مایکروسافت: چرا تقسیم RAM در Xone به سود سازندگان و گیمران است

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
درود....

xbox-one-controller.jpg

برعکس X360 که فصای نامحدود RAM به سازندگان ارائه می داد تا از آن استفاده کنند (که مقابل RAM جداشده PS3 ایستاده بود)، Xbox One رم خود را به دوقسمت برای سیستم عامل، کارهای دیگر و اجرای بازی تقسیم می کند.
وقتی که از کارگردان ساخت Xbox، آقای Boyd Multerer پیرامون تغییر فلسفه توسعه سخت افزار 360 سوال شد، او اینطور جواب داد:"
من وقتی وارد دنیای بازی ها شده بودم لزوما شبیه گیمران نسل بعد نبودم. تفاوت های بسیار زیادی وجود دارد، تغییرات بسیار زیادی از زمان شروع شدن نسل قبل اتفاق افتاده.
الان گوشی هوشمند وجود دارد، تبلت وجود دارد، شیوه تعامل مردم و روش زندگی آنها با وسایل الکترونی به طور کلی برای همیشه تغییر کرده است. من همیشه با موبایل در جیبم راه می روم. هر کسی که می شناسم همراه با گوشی بیرون می رود. توقع گیمر نسل بعد اینست همه اینها در کنسولش باشد. "
"یک اکوسیستم نرم افزار های در حال تغییر با سرعت زیاد که بر روی یک یک اکوسیستم وسایل الکترونیکی در حال تغییر با سرعت زیاد نشسته است.
اساسا با کنسول های قدیم متفاوت است."

Multerer عقیده دارد که در دنیای امروز، با به وجود آمدن تبلت و وسایل چندرسانه ای دیگر، توقع گیمران اینست که کنسول های آنها هم تغییر کرده باشد.
"آنها دارند فیلم نگاه می کنند و در همان هنگام SMS بازی می کنند. من در زمان خودم اینکار ها را انجام نمی دادم. جزئی از زندگی من نیست، ولی در زندگی آنهاست. آنها به این چیزها فکر نمی کنند. معلوم است که با دوستان خود در تماس اند، معلوم است که آنها از سرویس های دیگر استفاده می کنند، معلوم است که در همیشه در حال معاشرتند. آنها این فعالیت های بزرگ را انجام می دهند و همیشه چند کار را با هم انجام می دهند.

ما باید مراقب باشیم و یک محیط آشنا به سازندگان ارائه دهیم تا بهترین بازی ها را برای کنسول شما بسازند. "

او اشاره کرد که چند کار را انجام دادن و به اصطلاح Multitasking این سیستم به طرف بازی کردن کنسول کمک می کند.
"شما شروع به فکر کردن می کنید، باشه، سازنده می تواند برروی ساختن دنیای سه بعدی، هنر و پولی که خرج آن می کند تمرکز کند، و بازی زیبایی بسازد، و در حین این کار ها، با چند نرم افزار کار می کند که به مااجازه می دهد از سیستم های اجتماعی متفاوت استفاده کنیم، به فراتر از دنیای سه بعدی بازی ها سفر کنیم و بین آنها سریع جا به جا شویم.
نتیجه یک دنیا چالاک و همیشه در حال تغییر است که می تواند ابداع و سرعت تغییر را از طریق اینترنت کنترل کند. تمام Start-Up ها و چیزهای دیگر. ولی هنوز می تواند با بازی هایی که به پیش بینی و بهینه سازی نیاز دارند، بازی هایی که باید در آن اطمینان وجود داشته باشد که پول ها به هدر نمی روند سازگار باشد."

Source

هر چی رم بیشتر باشه اواسط نسل پردازش بازی ها راحت تر هست و کیفیت بالایی داره پیشنهاد من 8 گیگ به بالا هست چون کنسول نمیشه باز کرد بعدا ارتقا داد که.

توقع گیمر نسل بعد اینست همه اینها در کنسولش باشد.
بشخصه اصلا همچین توقعی ندارم از یه کنسول.
همین که یه کنسول بتونه اهنگ و فیلم پخش کنه و Browser داشته باشه(:d) از لحاظ امکانات جانبی بسه.
مهمترین توقع گیمر از یه کنسول بازی های خوبه نه Netflix و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه.
هر چی رم بیشتر باشه اواسط نسل پردازش بازی ها راحت تر هست و کیفیت بالایی داره پیشنهاد من 8 گیگ به بالا هست چون کنسول نمیشه باز کرد بعدا ارتقا داد که.
انقدر هم رم مهم نیست.
سندش هم همین اخر نسلی TLOU داره با 512 MB رم اجرا میشه مگه مشکلی داره؟؟
مهم Developer هست که چجوری بتونه از رم استفاده کنه.
سوئیچ کردن بدون هیچ وقفه ای بین Ryse و Killer Instinct
فکر نمیکنم دیگه همچین چیزی ممکن باشه.
این نمایش مال قبل تغییر سیاست بزرگ:d بود که میشد بازی ها رو بدون دیسک اجرا کرد ولی بعد از اون واقعه ی عظیم :d (که باید دیسک داخل دستگاه باشه برای بازی کردن) دیگه فکر نکنم این کار رو بشه انجام داد.

