler : Thermalright Macho Rev.A(BW)
GPU : Inno3D NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
RAM : 16G >> 1x Crucial 8G && 1x Kingston 8G
Power : Green GP600B-HP Plus

قیمت گرفتم گفت 21 😑

• Like
Reactions: galaxy0020 and drak
سلام دوستان
من یک سیستم قدیمی دارم با مشخصات زیر.
میخوام بدونم که حدودا قطعاتش روی هم دیگه چقدر ارزش دارن ؟
اگه بخوام سیستمم رو یکم بروزش کنم چقدر برام خرج برمی داره؟
چه قطعاتی پیشنهاد میدین؟؟
حدود انتظاراتم هم از سیستم خیلی بالا نیست مثلا cpu intel نسل 12 با گرافیک در حد 3050 هم کارم رو راه میندازه .
اگر یک حالتی باشه که بتونم رم و پاور رو نگه دارم و بقیه قطعات رو تغییر بدم خیلی بهتره
در کل خیلی بودجه ندارم که خرج کنم.
ممنون.

Mainboard : MSI Z370 TOMAHAWK
CPU : Intel Core i3 8100 3.60GHz
CPU Cooler : Thermalright Macho Rev.A(BW)
GPU : Inno3D NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
RAM : 16G >> 1x Crucial 8G && 1x Kingston 8G
Power : Green GP600B-HP Plus
سلام اگه از یه جایی مثل ایسام یا کانالای تلگرامی بتونی کارت گرافیک رو دست دوم بگیری خیلی بهتر میشه بست یه سیستم با هزینه کم
باندل مادربرد و سی پی یوتو الان بخوای بفروشی حدودا 3 تا 4 میلیون قیمت مادربردته پردازنده هم حدودا 1.5 تا 2 تومن.
کارت گرافیک هم حدوا 4.5 تا 5 تومن میتونی بفروشی ولی کلا فروش 1060 یکم سخت تر شده چون با 6 تومن میرن GTX 1660 میخرن ولی زیاد نگرانش نشو فروشش ممکنه و هنوزم میخرن.
رم رو میتونی نگه داری ولی قطعا نتیجه بهتری میگیری اگه بفروشیش برای عملکرد ( اما اگه بودجه محدود بود و نرسید میتونی نگه داری و استفاده کنی)
پاورت هم خیلی خوبه نیازی به عوض کردن نداره.

پیشنهاد من مادربرد ASUS PRIME H610M-K هست با قیمت حدودا 4,700,000 تومن و I5 12400f با قیمت 5.600.000 تومن یا i3 12100F با قیمت 3.700.000 تومن

کارت گرافیک هم بهتره RX 6600 یا RX 6600XT بخری با قیمت حدودی 9 تا 10 تومن، طولانی مدت خیلی عملکرد بهتری داره برات و هم رده ی 3060/3060ti هست ، 3050 به نسبت قیمت 12 تومنیش نمی ارزه، میشه 3060 خرید از ایسام یا فروشگاه های دیوار و تلگرام و... با همون قیمت 12/13 تومن
اگه خواستی بخری مهلت تست بگیر و ازشون بخواه که همونجا حضوری هم تست دما و stability بگیرن برات.

سلام اگه از یه جایی مثل ایسام یا کانالای تلگرامی بتونی کارت گرافیک رو دست دوم بگیری خیلی بهتر میشه بست یه سیستم با هزینه کم
باندل مادربرد و سی پی یوتو الان بخوای بفروشی حدودا 3 تا 4 میلیون قیمت مادربردته پردازنده هم حدودا 1.5 تا 2 تومن.
کارت گرافیک هم حدوا 4.5 تا 5 تومن میتونی بفروشی ولی کلا فروش 1060 یکم سخت تر شده چون با 6 تومن میرن GTX 1660 میخرن ولی زیاد نگرانش نشو فروشش ممکنه و هنوزم میخرن.
رم رو میتونی نگه داری ولی قطعا نتیجه بهتری میگیری اگه بفروشیش برای عملکرد ( اما اگه بودجه محدود بود و نرسید میتونی نگه داری و استفاده کنی)
پاورت هم خیلی خوبه نیازی به عوض کردن نداره.

پیشنهاد من مادربرد ASUS PRIME H610M-K هست با قیمت حدودا 4,700,000 تومن و I5 12400f با قیمت 5.600.000 تومن یا i3 12100F با قیمت 3.700.000 تومن

کارت گرافیک هم بهتره RX 6600 یا RX 6600XT بخری با قیمت حدودی 9 تا 10 تومن، طولانی مدت خیلی عملکرد بهتری داره برات و هم رده ی 3060/3060ti هست ، 3050 به نسبت قیمت 12 تومنیش نمی ارزه، میشه 3060 خرید از ایسام یا فروشگاه های دیوار و تلگرام و... با همون قیمت 12/13 تومن
اگه خواستی بخری مهلت تست بگیر و ازشون بخواه که همونجا حضوری هم تست دما و stability بگیرن برات.

