مدیر عامل سابق EA: شانس موفقیت EA در مبارزه BF4 علیه CoD بیشتر است

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
درود بر ترول ها و غیر ترول ها....

bf4.jpg

در یک مصاحبه با GI International، آقای Riccitiello گفت که موفقیت تمام نشدنی فرانچایز Call of Duty، و اکتیویژن با دو سناریو متفاوت از بین می رود.

چیزی که در طی این چند سال از نظارت Activision برای من جالب است، این است که آنها کمپانی که می خواهند/می توانند باشند، نیستند. تنها چیزی که من می دانم در مورد Battlefield 4 برابر CoD است و من مطمئنم که شانس EA بیشتر است.

ولی آخرین بزند میلیارد دلاری که از پایه در این صنعت ساخته شده بود، Skylanders است. آیا IP میلیارد دلازی بعدی از اکتیویژن است؟ نمی دانم. ولی اگر باشد، آنها می توانند. کمبود خود در بازار بازی های شوتر را جبران کنند.

سناریو اول: آنها یک MMO جدید وارد بازار می کنند، جای WoW را می گیرد، CoD در بالا می ماند، Skuylanders همینطور باقی می ماند، آنها از لایسنس های خود استفاده می کنند، و همه چیز عالی پیش می رود.

سناریو دوم: WoW همچنان موفق است، Battlefield جای CoD را می گیرد، Skylanders هم از بین می رود، و ثابت می شود که Activision کمپانی مزخرفی است.

Battlefield 4 در 29 اکتبر امسال برای PC, Xbox 360, Playstation 3 عرضه می شود و بعد از وارد شدن نسل هشتم، برای آنها هم آماده است.

Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر امسال برای PC, PS3, Xbox 360 with PS4, Xbox One عرضه می شود.

Source

دوستان میدونند من نه فن COD م نه BF اما به عنوان کسی که از زمان COD2 داره COD انلاین میزنه و تازه رفته سراغ BF میگم انلاین سری COD هیچ حرفی برای گفتن دربرابر BF3 ندارند.انلاین COD تا زمان MW2 بی رقیب بود اما با عرضه BF3 دیگه هیچ بازیباز حرفه ای سراغ COD نمیره مگر بازیبازهای کم سن و سال....انلاین COD بعد از MW2 دیگه شده تکرار مکررات هر سال فقط یکی دوتا اسلحه و پرک ابکی اضافه میکنن و بازی رو بیشتر از بالانس درمیارند،همین که BF3 تمرکزش روی مهارت بازیبازه و نه پرک و اسلحه خودش بزرگترین نقطه مثبتشه حالا مپ های 10 برابر COD و وسایل نقلیه و گرافیک و... به کنار.
راستی من درباره سنگل حرفی نزدم،فقط مولتی رو گفتم (;

مثلا خیلی Bf3 بالانس بود با شاتگانی که range یک snipe رو داشت ؟ bf3 نه optimize شده بود نه هیچ چیزیش بالانس بود. مپ ها هم فقط بزرگ بود و عظمت داشتن اگرنه بدترین مپ های bc2 سگش شرف داشت به بهترین مپ های bf3 کلا اونقدر میشه از Bf3 گرفت که حد نداره یک بازی کاملا ناقص بودش بازی bugfield بیشتر بهش میخورد بازی خدای glitch کردن هم بود. تو کنسول هم که bf3 جوکی بیش نبود.

ایول ترول :دی

میشه بپرسم از چه نظر لوله شد؟ :-/

واقعیت با ترول فرق میکنه این شما هستین که ترول میکنید چون تو هر زمینه ای که حساب کنی BF ضعیف تره بعد میایی میگی COD ضعیف تره

گیمرایی که سنشون پایینه هم زیاده تو XBL:d

این که نشد منطق اتفاقا تو BF نوب بازی خیلی به چشم میاد طرف از یک باگ محیط استفاده میکنه میره یک جا کمپ میکنه و با اسنایپ مردم رو نفله میکنه هیچ کس هم نمی فهمه کجاست..

