مدیر عامل سابق EA: شانس موفقیت EA در مبارزه BF4 علیه CoD بیشتر است

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
درود بر ترول ها و غیر ترول ها....

bf4.jpg

در یک مصاحبه با GI International، آقای Riccitiello گفت که موفقیت تمام نشدنی فرانچایز Call of Duty، و اکتیویژن با دو سناریو متفاوت از بین می رود.

چیزی که در طی این چند سال از نظارت Activision برای من جالب است، این است که آنها کمپانی که می خواهند/می توانند باشند، نیستند. تنها چیزی که من می دانم در مورد Battlefield 4 برابر CoD است و من مطمئنم که شانس EA بیشتر است.

ولی آخرین بزند میلیارد دلاری که از پایه در این صنعت ساخته شده بود، Skylanders است. آیا IP میلیارد دلازی بعدی از اکتیویژن است؟ نمی دانم. ولی اگر باشد، آنها می توانند. کمبود خود در بازار بازی های شوتر را جبران کنند.

سناریو اول: آنها یک MMO جدید وارد بازار می کنند، جای WoW را می گیرد، CoD در بالا می ماند، Skuylanders همینطور باقی می ماند، آنها از لایسنس های خود استفاده می کنند، و همه چیز عالی پیش می رود.

سناریو دوم: WoW همچنان موفق است، Battlefield جای CoD را می گیرد، Skylanders هم از بین می رود، و ثابت می شود که Activision کمپانی مزخرفی است.

Battlefield 4 در 29 اکتبر امسال برای PC, Xbox 360, Playstation 3 عرضه می شود و بعد از وارد شدن نسل هشتم، برای آنها هم آماده است.

Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر امسال برای PC, PS3, Xbox 360 with PS4, Xbox One عرضه می شود.

Source

قبل از اومدن BF3 من و خیلی دیگه از بچه ها یادمه میگفتیم این عنوان میتونه جای COD رو بگیره اما نه با همین نسخه بلکه آروم آروم و با گذشت زمان
حالا وقتی BF3 با هر کم و کاستی که تو بخش سینگل داشت میاد حدود 15 میلیون نسخه میفروشه (که به مراتب بیشتر از اونیه تو خوشبینانه ترین حالت میشد تصور کرد!) چرا BF4 بیشتر نفروشه و چرا BF5 ادامش نده!؟دیگه همه فهمیدن که کال آف اون چیزی نیست که قبلا بود و شده یه نسخه تکراری و بدون پیشرفت هایی که ازش انتظار داریم نمراتشم دقیقا داره میگه اینارو هیچ کاریم به هایپ ها و جو EA و کل کلای الکیش ندارم...
چیزی که مشخصه اینه که با این روندی که الان هست و درجا زدنای کال آف و بهتر شدن بتل فیلد بازار و سلایق گیمرها هم تغییر میکنه و این چیز واضحیه.پس بی خود و چشم بسته از چیزی دفاع نکنید چون این یه فکته که کال آف افت کرده و بتل فیلد خوب داره از فرصت استفاده میکنه!

بالا برید ، پایین بیاید ، COD فن بیس خودشو داره و هیچ جوره امکان نداره حالا حالا ها از FPS های دیگه عقب بیوفته و شکست بخوره.
فن بازی نیست ، واقعیته ! EA تا حالا خیلی سعی کرده که به فروش COD برسه ولی نزدیکش هم نشده تا حالا. اکتیویژن آشغال هم بسازه بده بیرون باز هم فروش خودش رو داره و این با BO2 دیگه ثابت شدست.البته اینم باید درنظر گرفت که COD بیشتر روی close combat تمرکز داره برخلاف BF با اون مپ های بزرگ و اون همه پلیر !

این که کال آف دیوتی مضخرف شده یه حقیقته اما فکر نمی کنم فروشش کم بشه !
در واقع بیشتر کسانی که کال آف دیوتی رو میخرن اصلا اهمیتی به این نمیدن که بازی تکرار قبلی هاست و چیزه جدیدی نداره !
رسانه ها طرف کال آف دیوتی هستن واسه همین فروش کال آف دیوتی بالا خواهد موند...
اون دفعه تو ماه_واره دیدم یارو گفت کمپانی آف هیروز باید یه چیزی شبیه کال آف دیوتی باشه و بازی جالبیه !

