مدیر عامل سابق EA: شانس موفقیت EA در مبارزه BF4 علیه CoD بیشتر است

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
درود بر ترول ها و غیر ترول ها....

bf4.jpg

در یک مصاحبه با GI International، آقای Riccitiello گفت که موفقیت تمام نشدنی فرانچایز Call of Duty، و اکتیویژن با دو سناریو متفاوت از بین می رود.

چیزی که در طی این چند سال از نظارت Activision برای من جالب است، این است که آنها کمپانی که می خواهند/می توانند باشند، نیستند. تنها چیزی که من می دانم در مورد Battlefield 4 برابر CoD است و من مطمئنم که شانس EA بیشتر است.

ولی آخرین بزند میلیارد دلاری که از پایه در این صنعت ساخته شده بود، Skylanders است. آیا IP میلیارد دلازی بعدی از اکتیویژن است؟ نمی دانم. ولی اگر باشد، آنها می توانند. کمبود خود در بازار بازی های شوتر را جبران کنند.

سناریو اول: آنها یک MMO جدید وارد بازار می کنند، جای WoW را می گیرد، CoD در بالا می ماند، Skuylanders همینطور باقی می ماند، آنها از لایسنس های خود استفاده می کنند، و همه چیز عالی پیش می رود.

سناریو دوم: WoW همچنان موفق است، Battlefield جای CoD را می گیرد، Skylanders هم از بین می رود، و ثابت می شود که Activision کمپانی مزخرفی است.

Battlefield 4 در 29 اکتبر امسال برای PC, Xbox 360, Playstation 3 عرضه می شود و بعد از وارد شدن نسل هشتم، برای آنها هم آماده است.

Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر امسال برای PC, PS3, Xbox 360 with PS4, Xbox One عرضه می شود.

Source

خیلی از گیمرها سن پایینی دارن و عموما خیلی سخت میتونن گیم پلی بهتر رو تشخیص بدن و معمولا جذب گرافیک میشن..
این اتفاق برای FIFA افتاد بعید نیست برای BF هم بی افته..

سناریوی 3: انقدر از هرسال ازش یه نسخه ی جدید میسازن تا خودش نابود بشه.
سناریوی4: توسط من نابود میشه!
8-|
سناریوی 5: کلا هیچکس حالیش نیست بازی تغییر نمیکنه و هرسال یه کپی میدن از روی نسخه های قبل و کلا نابود نمیشه!
:d
درودت تو حلقم:d

سر Bf3 روزی 3 تا خبر دادن ما cod را فلان میکنیم اخرش لوله شده رفت bf اون موقع تازه میگفتن شک ندارن اطمینان هم دارن. bf کلا هیچی نیست تا titan fall بیاد.

آخرین ویرایش:
سر Bf3 روزی 3 تا خبر دادن ما cod را فلان میکنیم اخرش لوله شده رفت bf اون موقع تازه میگفتن شک ندارن اطمینان هم دارن. bf کلا هیچی نیست تا titan fall بیاد.
دوستان میدونند من نه فن COD م نه BF اما به عنوان کسی که از زمان COD2 داره COD انلاین میزنه و تازه رفته سراغ BF میگم انلاین سری COD هیچ حرفی برای گفتن دربرابر BF3 ندارند.انلاین COD تا زمان MW2 بی رقیب بود اما با عرضه BF3 دیگه هیچ بازیباز حرفه ای سراغ COD نمیره مگر بازیبازهای کم سن و سال....انلاین COD بعد از MW2 دیگه شده تکرار مکررات هر سال فقط یکی دوتا اسلحه و پرک ابکی اضافه میکنن و بازی رو بیشتر از بالانس درمیارند،همین که BF3 تمرکزش روی مهارت بازیبازه و نه پرک و اسلحه خودش بزرگترین نقطه مثبتشه حالا مپ های 10 برابر COD و وسایل نقلیه و گرافیک و... به کنار.
راستی من درباره سنگل حرفی نزدم،فقط مولتی رو گفتم (;

دوستان میدونند من نه فن COD م نه BF اما به عنوان کسی که از زمان COD2 داره COD انلاین میزنه و تازه رفته سراغ BF میگم انلاین سری COD هیچ حرفی برای گفتن دربرابر BF3 ندارند.انلاین COD تا زمان MW2 بی رقیب بود اما با عرضه BF3 دیگه هیچ بازیباز حرفه ای سراغ COD نمیره مگر بازیبازهای کم سن و سال....انلاین COD بعد از MW2 دیگه شده تکرار مکررات هر سال فقط یکی دوتا اسلحه و پرک ابکی اضافه میکنن و بازی رو بیشتر از بالانس درمیارند،همین که BF3 تمرکزش روی مهارت بازیبازه و نه پرک و اسلحه خودش بزرگترین نقطه مثبتشه حالا مپ های 10 برابر COD و وسایل نقلیه و گرافیک و... به کنار.