اینکه انتظار داشته باشید از نظر فروش بیاد CoD رو بگیره (با توجه به شرایطی که هممون میدونیم) بیجاست. اما من تا جایی که یادم میاد لید پلتفرم های هر دو بازی امتیازشون برابر بود. حالا این شکست رو شماها از کجای متا در میارید متوجه نمیشم.

Modern Warfare 3 Xbox 360 -- 88

Battlefield 3 PC--- 89

متا BF 84 هست هیچ کس نمیاد متای کم فروش ترین نسخه رو مقایسه کنه البته به جزء تو..
تو فروش هم که درش هیچ بحثی نیست
مقدار گیمرهای آنلاینم مشخصه

حالا تو چه زمینه ای BF بهتره خدا میدونه شاید به خاطر اینکه هی پول میگیره از گیمرها برتری داره..!

BF 3 طبق آخرین آمار15 میلیون نسخه فروش داشته چطور میگید فروشش کم بوده؟
خدا رحمت کنه یک زمانی مقدار گیمران آنلاین COD زیاد بود نه الان با وجود سرور‌های قدرتمند EA.
مولتی COD انقدر باگ داره که حسابش از دستم خارجه
BF از نظر شوتر بودن ریل تر از COD هم از نظر گرافیک

واقعیت با ترول فرق میکنه این شما هستین که ترول میکنید چون تو هر زمینه ای که حساب کنی BF ضعیف تره بعد میایی میگی COD ضعیف تره
این که نشد منطق اتفاقا تو BF نوب بازی خیلی به چشم میاد طرف از یک باگ محیط استفاده میکنه میره یک جا کمپ میکنه و با اسنایپ مردم رو نفله میکنه هیچ کس هم نمی فهمه کجاست..
متا BF 84 هست هیچ کس نمیاد متای کم فروش ترین نسخه رو مقایسه کنه البته به جزء تو..
تو فروش هم که درش هیچ بحثی نیست
مقدار گیمرهای آنلاینم مشخصه

حالا تو چه زمینه ای BF بهتره خدا میدونه شاید به خاطر اینکه هی پول میگیره از گیمرها برتری داره..!
وواو معنی ترول رو هم فهمیدیم. :دی

شما لطف بفرما بیا بورو توی اون باگ هایی که میگی (!) بعد با اسنایپ مردم رو نفله کن ببینیم چی میشه. البته منم باید این کارتون باشم با حرفتون برام ثابت بشه. :دی

اینم جدیدترین تئوری از سمت شما بود که شنیدیم و یاد گرفتیم. نمره متا رو با میزان فروش میسنجن =)) تا جایی که من بلدم اینه که بهترین نسخه و لید پلتفرم رو انتخاب میکنن نه اینکه کودوم پلتفرم بیشتر فروخته =))

اینکه انتظار داشته باشید از نظر فروش بیاد CoD رو بگیره (با توجه به شرایطی که هممون میدونیم) بیجاست. اما من تا جایی که یادم میاد لید پلتفرم های هر دو بازی امتیازشون برابر بود. حالا این شکست رو شماها از کجای متا در میارید متوجه نمیشم.