آقایون عزیز محترم،تاحالا 4 نفر دسترسیشون قطع شده
به BF یا COD مجازین تا نزدیک فحش خواهر مادر هم بدین، اما اگه همدیگه را حتی "تو" خطاب کردین حداقل 3 هفته دسترسیتون را قطع میکنم
خلاصه اینکه احترام هم را حسابی نگه دارین

ممنون

بابا این که مزه BFـه:دی

به نظرم BF3 در حد هایپش نبود ولی بهتر از MW3 بود. اقلا آدم حس می کرد تجربه ای که داره جدیده.

مشکل همینه دیگه این چیزا تو Bf میشه مزه بازی بعد خدایی نکرده فقط کافیه یه مشکل کوچیک تو cod پیدا بشه دیگه ماجرا رو خودت میدونی :d

داستان کل کل این 2 تا عنوان واقعا عجیب هست برام هر کی CODدوست داره بره بازی کنه هر کی هم BFدوست داره می ره تو کارش این عنوان
دیگه چرا به هم بی احترامی می کنید سری بازی

من سری بتل فیلد رو بازی نکردم پس نظری در مورد این سری نمیدم ولی برای COD میتونم بگم که این بازی گیم پلی خیلی روون و لذت بخشی داره و از شماره دومش شروع کردم به بازی کردن تا نسخه MW3.
برای من انقدر این سری لذت بخش و مفرح هست که سابقه نداشته که یه نسخه رو تنها یه بار نصب و بازی کنم ! به نظر خیلی از دوستان گیم پلی بازی تکراری شده و هر نسخه مثل نسخه قبلیشه. من هم با این نظر موافقم ولی باید بگم که بالای 15 بار تا به حال نسخه چهارش (به نظرم بهترین نسخه سری) رو بازی کردم و هر بار روی حالت Veteran تمومش کردم. حتی توی این درجه سختی بازی خیلی لذت بخش میشه! این که تنها یه نسخه از سری تکراری COD :d. نسخه های بعدی هم که جای خود دارن مخصوصا با صحنه های سینماتیک و موزیک فوق العاده هیجان انگیز که لذت بازی رو دو چندان میکنه.
خلاصه تا این نسخه بازی برام لذت بخش بوده. ولی هیچ کدوم لذت نسخه چهار رو نداشتن! شخصا هم دوست ندارم دیگه این سری MW رو ادامه بدن.
تا اینجا بازی لذت بخش بوده ولی دیگه به یه تجربه جدید از بازی نیاز داریم.
این تجربه شامل پارس کردن و گرفتن پاچه دشمن نمیشه!:d

بالا برید ، پایین بیاید ، COD فن بیس خودشو داره و هیچ جوره امکان نداره حالا حالا ها از FPS های دیگه عقب بیوفته و شکست بخوره.
فن بازی نیست ، واقعیته ! EA تا حالا خیلی سعی کرده که به فروش COD برسه ولی نزدیکش هم نشده تا حالا
مسوولان اکتی ویژن هم مثل شما فکر میکردن که الان بازیاشون از متای 94 افتاده 83 و فروش آخرین نسخه هم کمتر از شماره قبلش بوده در حالی که لانچ بهتری هم داشته و رکورد زده!وقتی BF3 میاد بعد از فروش تک رقمی BF2 فروش خودش رو میکشونه تا 15 میلیون و فاصله نزدیک به 20 میلیونی خودش رو با کال آف میکنه 7-8 میلیون چجوری فروشش نزدیک نشده بهش!؟بتل فیلد 3 با این فروش هیلو 3 رو کنار زد و دومین IP شوتر پرفروش بعد کال آف شد تو این نسل و این یه فکته!
حرفات دقیقا برعکس ادعاتون از روی تعصب و فن بازیه...

BF3 به شدت هایپ دنبالش بود و EA خیلی براش تبلیغ کرد خیلی از فروشش هم به خاطر همین بود..

