مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
لول ! باز مایکرو تو کنسولش Component HD AV Cable گذاشته بود که میتونستی راحت HD بازی کنی نه مثل سونی که کابلی گذاشته بود که باید SD بازی میکردی . در حقیقت XBOX 360 که HDMI نداشت نسبت به PS3 که HDMI داشت میتونستی با کیفیت بهتری باتزی کنی :lol: این عمل برای شرکتی مثل سونی که دهن ملت را با شعار hd سرویس کرده بود بعد اومده بود کابل نسل قبل ps2 را توش گذاشته بود شرم اوره .

فقط در مدل پرمیوم کابل component بود ولی نوع core فقط standard av cable همراه داشت و پورت hdmi هم نداشت

من اگه کمپانی مورد علاقم میومد کنسول بدون هارد با مموری 256mb =)) می کرد تو پاچم هیچوقت نمیومدم اینجور بحث ها رو پیش بیارم

خداییش ترول می کنین یه چیز بگین که شرکت مورد علاقتون تو اون زمینه وجحه خوبی داشته باشه

به به بچه ها ترکوندن تاپیک رو دمتون گرم
اما کلا به نظرم این مسخره هست با توجه به استفاده از باطری های داخلی قابل شارژ استفاده از قلمی اصلا جالب نیست هم دسته رو سنگین می کنه هم هزینه بر هست.
امیدوارم این مشکل رو هم ماکرو حل کنه و باطری قلمی رو جمع کنه

حالا نسل شروع نشده این حرفها هست وگرنه اگه بریم تو اواسط و اواخر نسل بعد من فکر کنم مایکرو باید کنسول نسل پنجمش را هم بسازه ! :>
همه چیز که گرافیک نیست ! مثلا همین Wii از 360 به اندازه ی یه نسل کمتر قدرت داشت ولی بیشتر فروخت,پس ممکنه One هم بتونه بیشتر PS4 بفروشه:d
وقتی با 10-12 هزار تومن پول باتری شارژی کارت راه میفته چه نیازی هست باتری داخلی بذارن؟
:arrowd:
وقتی میتونی با دود به شیوه ی سرخپوستی با چند کیلومتر اون طرف تر ارتباط برقرار کنی چه نیازی به تلفن و اینترنت و... هست؟
images

مگه سونی شما همین نسل کابلی خروجی تصویر که تو کنسولتون گذاشته بود تکنولوژِیش برای 2 دهه پیش نبود ؟!!!
اول از همه میگم شما اولین خروجی بزرگراه علی چپ رو بپیچ ازش بیا بیرون بعد ادامه ی کامنت رو بخون.

عزیز من سونی ما اگه کابل HDMI تو کنسولش نذاشت حداقل پورت خروجیش رو گذاشت که شما اگه دوست داشتی 10 تومن پول بدی و نهایت کیفیت رو تحویل بگیری نه مثل شرکت عظیم الشأن ماکروسافت که تشخیص داد کلا به پورت HDMI برا مدل های اولیه نیازی نیست و رو کنسولش نذاشت :))

توضیحات تکمیلی رو هم دوستمون چند تا پست بالاتر ارائه داد خدمتتون :)

خدا وکیلی خودمونیم . یه جفت باتری نهایت 5000 تومنی با یه شارژر چینی چه مشکلی ایجاد میکنه ؟ من خودم 4 یا 5 سال با این 2 وسیله دارم سر میکنم مشکلی هم نبوده :d
مشکلی ایجاد نمیکنه ولی خوب وقتی بهترش هست چرا باید از اون استفاده بشه ؟ تفاوتی هم تو قیمت نمیکنه و راحتتر هم هست و خرج اضافی هم نداره و ...

من حدودا 3 هفته پیش یه جفت دوراسل خریدم 2700 تومن :biggrin1:
الانم از 4 تا خط 3 تاش پره و گمون کنم تا 4 هفته دیگه هم جواب بده !
قطعا بهتره ولی این یه مشکل حاد و جدی نیست که باعث مختل شدن چیزی بشه !
مثل این میمونه که بگی مثلا ظرفیت هارد فلان دیوایس 500 گیگه برای اون یکی 450 گیگ !!:biggrin1:
دقیقا به خاطر این که چیز خیلی ساده و Obvious ـی هست باید اعمال بشه خو :دی

فقط در مدل پرمیوم کابل component بود ولی نوع core فقط standard av cable همراه داشت و پورت hdmi هم نداشت

من اگه کمپانی مورد علاقم میومد کنسول بدون هارد با مموری 256mb =)) می کرد تو پاچم هیچوقت نمیومدم اینجور بحث ها رو پیش بیارم

خداییش ترول می کنین یه چیز بگین که شرکت مورد علاقتون تو اون زمینه وجحه خوبی داشته باشه

بالاخره تو یکی از مدلهاش بود ولی سونی موفق به این کار نشده بود !