دقیقا حق با شماست.
امسال من مطمئنم که BF برنده رقابت خواهد بود ، چرا؟!
1- گرافیک بهتر
2- مولتی پلیر قوی تر
3- سینگل پلیر هم که تا حالا نشون دادند فوق العاده بوده
4- Commander Mode که فوق العاده هست

COD امسال به نظر من یه سگدونی بیشتر نبود
اما بلاخره باید پذیرفت فن بیس قوی داره داستان پردازیشون هم فوق العادست سینگلشم حرف نداره البت تا اینجا خود بازی بیاد ببینیم وضعش چطوره

خیلی از گیمرها سن پایینی دارن و عموما خیلی سخت میتونن گیم پلی بهتر رو تشخیص بدن و معمولا جذب گرافیک میشن..

من خودم با این که فن فیفا هستم ولی بدون هیچ تردیدی میگم که گرافیک PES خیلی بالاتر از FIFA هست اونوقت شما میگی مردم جذب گرافیکِ فیفا میشن؟؟
شما یبار BF3 رو انلاین بزن اونوقت کلا یادت میره بازی ای به نام COD وجود داره.

میخوای برای شما آمار بازی های آنلاین XBL رو بگزارم ببینی کی اوله ، کی به زور تو 10 تای اول جا گرفته
هنوز MW3 از BF3 کاربراش بیشتره BO2 پیشکش

من خودم با این که فن فیفا هستم ولی بدون هیچ تردیدی میگم که گرافیک PES خیلی بالاتر از FIFA هست اونوقت شما میگی مردم جذب گرافیکِ فیفا میشن؟؟
شما یبار BF3 رو انلاین بزن اونوقت کلا یادت میره بازی ای به نام COD وجود داره.

شما در مورد PES اشتباه می کنید من دارم از سال 2004 می گم نه یکی دو سال اخیر که PES گرافیکش رو برده بالا

در مورد BF3 هم خودم به شخصه مولتیش رو ترجیح میدم به COD ولی این دلیل نمیشه چشمم رو ببندم و نقاط قوت COD رو نادیده بگیرم.

آخرین ویرایش:
ایول ترول :دی
میشه بپرسم از چه نظر لوله شد؟ :-/

کسی که بتونه فرق گیم معمولی رو با یه گیم عالی تشخیص بده هیچ وقت نمیگه COD بهتره و آخه چی داره این COD!!!!!:-&

گرافیک نداره!
گیم پلی تکراری!
صدا گذاری معمولی!
داستان بیش از حد تخیلی!(مخصوصا تو BO2(
آنلاین پر از نوب!

متا و فروش که کاملا شکست خورد. بازی کن ها هم که تو COD بیشتر از BF ان.
اینکه انتظار داشته باشید از نظر فروش بیاد CoD رو بگیره (با توجه به شرایطی که هممون میدونیم) بیجاست. اما من تا جایی که یادم میاد لید پلتفرم های هر دو بازی امتیازشون برابر بود. حالا این شکست رو شماها از کجای متا در میارید متوجه نمیشم.

Modern Warfare 3 Xbox 360 -- 88

Battlefield 3 PC--- 89

مثلا خیلی Bf3 بالانس بود با شاتگانی که range یک snipe رو داشت ؟ bf3 نه optimize شده بود نه هیچ چیزیش بالانس بود. مپ ها هم فقط بزرگ بود و عظمت داشتن اگرنه بدترین مپ های bc2 سگش شرف داشت به بهترین مپ های bf3 کلا اونقدر میشه از Bf3 گرفت که حد نداره یک بازی کاملا ناقص بودش بازی bugfield بیشتر بهش میخورد. تو کنسول هم که bf3 جوکی بیش نبود.
با بود بود کاری از پیش نمیره. با هست هست میسنجن معمولا. هرچقدر که بازی آنبالانس بود تو هر DLC که میومد برای بازی سعی میشد جلوشون گرفته بشه که به موفقیت هم رسیدن و الان تقریبا بازی بدون اشکاله. مقایسه مپ های BF3 و CoD هم کار جالبی بود در نوعش خودش که شما موفق به انجامش شدین :دی الانم که 3 ساله داریم روی کنسول بازی میکنیم خندمون نگرفته که شما میگید جک. کلا ترول کردن راحته، حرف درست حسابی و منطقی زدن مشکله برادر.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or