بازی تمام مواردش شرط بهتر بودنش هست مثلا BF3 تو قسمت داستانی خیلی ضعیف بود گیم پلی بخش داستانی هم به شدت ضعیف بود حتی نسخه های کنسولی هم مشکلات گرافیکی داشتن که با پچ بر طرف شد..

مسوولان اکتی ویژن هم مثل شما فکر میکردن که الان بازیاشون از متای 94 افتاده 83 و فروش آخرین نسخه هم کمتر از شماره قبلش بوده در حالی که لانچ بهتری هم داشته و رکورد زده!وقتی BF3 میاد بعد از فروش تک رقمی BF2 فروش خودش رو میکشونه تا 15 میلیون و فاصله نزدیک به 20 میلیونی خودش رو با کال آف میکنه 7-8 میلیون چجوری فروشش نزدیک نشده بهش!؟بتل فیلد 3 با این فروش هیلو 3 رو کنار زد و دومین IP شوتر پرفروش بعد کال آف شد تو این نسل و این یه فکته!
حرفات دقیقا برعکس ادعاتون از روی تعصب و فن بازیه...

الان من فن COD هستم؟ :دی lol اگه از اونایی که منو میشناسن تو PSN بپرسی بهت میگن که حالم از تک تک نسخه هایی که بعد از mw2 اومدن بهم میخوره. البته خیلی زیاد بازیشون کردم ولی فقط برای اینکه با بچه ها جمع بودیم. اتفاقاً برعکس خودم BF رو بیشتر دوست دارم ولی چیزی که مشخصه اینه که COD آشغال ترین بازی رو هم بسازه بازم فروش خوبی داره ولی BF باید خیلی سعی کنه که خوب بشه ( خوب هست ولی نه از نظر یه عده ) که بتونه به فروش COD برسه.امیدوارم گرفته باشی پوینت رو

بازی ای که هزینه تبلیغاتش بیشتر از هزینه تولیدشه همین میشهCoD
اینکه فروش بالایی داره شکی نیست ولی به هیچ وجه دلیل به خوب بودنش نمیشه
مث این میمونه بگی جاستین بیبر تعداد لایکاش 10 برابر متالیکاه پس بهتره؟!!؟

CoD فنای خاص خودشو داره!!! من همیشه بخاطر گیم پلی سریع و هیجانی و داستان زیباش بازی میکنم و فنش هستم! و هر سال هم منتظرش هستم! تنها چیزیم که هیچ وقت واسم اهمیت نداشته تکراری بودنش هست! مشخصا کسی بدش نمیاد که توی CoD تغییر اساسی انجام بشه و از این گیم پلی تکراری و گرافیک پایین بیاد بیرون ولی من همینجوریشم CoD ـو دوست دارم!

بعضیا هستن که وقتی فن یک بازی هستن فقط بلند بازی رقیبو بکوبن! حالا چه خوب چه بد! بنده تمام نکات خوب و بد بازی رو میسنجم و قبول دارم!

CoD گیم پلی سریع و هیجانی تری نسبت به BF داره و همینطور داستان بخش سینگلش همیشه قوی بوده و قوی خواهد بود! ( همین BOII که اینقدر کوبیدنش یکی از بهترین داستان هارو داشت )
ولی BF گیم پلی بسیار زیباتر و Real تری نسبت به CoD داره و همینطور گرافیک خیلی بالاتر و جلوه های بصری بهتر و بخش مولتی پلیر خاق العاده!

من همیشه عاشق CoD بودم و خواهم بود و همیشه BF ـو رو هم دنبال خواهم کرد! و به هیچ وجه یکی از این دوتا رو نمیکوبم! چون BF ـم همیشه دوست داشتم! مخصوصا Bad Company 2 واقعا یکی از بهترین نسخه های این سری بود که اتفاقا از این نسخه BF بیشتر از بعضی از نسخه های CoD خوشم اومد!!!

برا من گرافیک و تکراری بودن گیم پلی مهم نیست! برای من همون کیف و لذتیه که هرساله از سینگل بخش CoD میبرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or