از کی تا حالا یه کنسول 200 دلار ارزونتر که مموری 256 مگ داره میشه معنیش تو پاچه مردم کردن ؟ :lol: نکنه انتظار داشتی مایکرو از کیسه خدیجه خرج کنه نه ؟! پس شما هم هیچوقت نمیتونستی بحث پیش بیاری ! لول .

سونیه شما که دهن ملت را با تصاویر hd سرویس کرده بود خیلی خیلی ضایع بود که بیاد تو کنسولش کابل نسل قبل کنسولش را بزاره !

اول از همه میگم شما اولین خروجی بزرگراه علی چپ رو بپیچ ازش بیا بیرون بعد ادامه ی کامنت رو بخون.

عزیز من سونی ما اگه کابل HDMI تو کنسولش نذاشت حداقل پورت خروجیش رو گذاشت که شما اگه دوست داشتی 10 تومن پول بدی و نهایت کیفیت رو تحویل بگیری نه مثل شرکت عظیم الشأن ماکروسافت که تشخیص داد کلا به پورت HDMI برا مدل های اولیه نیازی نیست و رو کنسولش نذاشت

توضیحات تکمیلی رو هم دوستمون چند تا پست بالاتر ارائه داد خدمتتون
مایکرو هم همین راه حل را گذاشته که شما هروقت دلت خواست و دوست داشتی بری یه باتریه شارژی بخری و بندازی رو دستت فقط با 10 تومان ! لول حتی باتریهای مخصوص خود 360 هم بود که نخوای حتی باتری قلمی شارژی بخری !

اصلا تحلیل های دوستان رو که میخونم میخوام سر به بیابون بذارم :))

وقتی با 10-12 هزار تومن پول باتری شارژی کارت راه میفته چه نیازی هست باتری داخلی بذارن؟
وقتی میتونی اطلاعات رو بزنی رو n تا DVD چه نیازی به بلو ری هست؟
وقتی میتونی با مانیتور های قدیمی خیلی کارات رو راه بندازی چه نیازی به مانیتور LCD و... هست که هر روز هم داره باریک تر و بهینه تر میشه؟
وقتی میتونی شمع و فانوس روشن کنی چه نیازی به برق هست؟
وقتی میتونی با بادبزن دستی خودتو باد بزنی چه نیازی به کولر آبی و گازی و پنکه و... هست؟
وقتی میتونی با دود به شیوه ی سرخپوستی با چند کیلومتر اون طرف تر ارتباط برقرار کنی چه نیازی به تلفن و اینترنت و... هست؟

کلا پیشرفت تکنولوژی چیز بی مورد و به درد نخوری هست با این تحلیل های دوستان :)

عزیز من این باتری و شارژر و سایر بند و بساط هاش مال 10 سال پیشه نه الان و 10 سال بعد. اگه اون شرکت مورد علاقه ـت اومده از تکنولوژی 10 سال پیش همچنان استفاده میکنه در اصل سر تو داره کلاه میذاره و محرومت میکنه از تکنولوژی جدیدی که الان یک استاندارد هست. حالا باز خودتو بزن به کوچه ی علی چپ (که اتوبانش کردید) و برا اینکه جلو 4 تا فن شرکت رقیب کم نیاری بیا بگو من فلان سال یه جفت باتری و یه شارژر گرفتم هنوز داره مث بنز کار میکنه. چیزی رو تغییر نمیدی فقط داری سر خودت کلاه میذاری.

بهنام حالا شدین مُدعی تکنولوژی..؟ تا دیروز که ماکرو از کینکت و کلود و کلی امکانات لایو معرفی میکرد میگفتین اینها هیچ ارزشی نداره و ما همچنان باید تو 20 سال قبل سیر کنیم به همون بازی کردن کلاسیکون ادامه بدیم..!
این مثال هات هم خیلی خنده داره ماکرو به مشتری ها حق انتخاب داده یکی مثل من با باطری قلمی راحت استفاده میکنه یکی هم با شارژ داخلی راحت خیلی راحت میره به قیمت 20 دلار کیت های شارژی میخره این دیگه این همه شیون و زاری نداره..

