مدیر عامل سابق EA: شانس موفقیت EA در مبارزه BF4 علیه CoD بیشتر است

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
درود بر ترول ها و غیر ترول ها....

bf4.jpg

در یک مصاحبه با GI International، آقای Riccitiello گفت که موفقیت تمام نشدنی فرانچایز Call of Duty، و اکتیویژن با دو سناریو متفاوت از بین می رود.

چیزی که در طی این چند سال از نظارت Activision برای من جالب است، این است که آنها کمپانی که می خواهند/می توانند باشند، نیستند. تنها چیزی که من می دانم در مورد Battlefield 4 برابر CoD است و من مطمئنم که شانس EA بیشتر است.

ولی آخرین بزند میلیارد دلاری که از پایه در این صنعت ساخته شده بود، Skylanders است. آیا IP میلیارد دلازی بعدی از اکتیویژن است؟ نمی دانم. ولی اگر باشد، آنها می توانند. کمبود خود در بازار بازی های شوتر را جبران کنند.

سناریو اول: آنها یک MMO جدید وارد بازار می کنند، جای WoW را می گیرد، CoD در بالا می ماند، Skuylanders همینطور باقی می ماند، آنها از لایسنس های خود استفاده می کنند، و همه چیز عالی پیش می رود.

سناریو دوم: WoW همچنان موفق است، Battlefield جای CoD را می گیرد، Skylanders هم از بین می رود، و ثابت می شود که Activision کمپانی مزخرفی است.

Battlefield 4 در 29 اکتبر امسال برای PC, Xbox 360, Playstation 3 عرضه می شود و بعد از وارد شدن نسل هشتم، برای آنها هم آماده است.

Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر امسال برای PC, PS3, Xbox 360 with PS4, Xbox One عرضه می شود.

Source

من همیچین چیزی گفتم؟:|
خودم تا چند ماه پیش COD بازی میکردم تازه رفتم سراغ BF3
لول. 90% جمعیت گیمرها رو نوب و کژوال حساب کردی (حالا 30 - 40% هم نه، یه ضرب گفتن 90%!!!) و چون خودت رفتی سراغ BF3 پس هاردکور حساب میشی و جز اون 10%؟. رُندش میکردی 100% سنگین تر میبود.

اینکه ملت دوست دارن کدوم رو بازی کنن یه بحث سلیقه ای هست ولی اینکه یکی بیاد بگه BF ضعیف تره از مسخره ترین حرف هایی هست که تا حالا شنیدم. BF نه تنها ضعیف تر نیست بلکه از خیلی جهات سرتر هم هست.
در مورد GP چی !؟ :دی
كال كلا بازي رو پوليش نكردن....تازه افت فريم ها بماند....
الآن اونی که اُفت فریم داره شد CoD ؟! /:)
اینکه انتظار داشته باشید از نظر فروش بیاد CoD رو بگیره (با توجه به شرایطی که هممون میدونیم) بیجاست.
این رو به بچه های EA باید گفت
البته شرکتی که انتظار داره FIFA بیاد CoD رو شکست بده ..... چی میشه بش گفت ؟! 8-|

آخرین ویرایش:
اره بازی بعد 2 سال بالانس شد واقعا خسته نباشن بازی 8 ماه اول هنوز beta بود =)) مقایسه مپ cod با bf نه تو نشون بده من کی مقایسه کردم مثل این که bc2 شده جزو سری cod خبر نداریم حتی پستمم کامل نخوندی اره تو حرف حساب میزنی :))=)) شما هر وقت امدی یه 100 ساعتی وقت برای bf3 رو pc صرف نمودی بعد بیا ببینیم تجربت رو کدوم پلتفرم بهتر بوده شما هر وقت رفتی تو مپ مترو 64 نفره بازی کردی تا بفهمی واقعا درگیری که عرقت رو دربیاره یعنی چی. خیلی ساده میگم رو کنسول Bf3 زدی هیچ چیزیشو رو هنوز درک نکردی حالا بعد x1 میخری bf4 میزنی میرسی به حرف ما. شما برو متای بازی رو همون کنسولی که بازی میکنی رو ببین ;)) glitch کردن اسنایپر هایی که با huv پرواز میکنن جاهای خواص هم که معروفه ;)
هیچ فرقی بین نسخه کنسولیpcنیست جز گرافیک
ادم توی مپ های زیر 32 دو نفر بازی کنه شرف داره به مپ های 64 مخصوصا مترو که هرکی یه M320بدسه کلا اوج مسخره بازی بد ترین نوع بی اساس ترین نوع مبارزات توی مپ های پایین ادم بهتره معنی بازی رو میفهمه میتونه از توانایی های فردیش بهتر استفاده کنه و محیطشو داره تا از تاکتیک های تیمی هم استفاده کنه
هم رویPCبازی کردم هم PS3منتها PCرو فقط بخاطر گرافیک بهتر ترجیح دادم همین

