مایکروسافت سال ها از Xbox 360 پشتیبانی خواهد کرد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
00106.jpg

تا عرضه Xbox One چند ماه بیشتر نمانده است اما مایکروسافت اعلام کرده است که نیازی به ترس بابت رها کردن Xbox 360 نیست همانند Xbox قبل از آن، پشتیبانی ادامه خواهد داشت.
سایت OXM از آقای Phil Spencer سوال کرده است که تا کی از Xbox 360 پشتیبانی خواهند کرد و آقای Spencer پاسخ داد:
برای سال ها.نسل قبل برای ما متفاوت بود و ما خیلی سریع حرکت کردیم.اینبار شما شاهد خواهید بود که ما نسبت به Xbox 360 متعهد می مانیم.به نظرم این کنسول یک پلتفرم بزرگ است.در بعضی بخش ها، نظیر جابجایی سریع بین برنامه ها نشان داد که در عصری متفاوت حضور داریم.از نظر محتویات اطلاعات دقیقی ندارم، اما به نظرم بزرگترین کتابخانه محتویات در تاریخ را دارد.حتی الان هم زمان مناسبی برای سر زدن به Xbox 360 می باشد.ما نسبت به خود پلتفرم و محتویات متعهد خواهیم ماند.
کنسول Xbox One به قیمت 499 دلار در ماه نوامبر خواهد آمد.
EGM

ساپورت خیلی خوبه ولی شما لطف کن اون ساپورت رو نشون من بده :دی فقط این Fable Anniversary حرکت خوبی بود ولی دیگه بعیده بازی خاصی واسه X360 معرفی بشه، هر چند اگه یهو زد و چیزی معرفی شد خیلی عالیه :دی

مگه شک داریم از ماکرو خوب معلومه پشتیانی میکنه من که مطمئن هستم این سیاست های تغییر یافته ماکرو خیلی به نسل بعد کمک کرد

مگه شک داریم از ماکرو خوب معلومه پشتیانی میکنه من که مطمئن هستم این سیاست های تغییر یافته ماکرو خیلی به نسل بعد کمک کرد

تغییر سیاست‌های MS در قبال X1 چه ربطی به حمایتش در قبال 360 داره؟ این شرکت هر چه کرده فعلا برای وان کرده.

ساپورت خیلی خوبه ولی شما لطف کن اون ساپورت رو نشون من بده :دی فقط این Fable Anniversary حرکت خوبی بود ولی دیگه بعیده بازی خاصی واسه X360 معرفی بشه، هر چند اگه یهو زد و چیزی معرفی شد خیلی عالیه :دی

Titanfall
Max: The Curse
کلی بازی انحصاری ارکید
اینا حساب نیست؟:دی

درکل مایکرو عادتش اینه که یه محصول جدید داد نسخه قبلی رو کاملا بیخیال میشه. سر windows phone هم همین بلا امد . با ااومدن WP8 یه جوری بیخیال WP7 شد که انگار اصلا وجود نداره . برنامه notepad میده بیرون only WP8 Support

دو تا بازی دیگه برای 360 معرفی کرد + World of Tanks :دی بازم قراره بازی Free to play براش معرفی کنن.
بهترین ساپورت برای کنسول قدیمی همین بازیهای F2P هستش، نه بازیهای بلاک باستر...
همین که بازی های انحصاری مایکرو یه نسخه 360 دارن نشون دهنده ساپورته
+1

همون لایو رو زنده نگه داره کافیه بازی رو دیسک نیازی نیست :d
روزانه چند صد نفر بیان از طریق لایو پیتزا سفارش بدن کافیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or