ممنونم خیلی قطعات خوبی بهم معرفی کردی.
قیمت قطعات دسته دوم رو که گفتی یکم امیدوار شدم.
برای سی پی یو i5 12400f رو میگیرم با یه خنک کننده خوب و مادربرد همونی رو که گفتی میگیرم خوبه . تا اینجا پول این دو تا قطعه با فروش قطعه های دسته دوم در میاد.<:-P
برای کارت گرافیکم احتمالا یه وام کوچولو 10 تومنی بگیرم برم سمت 3060 . تو سرچ هایی که زدم ASUS Dual GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB رو میشه حدود 19600 نوش رو خرید. دسته دومش حدود 14 تا 15 تو ایسام هست.
چون یه مقدار برنامه نویسی کار میکنم تو بعضی پروژه ها که دیپ لرنینگ استفاده میکنم کلا گرافیک های nvidia راه دست استفاده است.

فعلا حالا همین حالا رو جمع کنیم دیگه کفگیر میخوره ته دیگ:D
باقیش باشه برای برای برنامه توسعه بعدی :D

• Like
Reactions: drak and Arash-S212
ممنونم خیلی قطعات خوبی بهم معرفی کردی.
قیمت قطعات دسته دوم رو که گفتی یکم امیدوار شدم.
برای سی پی یو i5 12400f رو میگیرم با یه خنک کننده خوب و مادربرد همونی رو که گفتی میگیرم خوبه . تا اینجا پول این دو تا قطعه با فروش قطعه های دسته دوم در میاد.<:-P
برای کارت گرافیکم احتمالا یه وام کوچولو 10 تومنی بگیرم برم سمت 3060 . تو سرچ هایی که زدم ASUS Dual GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB رو میشه حدود 19600 نوش رو خرید. دسته دومش حدود 14 تا 15 تو ایسام هست.
چون یه مقدار برنامه نویسی کار میکنم تو بعضی پروژه ها که دیپ لرنینگ استفاده میکنم کلا گرافیک های nvidia راه دست استفاده است.

فعلا حالا همین حالا رو جمع کنیم دیگه کفگیر میخوره ته دیگ:D
باقیش باشه برای برای برنامه توسعه بعدی :D
15 خیلی زیاده برای 3060 خالی، تستوبازی 3060Ti رو میده 14.5 یا RX 6800 16GB رو میده 15.5 که یه ده فرسنگی از 3060 بهتره از همه لحاظ
برای ماشین لرنینگ هم بشین دقیقا فکر کن که برنامت قراره چقدر عمیق باشه تو این موضوع :D اگه قراره مدل های ساده و در حد پروژه های دانشگاهی انجام بدی همون یه چیزی مثل 6800 بخری بهتره چون الان دیگه یکی دو ساله translation layer هست برای Tensorflow و Pytorch و این حرفا با سرعت قابل قبول و اوکی کارتو راه میندازه فریم ورک هاش کاملا، یکی از دوستای من که آلبرتا همین علوم کامپیوتر میخونه پروژه های دانشگاهیشو در مورد Deep Reinforcement Learning, Continual Learning, Temporal Abstraction, Model Based RL بود کامل رو لپ تاپ با rx 6700s انجام داد از اول تا آخر، یا حتی اگه قراره بشینی ماشین لوکال stable diffusion ستاپ کنی با یه 1 ترابایت چک پوینت مختلف و... ویدیو بسازی رو سیستمت، سازگاره و ساپورتش خوبه.
اون قضیه راه دست بودن nvidia برای تسک های خیلی خاص و سنگین تر از ML هست الان دیگه

اینارو برای این میگم که از اون ور از لحاظ گیمینگ فرق بین یه 3070 حتی با 6800 وحشتناک زیاده چه برسه به 3060/3060ti و یه همچین تجربه ای میشه برات و تا یه مدت طولانی میتونی هر گیمی دوست داشتی با هر کیفیتی که حال کردی پلی کنی جای تنظیمات پایین آوردن:
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

