مدير عامل sony ericsson: تا نباشد چيزکی مردم نگويند چيز ها!

SaDrA-HhH

Loyal Member
مدير عامل Sony Ericsson آقای bet nordberg غير مستقيم در راه بودن PSP phone را تأييد کرد!

او به روزنامه wallstreet گفته است که: دود زيادی پيچيده است و به شما ميگم که حتماً جايی آتشی افروخته شده است (همون تا نباشد چيزکی مردن نگويند چيز ها :دی )

ادامه ميدهد: sony يک برگ برنده اساسی را برای بازار سرگرمی در دست عرضه دارد.
sony يک برند معتبر است و چرا ما نبايد از اين اعتبار استفاده کنيم؟ گيمينگ همراه با موارد اضافه خيلی زسوسه کننده است.

WSJ يقين دارد که اين محصول در سری Xperia دسته بندی ميشود و از سيستم عامل اندرويد پشتيبانی خواهد کرد .

يک بمب خبری در حال انفجار است!

وعده ما mobile world congresse در بارسلونا!

وقتی gingerbread بیاد اکثر گوشی های اندرویدی میشن psp phone که خیلی بهتر از مال سونی میتونن باشن.
ولی قطعا سونی میتونه صنعت گیم با بازی هایی که عرضه میکنه توی تلفن های همراه متحول کنه.

چی شد؟ الان PSP Phone رفت توی دسته ی Xperia ؟
سری Xperia خودشون داغونن حالا اینم بردن قاطی اونا!!!
فقط اگه آندرویده باید 2.1 باشه که مثل Xperia های قبلی 65000 رنگه نباشه :D
Xperia سری داغونیه؟ با کدومش کار کردی که میگی داغونه؟
X10 میتی که در رده mid end بود بهترین گوشی اروپا شد.
http://www.eisa.eu/awards/5/mobile-devices.html
اون 1.6 هم که دیدی یه مقدار اینارو عقب انداخت به خاطر این بود که داشتن UI خانواده X10 رو برای این ورژن تهیه میکردن. الان همشون 2.1 شدن. هرچند همون موقع که 1.6 بود مقایسشون با بقیه گوشیهای 16میلیون رنگ موجوده. میتونی ببین نه تنها کمتر نیست بلکه بهتر هم هست. البته X10 گنده اون کوچولوها نه:دی
کسانی که گوشی ایکس پریا دستشون گرفتن میدونن چه فاجعه ای هستش!
جواب شما هم هست البته:دی
----------------------
درضمن این ps phone قراره با ورژن 2.3 بیاد. هرچند گویا 2تا محصول قراره بده. دقیق نمیگن دارن چه غلطی میکنن ولی یه سری تصویر ازش لیک شده بود که قیافش زیاد جالب نبود. یه چیزی تو مایه ها psp go شده بود. حالا تا فوریه که MWC برگزار میشه وقت زیاد هست!
MWC = Mobile World Congress که توی بارسولونا برگزار میشه
وقتی gingerbread بیاد اکثر گوشی های اندرویدی میشن psp phone که خیلی بهتر از مال سونی میتونن باشن.
ولی قطعا سونی میتونه صنعت گیم با بازی هایی که عرضه میکنه توی تلفن های همراه متحول کنه.
آره نون زنجبیلی(خاک بر سرت گوگل با این اسم گذاشتنت:دی) بیاد پرفرمنس گوشیای آندروید خیلی میره بالا ولی گویا برای ps phone قرار یه بخش توی مارکت راه بندازن که مخصوص همین گوشی باشه. میگم درست توضیح نمیدن که چی قراره معرفی بشه

به نظر منکه این چرت ترین طرحیه که سونی پیش رو گرفته.با این کارش فروش PSP رو عملا به صفر میرسونه و از یک پلتفرم انحصاری در میاد
اتفاقا سونی اریکسون و سونی کار بسیار به جایی میکنن.
چون از این طریق سونی به راحتی بازار بازیهای موبایل رو به تسخیر درمیاره.
به PSP هیچ لطمه ای هم نمیخوره.