نه دیگه بچه ها کم لطفی نکنین،لذتی که تو FPS هست همش به موس و کیبوردشه،اصلا زمین تا آسمون فرق داره گیم پد با موس و کیبورد(تو بازیهای FPS)
در مورد 64 نفره و M320 هم که تو اکثرشون اگه استفاده کنی،بن و کیک در انتظارته.یه سری سرورها که Nade هم نمیشه استفاده کرد(No Explosives).اون سرورهائی که No rules هستن،کلا جنبه فان دارن وهمیشه هم بازی یه طرفه میشه وتیم حریف تو بیس خودش خفت میشه.64 نفره اوج لذت مالتی پلیر تو BF 3 هست اما همه چیز نیست.به شخصه با سرورهای 24 و 32 نفره هم کلی حال کردم.پس مقایسه معنی نداره دوستان.

Modern Warfare 3 Xbox 360 -- 88

Battlefield 3 PC--- 89
حالا یکی دو نمره بالا و پایین دردی از کسی دوا نمی کنه، ولی وقتی میخواید به متاکریتیک استناد کنید باید مال یه نسخه رو مورد ارزیابی قرار بدید. مثلا اختلاف نسخه های کنسولی و PC بتلفیلد 3 زمین تا آسمون بود. اصلا به نظر من دو تا بازی متفاوت بودن! میانگین نسخه 360 بازی فک کنم 83 یا 84 باشه.
میانگین گیم رنکینگز دو تا بازی هر جور دوست داری حساب کن، بتلفیلد 3 بالاترین نمره رو نسخه PCـش داره، که 87 (با ارفاق) هست، اما بیشترین تعداد نقد برای نسخه 360 ثبت شده که از مجموع 46 نقد میانگین روی 85 هست. از طرفی MW3 بیشترین نقد (46) و بیش ترین میانگین (بالای 88) متعلق به ویرایش 360 هست.
همون اول هم گفتم این که مثلا بخوایم با یه نمره 2 نمره بگیم این بازی از اون یکی برتره یا فلان بازی شکست خورده کار مزخرفیه، اما این تفکر که بتلفیلد 3 از مدرن وارفر 3 بهتر بوده از اون مزخرف تره. اگر قرار هم باشه یکی جلو اون یکی شکست خورده حساب بشه (چه اصراریه حالا؟)، در مجموع فاکتور های فروش، امتیازات، مصاحبه های قبل بازی(!)، ... بتلفیلد 3 بازنده حساب می شه.
اون بابایی هم که میگه کالاودیوتی نوب بازاره و این حرفا جلوی باد وایساده.

همیشه واسم سوال بود که چرا بتلفیلد این همه هیتر داره؟؟؟:-?
به شخصه همون BF 3 رو خیلی به MW3 ترجیح می دم و به نظرم خیلی بهتر از اون بود,از هر لحاظ که حساب کنی!!!!
البته در زمان قدیم Call Of Duty 2 بهتر از Battlefield 2 می دونستم ولی الان همه چیز فرق کرده!!
مطمئنم امسال هم از BF 4 بیشتر از Ghost لذت میبرم!!

glitch کردن اسنایپر هایی که با huv پرواز میکنن جاهای خواص هم که معروفه
بابا این که مزه BFـه:دی
اما این تفکر که بتلفیلد 3 از مدرن وارفر 3 بهتر بوده
به نظرم BF3 در حد هایپش نبود ولی بهتر از MW3 بود. اقلا آدم حس می کرد تجربه ای که داره جدیده.

به نظرم BF3 در حد هایپش نبود ولی بهتر از MW3 بود. اقلا آدم حس می کرد تجربه ای که داره جدیده.
دارم میگم، این چیزی که تو میگی می شه برداشت شخصیت و محترمه. چون سینگل پلیر برای من خیلی مهمه مثلا"، منم سینگل پلیر خواب آور بتلفیلد 3 دو زار برام ارزش نداشت، مولتیش هم چند دست رو PS3 زدم چون پینگ و وضعیت نتم افتضاح بود بیخیال شدم!

ea به جای این حرفا بهتره باگهای بازیاشو برطرف کنه که سلطان باگ همین شرکت ea هست
EA باز روی گرافیک بازیهاش کار می کنه و حداقل یه چیزی عرضه میکنه که ارزش یه بار بازی کردن رو داشته باشه ولی اون اکتی چی؟؟ با موتور گرافیکی 6 سال قبل COD میده بیرون تازه پز هم میده.بقیه بازیهاش که اصلا ارزش صحبت کردن رو نداره

در مورد GP چی !؟ :دی
گیم پلی BF به مراتب واقع گرایانه تر و طبیعی تر از CoD هست. CoD گیم پلی روونی داره که همین باعث محبوبیتش شده. انتخاب میان این دو تا هم یه بحث سلیقه ای هست.
من خودم به شخصه گیم پلی BF رو به CoD ترجیح میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or