مایکروسافت : باتری های xbox one را سه ساعت شارژ کنید و ۳۰ ساعت بازی کنید

19Rodar

کاربر سایت
xboxonecontroller.jpg

مایکروسافت رسما اعلام کرد که بسته رسمی Xbox One Play & Charge که در برگیرنده باتری های قابل شارژ می باشد با یک شارژ ۳ ساعته در حدود ۳۰ ساعت به طور مداوم کار خواهد کرد.

انتظار می رود که Play & Charge Kit ، زمانی که خود کنسول در ماه نوامبر بیاید با قیمت ۱۹٫۹۹ پوند عرضه شود.

با استفاده از Play & Charge Kit می توانید حتی در زمان بازی کردن نیز باتری ها را شارژ کنید و مایکروسافت هم این وعده را داده است که با این بسته با باتری های یک بار مصرف خداحافظی خواهید کرد.

طبق گفته CVG ، باتری های یک بار مصرف AA حتی مدت زمان بیشتری را برای بازی کردن نسبت به بسته رسمی قابل شارژ مایکروسافت ارایه می دهد.

این سایت اظهار داشته است که باتری های AA که در درون کنترل Xbox One قرار خواهد گرفت در حدود ۴۰ ساعت به طور مداوم کار می کنند.
در کنار پیشرفت های کنترل ، مدیر عمومی لوازم جانبی xbox یعنی Zulfi Alam در مورد کاهش تاخیری که این کنترل هم اعلام کرده است که عملکرد کنترل xbox one ، بیست درصد سریعتر از کنترل بی سیم xbox 360 شده است.

56997024.jpg

منبع

در مورده Play & Charge کیت خدا کنه اقلا این نسل به صورته درست و درمون وارد بشه.نسل قبلی که میرفتی بخری یا تقلبی بود یا اگه کسی اصلشو داشت قیمته فضایی میداد.
در مورد سرعت پاسخگویی دسته فکرنکنم کسی باشه که بگه دسته 360 کنده.دیگه این که 20% سریعتر شده چه شود!

(کلا ما نصفه شبا آنلاین بشیم و خبر بزاریم و بخونیم و..... بهتره! یه سری دوستان خواب تشریف دارند)

اجازه هست من یه ترولی بکنم!؟ :دی
[h=2]مایکروسافت : باتری های xbox one را سه ساعت شارژ کنید و ۳۰ ساعت بازی کنید[/h]
باتری شارژی های من 40-50 ساعتی جواب میدن :-"
طبق گفته CVG ، باتری های یک بار مصرف AA حتی مدت زمان بیشتری را برای بازی کردن نسبت به بسته رسمی قابل شارژ مایکروسافت ارایه می دهد.

این سایت اظهار داشته است که باتری های AA که در درون کنترل Xbox One قرار خواهد گرفت در حدود ۴۰ ساعت به طور مداوم کار می کنند.
حالا دیوانه ام بیام 20$ = 100 هزارتومن بدم پای این ها که آخرش هم نمیفهمم فیکه یا اصله!؟ :-/ (این فیک و اصلش برا خودمونه تایمش برا همه ی ملت دنیا :دی)

من که نسل قبل4.5سال پیش20تومن دادم فقط چند روز درست کار کرد میگفتن هیچ جوره درست نمیشه و همه اینجوری دیگه بیخیالش شدم

اینم جواب فنای سونی که باطریهای دسته مایکرو رو ترول میکنن! خبر حاوی همه آن چیزی است که جواب شماست!:d

هر چی خواستم هیچ نگم نشد مایکروسافت که دو تا باتری نیزارها تو جعبه واقعا خیلی خوبه؟ اصلا به دست شما این دو تا باتری میرسه که ۲۰ ساعت کارکنه؟
فروشنده محترم همه ی باتری ها رو بر میدارد به جاش ۴ تا باتری که تو مترو میفروشند میزاره

آخرین ویرایش:
هر چی خواستم هیچ نگم نشد مایکروسافت که دو تا باتری نیزارها تو جعبه واقعا خیلی خوبه؟ اصلا به دست شما این دو تا باتری مدرسه که ۲۰ ساعت کارانه؟
فروشنده محترم همه ی باتری ها رو بر میدارد به جاش ۴ تا باتری که تو مترو میفروشند میزاره
نه دیگه آقا:dبنده خداها اونام آدمن دیو که نیستن به دو تا باتری هم رحم نکنن
در ضمن این باتریایی که تو پک کنسول هستو تو ساعت خونتون بندازین فکر کنم تا 100 سال احتیاج به تعویض باتری نداره:dخیلی خرن لامصبا:d

نه دیگه آقا:dبنده خداها اونام آدمن دیو که نیستن به دو تا باتری هم رحم نکنن
اگه من دوستم فروشنده بود باتری Duracell های اورجینالش بر میداشتن :| :| :| :biggrin1:

خدای نکرده گناه کسی رو نَمیشورم و نمیگم همه اینجورینا !!! ولی هستن افرادی که این کار رو بکنن 8-|
در ضمن این باتریایی که تو پک کنسول هستو تو ساعت خونتون بندازین فکر کنم تا 100 سال احتیاج به تعویض باتری نداره:dخیلی خرن لامصبا:d
Duracell :love:
Duracell Alkaline بد چیز خریه

25$ پول بدید و کمتر از باطری های AA که عمرا به 10$ برسه ازش استفاده کنید.:|
همین که باطری داخلی نداره مسخرست حالا این بالایی از اون هم مسخره تره.

آخرین ویرایش:
البته هنوز هیچی معلوم نیست و نباید به این اخبار اعتماد کرد یدفعه دیدین دوباره نظر ماکرو عوض شد گفت باتری داخلی میزاریم.

توی همین نسل هم باتری های مایکروسافت عمرشون خیلی کمه و اصلا خوب یسنتن :|
من 2 تا باتری شارژی Duracell دارم،وقتی فول شارژ باشن باهاشون حدود 2-3 هقته (50 ساعت تقریبا)میتونم بازی کنم............
اون play and charge kit فقط سیمش بدرد میخوره که وقتی یهو باتری تموم شد سیم رو بزنی به کنسول رو به بازی ادامه بدی..........

این باتری ها و کیت های غیر اریجینال برای من نقش کابوس رو تو نسل پیش داشت . دوزار مدل های فیکش نمیرزیدن ... فول شارژ میشد و باهاشون بازی میکردیم بعد 1 ساعت دوباره لامپ های رو دسته قر میدادن و طلب شارژ میکردن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or