کجا گفته برای مقابله با apple میخواد بزنه؟ :دی
مگه میشه دلیل دیگه ای هم پیدا کرد!؟
کلا گوگل آندروید رو بعد از موفقیت اپل زد و میخواست از این بازار سهم داشته باشه.الانم آندروید انقدر شاخ شده که اپل احساس خطر کنه.حالا فکر کن سونی اریکسون با آندروید گوگل میخواد یه گوشی فوق العاده بسازه و مطمئن باش اون موق این گوشی میشه بازیکن نوک حمله گوگل و سونی برای رقیباش که اصلی ترینشونم iphone هستش.

به نقد فلان ادم و سایت توجه نکن اون پول گرفته که تعریف کنه همین.نقد منصفانه توی نت خیلی کم پیدا میشه.شما خودت یه مدل از همین سری رو دو روز دستت بگیر بعدا بیا قضاوت کن که ایا ترکیب این سری با پی اس پی کار درستیه یا نه.

این همه تبلیغ واسه n8 نوکیا شد اخرش معلوم شد چیه دیگه خود کمپانی اومده میگه اره بعضیاش خرابه هنوز خوب نرسیدن!
جالب اینه که هرکی میخواد واسه اپل شاخ و شونه بکشه! اپل کمترین هزینه تبلیغات رو توی کمپانی های بزرگ داره چرا؟چونکه تمام مشتری هاش واسش تبلیغ میکنن بعلت کیفیت بالای دیوایس هاش و اینکه همیشه چندسال جلوتره از بقیه کمپانی ها و اونا هستن که فقط تقلید میکنن.نمیاد به زور تبلیغات الکی یه محصولش(مثلn8 نوکیا) رو بزرگ کنه اخرشم کاستومرش سرخورده بشه.
مثلا گوشی خوب سونی اریکسون همون k۸۱۰ بود و بس.چیزی که توی بازار میگن و مردم تجربه کردن نه گفته ی یه سایت فکستنی.

اتفاقا سونی اریکسون و سونی کار بسیار به جایی میکنن.
چون از این طریق سونی به راحتی بازار بازیهای موبایل رو به تسخیر درمیاره.
به PSP هیچ لطمه ای هم نمیخوره.
فکر میکنی به همین راحتی میتونه بازار رو تسخیر کنه؟!:| کلی باید خرج کنه.
البته سونی با تجربه ای که تو این موارد داره میتونه موفق بشه.
همچین میگی ادم فکر میکنه قرار وارد بازار سبزی فروشا بشه!

فکر میکنی به همین راحتی میتونه بازار رو تسخیر کنه؟!:| کلی باید خرج کنه.
البته سونی با تجربه ای که تو این موارد داره میتونه موفق بشه.
همچین میگی ادم فکر میکنه قرار وارد بازار سبزی فروشا بشه!
خب پس به حرف من تا حدودی رسیدی. تجربه سونی اریکسون تو بازار موبایل و سونی تو بازار بازی می تونه باعث بشه PSP Phone به موفقیت برسه.
البته سونی اریکسون باید بیشتر تلاش کنه تا این گوشی موفق بشه.
مثلا باید حداقل صفحه نمایش گوشی 3.5 اینچ باشه تا بشه باهاش راحت بازی کرد یا توانایی حمل شارژ زیادی داشته باشه. ابنجور مسایل می تونن باعث موفقیت این گوشی بشن.

اگه اینجوری بشه من یکی که ازش استقبال میکنم
همین الان که مجبورم دو تا دستگاه سنگین و حجیم توی کیف و کت و غیره جا بدم, دیگه یه دستگاه میبرم با دو تا کار

به نقد فلان ادم و سایت توجه نکن اون پول گرفته که تعریف کنه همین.نقد منصفانه توی نت خیلی کم پیدا میشه.شما خودت یه مدل از همین سری رو دو روز دستت بگیر بعدا بیا قضاوت کن که ایا ترکیب این سری با پی اس پی کار درستیه یا نه.
کار کردم که میگم. دارم که میگم. آیفون رو با اینا مقایسه نکنید. قیمتی که آیفون داره چه داخل چه خارج اگر با کیفیت نبود باید تعجب میکردیم. من که تو این 6 ماهی که X10 دارم بدی ازش ندیدم. ماشالا آندروید هم که روز به روز داره پیشرفت میکنه! دیگه چی میخواید؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or