مدیران GameStop از طرف سونی یک PS4 به همراه 7 عدد بازی پاداش می گیرند

واقعا کوفتشون بشه یکی یه دونه Xbox one مجانیم قراره بهشون بدن!!!

Surprise! All GameStop general managers will get a free Xbox One as well

Surprise! All GameStop general managers will get a free Xbox One as well - Neowin

همینجوری پیش بره فکر کنم یکی یه دونه خونه ماشینم بهشون میدن. زنم براشون میگیرن :d

بابام چرا تو گیم استاپ کار نمیکنه :(
دو تا کنسول :(

این GSی ها از یک ور با فروش بازی های دسته دوم پدر سازنده بازی رو در میارن از یک ور دیگه کنسول مجانی و بازی مجانی میگیرن.. هیف شد ماکرو میخواست بساط این مفت خورها رو جمع کنه
میخواست بساط مفت خوری رو جمع کنه یا راه مفت خوری خودش رو هموار کنه؟

جالبیش اینه Gamestop
17 دلار به کسی میده که میخواد بازی دسته دومشو بفروشه
بعد همونو 50 دلار میفروشه

خیلی خوب گفتی بابا 17 دلار...
من برای تولدم بعضی بازیهایی که کادو گرفتم مثل هم بود (دوستای خنگ من) ... بازی نو بردم پیششون میگه 5 یورو :| بعد خودش میفروخت 69.99

خیلی خوب گفتی بابا 17 دلار...
من برای تولدم بعضی بازیهایی که کادو گرفتم مثل هم بود (دوستای خنگ من) ... بازی نو بردم پیششون میگه 5 یورو :| بعد خودش میفروخت 69.99

باز خوبه واسه تولدت بازی تکراری میگرفتی!!
به ما مرگ موش هم نمیدادن!!!:d
اون از مایکرو کنسول مفتی میداد با مارک زیبای:
I Make It!!!
واقعا جمله زیبایی رو انتخاب کرده بودن!!
سونی هم خواست عقب نمونه جوگیر شد یهو 7 تا بازی مفتی داد!!!
اونور عجب بزل و بخششیه!!:d

- - -ویرایش - - -

نه آقا, کمه براشون, اینهمه زحمت میکشن بندگان خدا.به حداقل سود راضی , به فکر آخرت هم که هستن. باید 2تا بهشون بده با 15 تا بازی!

بله ولی کاش خدا این موجودات توپخونه رو نیست و نابود کنه!!!شاید قیمتا کمی تا حدودی بشکنه!!!

سونی هم دوست داره خودش بو کارکناش ps4 هدیه بده ولی اگه بخواد اینکارو کنه یه ساختمون دیگه باید بفروشه اوضاعش روبه را نیست مدیران گیم اسپات سر جمع 20 نفر نیستن

بعضی از آنها فیزیکی و برخی دیگرشان بصورت کوپن های دیجیتالی هستند.
به غیر از 7 بازی فیزیکی ، کوپن هم میدن برای بازی های دیجیتالی ، مگه برنج و روغنـه کوپن میدن ! :d
خوشا به سعادتشون همین BF4 برای 1 سال کافیه باهاش سر و کله بزنن

این GSی ها از یک ور با فروش بازی های دسته دوم پدر سازنده بازی رو در میارن از یک ور دیگه کنسول مجانی و بازی مجانی میگیرن..

هیف شد ماکرو میخواست بساط این مفت خورها رو جمع کنه

دوست عزیز شما برای خرید بازهای ایکس باکس ۳۶۰ ارجینال چقدر هزینه کردید ؟

حالا اگر ماکروسافت ميخواست به کارکنان gs پاداش بده ميشد همدست امريکای جهان خوار
و به رشوه دادن متهم ميشد:d

آخرین ویرایش:
حالا اگر ماکروسافت ميخواست به کارکنان gs پاداش بده ميشد همدست امريکای جهان خوار
و به رشوه دادن متهم ميشد
چرا بیخودی جو میدی آخه ؟!
این خبر رو صفحه قبل دوستان گذاشتن
واقعا کوفتشون بشه یکی یه دونه Xbox one مجانیم قراره بهشون بدن!!!

Surprise! All GameStop general managers will get a free Xbox One as well

Surprise! All GameStop general managers will get a free Xbox One as well - Neowin

همینجوری پیش بره فکر کنم یکی یه دونه خونه ماشینم بهشون میدن. زنم براشون میگیرن :d
اصلاً کسی کاری به ماکروسافت و سونی ندارن
همه یک صدا دارن میگن کوفتشون بشه !! :| :دی

چرا بیخودی جو میدی آخه ؟!
این خبر رو صفحه قبل دوستان گذاشتن

اصلاً کسی کاری به ماکروسافت و سونی ندارن
همه یک صدا دارن میگن کوفتشون بشه !! :| :دی
شما ميدونی شوخی يعنی چيه ؟:-/
شما را جو گرفته به من چه
من چه جوی دادم ! چه ربطی داره ؟

525834bcaf359fb821e947a2ea29d1c6_standard.jpg

در کنفرانس GameStop که در حال حاضر در لاس وگاس برگزار میشود این خرده فروش در گفتگویی با joystiq تایید کرد که از طرف سونی" مدیران GameStop یک عدد PS4 همراه با 7 بازی در روز لانچ رسمی کنسول دریافت خواهند کرد.همچنین این فروشنده جزئیات این بازیها رو اعلام نمود:

همچنین joystiq در آپدیت خبری اضافه کرد: برای بررسی بیشتر با GameStop ارتباط برقرار کردیم که یکی از سخنگویان این خرده فروش گفت: به جز Beyond: Two Souls که برای PS3 است بقیه آنها برای PS4 می باشند.بعضی از آنها فیزیکی و برخی دیگرشان بصورت کوپن های دیجیتالی هستند.

منبع
من حسرت اینو میخورم یه فروشگاه اینجوری تو ایران پیدا نمیشه که هم این شکلی باشه هم گرونفروش نباشه اصلا بیاین اهواز ببینین قبل از اینکه حتی ps4 عرضه بشه اومدن گفتن قیمت *********تومان :| خب من حالا باید چکار کنم به نظرتون

این GSی ها از یک ور با فروش بازی های دسته دوم پدر سازنده بازی رو در میارن از یک ور دیگه کنسول مجانی و بازی مجانی میگیرن..

هیف شد ماکرو میخواست بساط این مفت خورها رو جمع کنه

میگن، شما تو ناف تکنولوژی آباد، محله اینترنت تُپُل تو دل بانک سوئیس، دقیقا پشت کانتر شمارش پول زندگی میکنی که هردفعه میای پست های مفهومی خودتون در حمایت از حرکت های ارزی پرستانه مایکروسافت بیان میکنی!! مثل اینکه خیلی زندگی شیک و ترو تمیزی دارید شما. درود بر تو. امیدوارم همیشه پاینده باشی!
شب خوش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or