مایکروسافت: کنسول Xbox One بهترین لاین آپ را در سال 2016 خواهد داشت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbone11.jpg

درود.

آقای یوسف مهدی مدیر بازاریابی شرکت مایکروسافت در کنفرانس Credit Suisse Technology سخنان جالبی پیرامون لاین آپ کنسول X1 عنولن کرد. ایشون تو مراسم گفت که سال 2016 بهترین لاین آپ برای کنسول Xbox one هستش و بهترین زمان برای خرید این کنسول.

"اگر بازی کردن رو دوست دارید امسال بهترین فرصت برای خرید یک X1 هستش. در حال حاظر ما عناوینی چون Halo 5، Minecraft رو روی این دستگاه داریم و همچنین بازی‌هایی چون Gears of Warو Tomb Raider هم در این لیست موجودن. این لایت عالی در سال دیگر عالی‌تر هم میشه که موفقیت بزرگی برای Xbox خواهد بود."

اگر هیچ یک از بازی هایی که قراره برای X1 در سال بعد بیاد تاخیر نخوره ما شاهد این بازی ها تو سال بعد هستیم.
Quantum Break, Crackdown 3, Inside, Scalebound, Below, Gears of War 4, Killer Instinct Season 3 و Sea of Thieves

که در کنار این بازی های به احتمال قوی عناوین جدید دیگری نیز در این سال معرفی خواهند شد.

سوای یوسف مهدی آقای Aaron Greenberg هم تو همین زمینه اظهار نظر کرد و گفت تیممون داره با تمام وجود کار میکنه و این تلاش تا پایان فصل تعطیلات متوقف نمیشه. ایشون در اخر هم گفت لایت آپ سال 2016 بسیار بزرگ و عالی‌یه.

GameSpot

واقعا هم همینطوره
اما با این گندی که به برند XBOX زدن هرچی اعتبار تو نسل هفتم داشت دستی دستی don mattrik احمق تقدیم رقیب کهنه کارش کرد که دیگه قابل جبران نیست و هنر کنه فاصلرو کمتر که که تا اینجای کار با بالاترین هزیینه ها هم نتونسته کاری رو از پیش ببره:|

واقعا هم همینطوره
اما با این گندی که به برند XBOX زدن هرچی اعتبار تو نسل هفتم داشت دستی دستی don mattrik احمق تقدیم رقیب کهنه کارش کرد که دیگه قابل جبران نیست و هنر کنه فاصلرو کمتر که که تا اینجای کار با بالاترین هزیینه ها هم نتونسته کاری رو از پیش ببره:|

من به شخصه دیگه متوجه شدم که از نظر شما به Xbox و تمام بازیهای انحصاریش گند خورده و فکر هم میکنم که من تنها کسی نیستم که متوجه این موضوع شده. اگه شما از تکرار این حرفها خسته نشدی، لاقل من یکی دیگه از خوندنشون خسته شدم.

من به شخصه دیگه متوجه شدم که از نظر شما به Xbox و تمام بازیهای انحصاریش گند خورده و فکر هم میکنم که من تنها کسی نیستم که متوجه این موضوع شده. اگه شما از تکرار این حرفها خسته نشدی، لاقل من یکی دیگه از خوندنشون خسته شدم.
آخه قربونت برم با تفسیر چند لایه ای و زیبات:d
چطوری همچین برداشتیو از حرفای من کردی شما در عجبم
همیشه از کیفیت عالی بازی های انحصاری xbox از جمله sunset و forza وhalo و gears و ووو... که نه نیاز به تایید من دارن نه شما که هم فروش عالی و هم تمجید منتقدا اینو ثابت کرده پس لطفا در مورد چیزی بحث کنیم که وجود خارجی داره
اما بی اعتماد سازی که سر معرفی XBOX ONE بوجود اومد نه دروغه نه ادعای دروغ

اما بحث دوم نظر شخصیه هر کسی میتونه بدون اینکه ب شخصی یا برندی توهین کنه حق داره نظر شخصیشو بده اگه اذیت میشی شما خیلی راحت skip کن;) با اینکه اکثر مواقع اتفاق نظر داشتیم اما خوبه ندیده و بی منطق نظر ندیم

همین 3تا واسه من کافیه:d
Gears Of War 4
Quantum break
Scalebound

چندتا بازی دیگه هم توی E3 معرفی بشه که دیگه چیزی نمیخوایم:d
البته Recore هم هست:d

آخرین ویرایش:
Quantum Break, Crackdown 3, Inside, Scalebound, Below, Gears of War 4, Killer Instinct Season 3 و Sea of Thieves
اینا جا افتادن :دی
Halo Wars 2
Cuphead
ReCore

البته احتمال تاخیر خوردن یه سری بازی ها هست، از اون طرف احتمال معرفی یه سری بازی جدید هم هست. در کل هر جور حساب کنیم سال 2016 برای X1 میتونه بهتر از 2013 و 2014 و 2015 باشه، هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت.

مایکروسافت هزارماشالله به چنان درجه ای از عرفان و خودبزرگ بینی رسیده که انگار مثلا سونی با بازیایی چون گرشاسپ و علی بابا و قتل در کوچه های تهران میخواد خانواده دور خودش جمع کنه!
خانواده محقر و بدبخت PS هم uncharted 4-no mans sky-street fighter 5-persona 5-dreams-ratchet and clank-horizon و PSX دو روز بعد(منظور همون بازیایی که دوروز دیگه برای 2016 معرفی میشن) داره!این کمپانی بهتره بجای اینکه با این نوع خبراش فقط کل کل راه بندازه یه آمار کلیی از فروش X1 (:-/)بده بیرون.
قصد توهین یا چیز دیگه ایم ندارم که پستم پاک بشه چون اینجور حرفای مایکروسافت مشخصه بوی چی میده تا یه خبر معمولی.اونم دقیقا دو روز قبل از مراسم PSX !!!

اینا جا افتادن :دیHalo Wars 2CupheadReCoreالبته احتمال تاخیر خوردن یه سری بازی ها هست، از اون طرف احتمال معرفی یه سری بازی جدید هم هست. در کل هر جور حساب کنیم سال 2016 برای X1 میتونه بهتر از 2013 و 2014 و 2015 باشه، هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت.
سال n هم میتونه بهترین لاین آپو از 2013 2014 2015 2016 2017 2018 و ... داشته باشه ، هم از نظر خودش هم از این نظر که حریف فرضیش خودشه و همیشه بهترینه و به قول فیل همه چی خوبه . هرجور حساب کتاب کنی توی این همه لاین آپی که سونی داره و مایکروسافت گمه توش ، بازم همون لاین آپی که انتظار زیادی ازش دارن بازم سونی سنگ تموم میزاره ‌.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or