Battlefield 3 PC--- 89

با بود بود کاری از پیش نمیره. با هست هست میسنجن معمولا. هرچقدر که بازی آنبالانس بود تو هر DLC که میومد برای بازی سعی میشد جلوشون گرفته بشه که به موفقیت هم رسیدن و الان تقریبا بازی بدون اشکاله. مقایسه مپ های BF3 و CoD هم کار جالبی بود در نوعش خودش که شما موفق به انجامش شدین :دی الانم که 3 ساله داریم روی کنسول بازی میکنیم خندمون نگرفته که شما میگید جک. کلا ترول کردن راحته، حرف درست حسابی و منطقی زدن مشکله برادر.
اره بازی بعد 2 سال بالانس شد واقعا خسته نباشن بازی 8 ماه اول هنوز beta بود =)) مقایسه مپ cod با bf نه تو نشون بده من کی مقایسه کردم مثل این که bc2 شده جزو سری cod خبر نداریم حتی پستمم کامل نخوندی اره تو حرف حساب میزنی :))=)) شما هر وقت امدی یه 100 ساعتی وقت برای bf3 رو pc صرف نمودی بعد بیا ببینیم تجربت رو کدوم پلتفرم بهتر بوده شما هر وقت رفتی تو مپ مترو 64 نفره بازی کردی تا بفهمی واقعا درگیری که عرقت رو دربیاره یعنی چی. خیلی ساده میگم رو کنسول Bf3 زدی هیچ چیزیشو رو هنوز درک نکردی حالا بعد x1 میخری bf4 میزنی میرسی به حرف ما. شما برو متای بازی رو همون کنسولی که بازی میکنی رو ببین ;)) glitch کردن اسنایپر هایی که با huv پرواز میکنن جاهای خواص هم که معروفه ;)

آخرین ویرایش:
این ea هر سال از این حرفها میزنه ولی نتیجه چیزه دیگه ای میشه سر bf3 همینا رو گفتن دیدید که چه شد پارسال سر مدال هم گفتن باز کال بهترین شد هرسال میگن کال شکست میدیم هی خرج گرافیک بازیهاشون میکنن باز کال هم پر فروشترین بازی سال میشه هم بهترین شوتر :-w

مثلا خیلی Bf3 بالانس بود با شاتگانی که range یک snipe رو داشت ؟ bf3 نه optimize شده بود نه هیچ چیزیش بالانس بود. مپ ها هم فقط بزرگ بود و عظمت داشتن اگرنه بدترین مپ های bc2 سگش شرف داشت به بهترین مپ های bf3 کلا اونقدر میشه از Bf3 گرفت که حد نداره یک بازی کاملا ناقص بودش بازی bugfield بیشتر بهش میخورد بازی خدای glitch کردن هم بود. تو کنسول هم که bf3 جوکی بیش نبود.
باو بتل خيلي بهتر از كال هست......
كال كلا بازي رو پوليش نكردن....تازه افت فريم ها بماند....
راستي انلاين بتل خداست.تو كال يه ربع بايد هد شاتش كني تا هد شات بشه..
ولي در اونطرف هم باگ هاي بتل خيلي رو اعصابن ...راستي كال كلا پياده اي ولي تو بتل ميتوني سوار ماشين هم بشي و مپش واقعا ميدون جنگه نه تره بار

اره بازی بعد 2 سال بالانس شد واقعا خسته نباشن بازی 8 ماه اول هنوز beta بود =)) مقایسه مپ cod با bf نه تو نشون بده من کی مقایسه کردم مثل این که bc2 شده جزو سری cod خبر نداریم :))=)) شما هر وقت امدی یه 100 ساعتی وقت برای bf3 رو pc صرف نمودی بعد بیا ببینیم تجربت رو کدوم پلتفرم بهتر بوده شما هر وقت رفتی تو مپ مترو 64 نفره بازی کردی تا بفهمی واقعا درگیری که عرقت رو دربیاره یعنی چی. خیلی ساده میگم رو کنسول Bf3 زدی هیچ چیزیشو رو هنوز درک نکردی حالا بعد x1 میخری bf4 میزنی میرسی به حرف ما. شما برو متای بازی رو همون کنسولی که بازی میکنی رو ببین ;)) glitch کردن اسنایپر هایی که با huv پرواز میکنن جاهای خواص هم که معروفه ;)
تبریک میگم بهتون از بحث ترول کردن و مقایسه CoD و BF بحث رو کشیدین به مقایسه کنسول ها و PC و این که پی سی خفنه و کنسول قوطی. آفرین شماها پولدارید 64 نفره بازی میکنید ما پول نداریم به همون 24 نفرمون قناعت میکنیم. 100 ساعت بازی نکن 10000 ساعت بازی کن :دی