آخرین ویرایش:
من مثل خیلی های دیگه نمی دونم این سیستم دقیقا چطور کار میکنه ولی اگه این چیزی که تو E3 نشون دادن، واقعا اینقدر راحت باشه خیلی عالیه :دی

سوئیچ کردن بدون هیچ وقفه ای بین Ryse و Killer Instinct. البته اون بخش های TV و این چیزهاش واسه من اهمیتی نداره چون کاربردی هم نداره اینجا!
فکر نمیکنم دیگه همچین چیزی ممکن باشه.
این نمایش مال قبل تغییر سیاست بزرگ
yahoo_4.gif
بود که میشد بازی ها رو بدون دیسک اجرا کرد ولی بعد از اون واقعه ی عظیم
yahoo_4.gif
(که باید دیسک داخل دستگاه باشه برای بازی کردن) دیگه فکر نکنم این کار رو بشه انجام داد.
Killer Instinct که نسخه F2P هم داره و باید دانلود کرد اینو، منافاتی با این چیزی که من گفتم نداره :دی البته من بیشتر صحبتم با نحوه اجرا بود.

آخرین ویرایش:
چه از حرفهاش خوشمون بیاد چه نیاد ولی همش درست هست دیگه زمانی که فقط کنسولها بازی ها رو اجرا میکردن یا موبایل ها فقط تماس رو برقرار میکردن گذشته الان Smart TV ها هم دارن چندین کار رو انجام میدن حالا بعضی ها سنتی هستن و تو گذشته موندن این بحثش جدا هست دنیا نمی تونه برای این افراد عقب بمونه..

من با وجود اینکه در ایران هستم همین الان مجبورم برای هر کاری کنسول و PC و موبایلم رو همیشه روشن بگزارم و همیشه هم بر به مشکل میخورم مثلا وسط بازی آنلاین باید جواب مسیج داف گرامی رو بدم یا برم تو PC فیس رو چک کنم که همش رو مُخ آدم راه میره ولی اگر همه اینها تو یک وسیله باشه و خیلی راحت با فرمان صوتی یا حرکتی بتونم بهش دسترسی پیدا کنم قطعا خیلی عالی هست..

انقدر هم رم مهم نیست.
سندش هم همین اخر نسلی TLOU داره با 512 MB رم اجرا میشه مگه مشکلی داره؟؟
مهم Developer هست که چجوری بتونه از رم استفاده کنه.

عزیزم خیلی مهمه الان نه تاپیک تلو هست نه سونی درباره کنسول ماکرو هست .چون بععدا کسی نمیتونه دستی ارتقا بده میتونه؟

چه از حرفهاش خوشمون بیاد چه نیاد ولی همش درست هست دیگه زمانی که فقط کنسولها بازی ها رو اجرا میکردن یا موبایل ها فقط تماس رو برقرار میکردن گذشته الان Smart TV ها هم دارن چندین کار رو انجام میدن حالا بعضی ها سنتی هستن و تو گذشته موندن این بحثش جدا هست دنیا نمی تونه برای این افراد عقب بمونه..

من با وجود اینکه در ایران هستم همین الان مجبورم برای هر کاری کنسول و PC و موبایلم رو همیشه روشن بگزارم و همیشه هم بر به مشکل میخورم مثلا وسط بازی آنلاین باید جواب مسیج داف گرامی رو بدم یا برم تو PC فیس رو چک کنم که همش رو مُخ آدم راه میره ولی اگر همه اینها تو یک وسیله باشه و خیلی راحت با فرمان صوتی یا حرکتی بتونم بهش دسترسی پیدا کنم قطعا خیلی عالی هست..

در هر صورت فیس هیلتره :دی و برای تماس هم مفتی که نیست باید پول بدی :دی مگه اینکه اسکایپ به اسکایپ باشه :دی بالاخره مجبوری از چندچیز استفاده کنی تو ایران :دی دلتو به اینجور چیزا خوش نکن:(اینا برای اونوریاست:((

واقعا حرف از اين مزخرفتر نشنيده بودم شما اگه ميخواستي كنسولت امكانات بيشتر داشته باشه بايد امكانات بيشتر هم ميزاشتي نه اينكه از رم بازي بزني تا اسكايپ به خورد ملت بدي

واقعا حرف از اين مزخرفتر نشنيده بودم شما اگه ميخواستي كنسولت امكانات بيشتر داشته باشه بايد امكانات بيشتر هم ميزاشتي نه اينكه از رم بازي بزني تا اسكايپ به خورد ملت بدي

دیگه همه شرکتها این کار و کردن از جمله سونی و نینتیدو که مقداری از رم رو به سیستم عامل اختصاص دادن..
امکانات بیشتر هم احتیاج به رم داره..

آره اما نه ديگه 3 گيگ

رم تا یک حدی میتونه کمک حال بازی ها باشه وقتی cpu و gpu اینقدر قوی نباشن نمیتونن از ظرفیت کامل رم استفاده کنن..
الان شایعات هم داره میگه سونی 3.5 گیگ رم رو به سیستم عامل اختصاص داده یعنی اونها هم این امکانات جانبی براشون ارزشمند بوده..

در کل روز به روز داره از جمعیت هاردکور گیمر کمتر میشه و با عرضه اسمارت فون ها و تبلتهای قدرتمند جا برای کنسولها خیلی کمتر میشه و واقعیت این هست که اگر این شرکتها همه طیف گیمر و غیر گیمر رو در نظر نگیرن خیلی زود کنسولشون بلا استفاده میشه و مشتری اونهای شاید از نصف کمتر بشه و ضربه بدی صنعت گیم میخوره..

به نظر من اینجوری بهتره...
اگه بخوایم از امکانات اینترنتی و غیر گیمی کنسول استفاده کنیم، همیشه 2 یا 3 گیگ رم کنار گذاشته شده تا کیفیت بازی نیاد پایین....
تو همین 360 اگه مثلا می خواستی هم زمان موزیک پخش کنی و یه بازی هم انجام بدی سرعت لودینگ نصف می شد.... یا مثلا اگه همزمان در حال دانلود از لایو بودی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or