مت بوتی: مایکروسافت کنسول‌های دیگر را بزرگترین رقیب خود نمی‌بیند

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
matbooty.jpg

رئیس استودیوهای ایکس‌باکس ادعا کرده است که مایکروسافت دیگر کنسول‌های دیگر را بزرگترین رقیب خود نمی‌بیند.

مت بوتی، رئیس بخش محتوای بازی و استودیوهای ایکس‌باکس، در مصاحبه‌ای با نیویورک تایمز، که همزمان با انتشار خبر عرضه بازی تاریخی و پرچمدار ایکس‌باکس، هیلو، برای اولین بار برای پلی‌استیشن منتشر شد، در مورد استراتژی چند پلتفرمی بخش بازی صحبت کرد. همچنین اوایل این ماه، سارا باند، رئیس ایکس‌باکس، ایده بازی‌های انحصاری را منسوخ خواند.

بوتی در مورد این تصمیم ادعا کرد که مصرف‌کنندگان دیگر وابستگی شدیدی به دستگاه‌هایی که برای بازی استفاده می‌کنند، ندارند. او گفت: همه ما به دنبال تعامل با مردم در جایی (دستگاه) هستیم که هستند. بزرگترین رقیب ما کنسول دیگری نیست. ما بیشتر با همه چیز از تیک‌تاک گرفته تا فیلم‌ها رقابت می‌کنیم.

در همان مصاحبه، بوتی به طور خلاصه در مورد اخراج ۹۰۰۰ نفر از کارکنان شرکت در اوایل امسال که منجر به لغو بازی‌های متعدد و تعطیلی The Initiative شد، اظهار نظر کرد. بوتی گفت: اخراج کارکنان دشوار است. آنها بخشی از مدیریت کسب و کار ما هستند.

برادر Blue Ocean و Red Ocean و کلا کاری که نینتندو کرد یه کانسپت دیگه است. فلسفه بلو اوشن میگه بری جایی از دریا ماهی بگیری که دعوا وجود نداره، در نتیجه نینتندو مخاطبینش رو تغییر داد و گفت من چون تو بخش هاردکورها یحتمل نمیتونم رقابت کنم میرم برای خودم یه بازار تازه میسازم و کژوال گیمرهارو میکشم سمت خودم + یه سری که فن بازی های خاص خودم هستن و نه تنها از رقابت خلاص میشم که طیف گسترده تری از مشتری های بلقوه رو هم جذب میکنم. موفق هم شد با این سیاست و عین چی کنسول میفروشه و شماره یکه و دمشم گرم. اما مایکروسافت از بین سه رقیب چهارم شده، الان میگه دیگه رقابت ما با یه کنسول نیست و تو ابعاد بزرگ تر میخوایم کار کنیم! حالا زمان نشون میده به کجا میرسن و فقط خدا میدونه وقتی تپه های جدید رو هم آباد کردن میان چه تز تازه ای میدن و وانمود میکنن از بس خفنن دارن این کارهارو میکنن.

آریا فاجعه ترین خود آیت الله اسپنسر موقع خرید بتزدا بود. اول میگفت بازی هاش انحصاری نمیشن. بعد گفت کیس بای کیس بررسی میشن و وقتی خرید نهایی شد گفت همش انحصاریه و اینکارو برای تنبیه سونی نمیکنیم بلکه بخشی از بیزنسمون هست. اون موقع ایده انحصاری منسوخ نبود و جناب بوتی هم هنوز نتیجه نگرفته بودن سطحشون خیلی بالاست و باید از رقابت با کنسول ها دست بردارن. اما خوب نتیجه این غرور + پول زیاد + حماقت جوری شد که نتنها بازی های بتزدا که مجبور شدن انحصاری های خودشون و بازی هایی رو برای PS بدن که نماد Xbox بود.

اتفاقاً همونه فقط مدلش مسیرش یکمی متفاوت‌تره اونم به خاطر اینه که می‌خواد ناشر بشه دیگه براش فرقی نمی‌کنه روی چه پلتفرمی بده
نینتندو چون پلتفرم خاص خودشو داشت بازار خاص خودشو داشت تونست رو اون فقط تکیه کنه
ولی اون بازار که دست ایکس باکس هست یه بخشش بقیه‌اش دست سونیه یعنی انحصاری نیست
پس مجبور ناشر بشه حداقل این همه هزینه کرده استودیو خریده دیگه به یه دردی بخوره

نکته جالب اینجاست که همین مت بوتی توی ایمیل لو رفته‌ای که سال ۲۰۱۹ به مدیر ارشد مالی مایکروسافت زده بود، با ذوق و شوق در مورد ترکوندن سونی و بیرون انداختن این شرکت از صنعت بازی صحبت کرده بود:
لطفاً یک بار دیگه ایمیل رو بخون. اینجا مت بوتی داره در خصوص گیم پس به طور کلی صحبت میکنه و حرف از خارج کردن پلی استیشن از بازار کلی نکرده. همه این‌ها هم باور عمومی است، چیزی که خودش اشاره می‌کنه نه این که پیشنهاد بده.

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or