15 خیلی زیاده برای 3060 خالی، تستوبازی 3060Ti رو میده 14.5 یا RX 6800 16GB رو میده 15.5 که یه ده فرسنگی از 3060 بهتره از همه لحاظ
برای ماشین لرنینگ هم بشین دقیقا فکر کن که برنامت قراره چقدر عمیق باشه تو این موضوع :D اگه قراره مدل های ساده و در حد پروژه های دانشگاهی انجام بدی همون یه چیزی مثل 6800 بخری بهتره چون الان دیگه یکی دو ساله translation layer هست برای Tensorflow و Pytorch و این حرفا با سرعت قابل قبول و اوکی کارتو راه میندازه فریم ورک هاش کاملا، یکی از دوستای من که آلبرتا همین علوم کامپیوتر میخونه پروژه های دانشگاهیشو در مورد Deep Reinforcement Learning, Continual Learning, Temporal Abstraction, Model Based RL بود کامل رو لپ تاپ با rx 6700s انجام داد از اول تا آخر، یا حتی اگه قراره بشینی ماشین لوکال stable diffusion ستاپ کنی با یه 1 ترابایت چک پوینت مختلف و... ویدیو بسازی رو سیستمت، سازگاره و ساپورتش خوبه.
اون قضیه راه دست بودن nvidia برای تسک های خیلی خاص و سنگین تر از ML هست الان دیگه

اینارو برای این میگم که از اون ور از لحاظ گیمینگ فرق بین یه 3070 حتی با 6800 وحشتناک زیاده چه برسه به 3060/3060ti و یه همچین تجربه ای میشه برات و تا یه مدت طولانی میتونی هر گیمی دوست داشتی با هر کیفیتی که حال کردی پلی کنی جای تنظیمات پایین آوردن:
سلام دوباره.

اصلا از توضیحاتت ذوق کردم . انتظار نداشتم یکی اینجا پیدا بشه که اینقدر در زمینه ML , DEEP , و مدل سازی اطلاعات داشته باشه <:-P
کلا دیدیم این بود که گرافیک های AMD برای کارای deep مناسب نیست برای همین کلا درباره استفادشون سرچ نکردم. بعد از تحقیق کمی دیدم اصلاح شد چون ظاهرا تونسته پرفومنس های نزدیکی به نویدیا بده و البته در گیمینگ هم که دیگه خیلی بهتر بوده ( ایشالا درایور هاش ما را نساید:D)
و البته پولیش هم که به صرفه تره

پروژه هایی که میزنم سنگین نیستن چون بیشتر به عنوان نمونه کار میزنم که بدرد بخور هاش رو داخل kaggle آرشیو کنم. سنگین ترینشون پروژه های CNN,GAN , YOLO هستن که خب فکر کن با این 1060 پیرمرد نمونه های کوچیکی رو جمع کردم:D

پروژه های واقعی کلا دنیاشون چیز دیگه ای هست و عموما دیتاهایی نزدیک به 500 گیگابایت به بالا دارند و انجامشون با سیستم های خانگی غیرممکن هست. این ها را کارفرما خودش سیستم و تجهیزات رو اجاره میکنه و بعد بهتون دسترسی میده.

• Like
Reactions: Arash-S212 and drak
سلام دوباره.

اصلا از توضیحاتت ذوق کردم . انتظار نداشتم یکی اینجا پیدا بشه که اینقدر در زمینه ML , DEEP , و مدل سازی اطلاعات داشته باشه <:-P
کلا دیدیم این بود که گرافیک های AMD برای کارای deep مناسب نیست برای همین کلا درباره استفادشون سرچ نکردم. بعد از تحقیق کمی دیدم اصلاح شد چون ظاهرا تونسته پرفومنس های نزدیکی به نویدیا بده و البته در گیمینگ هم که دیگه خیلی بهتر بوده ( ایشالا درایور هاش ما را نساید:D)
چاکرم :D اینا همش پروپگندای گلوبالیست ها هستش :D سرعت یه 6800 درمقایسه با یه 3060ti حدودا ±5%هست توی ML در حال حاضر، بعضی جاها + بعضی جاها هم - ، ولی مهم ترین برتری یکی اون 16 گیگ مقدار vram هست که تو این دوره از حکم طلا رو داره تو گیمینگ و بعضی استفاده های ML دومم همون پرفورمنس خالص گیمینگشه که فوق العادس، یکم زیادی ضرره تو این رنج قیمت چیز دیگه ای خریدن از لحاظ FPS per dollar
( ایشالا درایور هاش ما را نساید:D)
این موضوع مشکلات درایور عمدتا در مورد دوره ی terascale ( سال 2007 تا 2013 ) بود که اوضاع داخلی خیلی خرابی داشتن و 99% بدنامیشون مربوط همین دوره میشه، الان خیلی وقته که اونطوری نیستن و اتفاقا دپارتمان نرم افزارشون خیلی قویه و هی داره قوی تر هم میشه.
در حال حاضر مشکلات درایورای جفت شرکتا در یه حده تقریبا و هرکدوم باگ ها مشکلات رندوم و کوچیک و مخفی خاص خودشونو دارن، ولی مشکل خاصی ندارن به اون صورت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or