بعد الان مثلا سونی یک هدست فوق معمولی گذاشته رو دستگاهش که تکنولوژی 30 سال پیش هست کسی اعتراض کرده که حتما باید بیاد یک هدست بلوتوژی خفن بگزاره..؟

سونیه شما که دهن ملت را با تصاویر hd سرویس کرده بود خیلی خیلی ضایع بود که بیاد تو کنسولش کابل نسل قبل کنسولش را بزاره !
لول ! باز مایکرو تو کنسولش Component HD AV Cable گذاشته بود که میتونستی راحت HD بازی کنی نه مثل سونی که کابلی گذاشته بود که باید SD بازی میکردی . در حقیقت XBOX 360 که HDMI نداشت نسبت به PS3 که HDMI داشت میتونستی با کیفیت بهتری بازی کنی :lol: این عمل برای شرکتی مثل سونی که دهن ملت را با شعار hd سرویس کرده بود بعد اومده بود کابل نسل قبل ps2 را توش گذاشته بود شرم اوره
Troll : Level GOD
24645485494318326356.gif

آخرین ویرایش:
خب بهتره به مایکرو خبر بدیم بره سریع Xbox نسل نهم رو بسازه تا شاید بتونه با PS3 ـی که در حد ـه PS5 گرافیک میده حداقل بتونه یکم رقابت کنه :دی
خدایی شاهکارید :دی

خب بهتره به مایکرو خبر بدیم بره سریع Xbox نسل نهم رو بسازه تا شاید بتونه با PS3 ـی که در حد ـه PS5 گرافیک میده حداقل بتونه یکم رقابت کنه :دی
خدایی شاهکارید :دی
اون به خاطر اینه که اخیرا سازندگان beyond گفتن صحنه های رندر شده رو از موتور ـه PS4ـشون الهام گرفتن و استفاده کردن و واسه همین تو PS3 شاهد گرافیک PS4ـی خواهیم بود . اول اخبارو بخون بعد به شاهکاری ملقب کن بنده خدا ها رو :دی

مایکرو هم همین راه حل را گذاشته که شما هروقت دلت خواست و دوست داشتی بری یه باتریه شارژی بخری و بندازی رو دستت فقط با 10 تومان ! لول حتی باتریهای مخصوص خود 360 هم بود که نخوای حتی باتری قلمی شارژی بخری !
آقا جان حساب دو دوتا، چارتاس. اینکه خروجی HDMI نذاری بدتره یا اینکه فقط کابلش رو نذاری؟

بعدش هم اون کیت شارژی که میخری شاید عملکردی مشابه باتری داخلی داشته باشه ولی هیچوقت همون نمیشه. همچنان یه محفظه ی ای زیر دسته اشغال شده برا باتری و همچنان هم وزنش مثل آجر سنگین میشه به خاطر اون باتری.
بهنام حالا شدین مُدعی تکنولوژی..؟ تا دیروز که ماکرو از کینکت و کلود و کلی امکانات لایو معرفی میکرد میگفتین اینها هیچ ارزشی نداره و ما همچنان باید تو 20 سال قبل سیر کنیم به همون بازی کردن کلاسیکون ادامه بدیم..!
این مثال هات هم خیلی خنده داره ماکرو به مشتری ها حق انتخاب داده یکی مثل من با باطری قلمی راحت استفاده میکنه یکی هم با شارژ داخلی راحت خیلی راحت میره به قیمت 20 دلار کیت های شارژی میخره این دیگه این همه شیون و زاری نداره..

بعد الان مثلا سونی یک هدست فوق معمولی گذاشته رو دستگاهش که تکنولوژی 30 سال پیش هست کسی اعتراض کرده که حتما باید بیاد یک هدست بلوتوژی خفن بگزاره..؟
شدیم؟! برادر من اون موقع که ماکروسافت کنسولش رو بدون هارد و با 256 مگ حافظه و DVD Rom و بدون پورت HDMI و دسته ی باتری خور عرضه کرد که حتی برا سیو کردن بازیت هم فضا کم میاوردی و مجبور بودی مموری کارت بخری به سبک نسل های قبل سونی کنسول هارد دار و بلوری و دارای پورت HDMI و دسته ی بدون باتری و دارای حسگر حرکتی داد تو بازار. عملا از نظر اینجوری امکانات یک نسل از ماکروسافت جلوتر بود بعد حالا ما مدعی تکنولوژی شدیم؟

در مورد کیت شارژ هم تو نقل قول فرخ توضیح دادم دیگه.

اون به خاطر اینه که اخیرا سازندگان beyond گفتن صحنه های رندر شده رو با PS4 رندر کردن و واسه همین تو PS3 شاهد گرافیک PS4ـی خواهیم بود . اول اخبارو بخون بعد به شاهکاری ملقب کن بنده خدا ها رو :دی
یعنی رو PS4 رندر کردن ؟:دی
خب چه ربطی داره ؟:دی
اینا اومدن کاتسین ها رو تو PS4 رندر کردن ببینن تو PS4 چه طوره قرار نیست که برای PS4 بهینه ـش کنن بعد همونو بریزن تو دیسک که تو PS3 اجرا شه که !:دی
بعد من PS5 رو نفهمیدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or