تبریک میگم بهتون از بحث ترول کردن و مقایسه CoD و BF بحث رو کشیدین به مقایسه کنسول ها و PC و این که پی سی خفنه و کنسول قوطی. آفرین شماها پولدارید 64 نفره بازی میکنید ما پول نداریم به همون 24 نفرمون قناعت میکنیم. 100 ساعت بازی نکن 10000 ساعت بازی کن :دی

وقتی جواب نداری اینا رو نگی چی بگی :p میگم تجربه bf3 روی کنسول با Pc فرق میکنی تو برا خودت بپیچونش :x

اینکه ملت دوست دارن کدوم رو بازی کنن یه بحث سلیقه ای هست ولی اینکه یکی بیاد بگه BF ضعیف تره از مسخره ترین حرف هایی هست که تا حالا شنیدم. BF نه تنها ضعیف تر نیست بلکه از خیلی جهات سرتر هم هست.
کلا این حرف رو به حساب ترول بودن میذارم. ;)

وقتی جواب نداری اینا رو نگی چی بگی :p میگم تجربه bf3 روی کنسول با Pc فرق میکنی تو برا خودت بپیچونش :x
والا من برای ترول کردن جواب ندارم بدم. بیاید مثل دو تا انسان بالغ بشینیم تا دلتون میخواد حرف بزنیم و به نتیجه برسیم. اما اینکه بیاید طرف مقابلتون رو به خاطر کنسول باز بودن ترول و تمسخر کنید رو من اسمش رو نمیذارم بحث کردن. در ضمن من چی گفتم شما بحث رو به کجا رسونید. من از همون اولین پستم هم گفتم که بالاترین امتیاز و لید پلتفرم پی سی بوده اما شما نمیدونم چرا این جا کشوندی بحث رو.

Battlefield 3 PC--- 89

با بود بود کاری از پیش نمیره. با هست هست میسنجن معمولا. هرچقدر که بازی آنبالانس بود تو هر DLC که میومد برای بازی سعی میشد جلوشون گرفته بشه که به موفقیت هم رسیدن و الان تقریبا بازی بدون اشکاله. مقایسه مپ های BF3 و CoD هم کار جالبی بود در نوعش خودش که شما موفق به انجامش شدین :دی الانم که 3 ساله داریم روی کنسول بازی میکنیم خندمون نگرفته که شما میگید جک. کلا ترول کردن راحته، حرف درست حسابی و منطقی زدن مشکله برادر.
من خودم بعد از نمایش نا امید کننده و چرت و پرت ه COD:G شدم هیترش, گفتم یه وقت سو تفاهم نشه, ولی خوب سری COD رو تا قبل از G به سری BF ترجیه میدم!

والا من برای ترول کردن جواب ندارم بدم. بیاید مثل دو تا انسان بالغ بشینیم تا دلتون میخواد حرف بزنیم و به نتیجه برسیم. اما اینکه بیاید طرف مقابلتون رو به خاطر کنسول باز بودن ترول و تمسخر کنید رو من اسمش رو نمیذارم بحث کردن. در ضمن من چی گفتم شما بحث رو به کجا رسونید. من از همون اولین پستم هم گفتم که بالاترین امتیاز و لید پلتفرم پی سی بوده اما شما نمیدونم چرا این جا کشوندی بحث رو.

نه من تورو مسخره کردم ؟ من دارم میگم تو که عشقه Bf3 هستی اینچیزی که تجربه کردی هیچی نیست برو دنبال نسخه Pc بفهمی تجربت چقدر فرق میکنه بیشتر از الان از Bf3 خوشت میاد اما من جور دیگه نگاه میکنم بازی با روزی 3 تا خبر و اون همه هایپ حتی رو Pc هم نباید متاش این بشه بازی با اون همه هایپ نباید این همه باگ و glitch داشته باشه بازی که قراره cod رو بگیره نباید این وضعش باشه اگرنه یه بازی معمولی بیش نیستش. من هیچ ترولی نمیکنم واقعیت های بازی رو میگم که هیچ کس جوابی براش نداره اما نمیتونین باور کنین bf3 واقعا اون چیزی که قرار بود نیستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or