مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
چرا معادله چند مجهولی ساختی ازش؟؟
دسته ps شارژ تموم کنه نیاز به سیم داره، منم هیچ جوره با توجه به فاصله ای که از کنسول موقع بازی کردن باید بگیرم هیچ جوره نمی تونم با سیم به بازی ادامه بدم و باید صبر کنم شارژ بشه، اما ۳۶۰ فقط کافیه باتری رو عوض کنی تا به بازی ادامهٔ بدی.
خوب شما که بدت نمیاد هزینه کنی کلی آداپتور واسه دسته های PS3 اومده که حتی تا 4 دسته همزمان رو میتونه شارژ کنه و از برق 220 یا USB هر دستگاهی میتونه استفاده کنه.مثل شارژر موبایل میمونه.
در ضمن برای دوستانی که اطلاع ندارند دسته های PS3 خیلی دیر به دیر نیاز به شارژ پیدا میکنند و خیلی هم سریع شارژ میگیرن

چی؟؟؟؟؟ فکر میکردم باتری لیتیم شارژی شده باشه دیگه...... اینا تو کدوم نسل سیر می کنن ؟؟؟؟؟ یه دفعه دسته رو سیم دار میدادید (البته به نفع ما pc دارها هم میشد سیمدارش :d)

ولی کلا حالم از این سیاست بهم میخوره که یه چیزی رو بندازی بعد ببینی واکنش ملت چیه بعد منت بذاری برش داری تازه سوت وکف هم بشنوی:|

خدایی خجالت نمیکشید ؟:دی
آخه باطری داشته باشه یا نداشته باشه هم میشه سوژه ترول ؟:دی
از کجا چی رسیدن به چی !!:))
و با بقیه و اینکه ترول کردن و اونایی هم که همچنان نمکدونن کاری ندارم چون دیگه نمیخونم . ولی خوب شارژی باشه بهتر نیست ؟

و با بقیه و اینکه ترول کردن و اونایی هم که همچنان نمکدونن کاری ندارم چون دیگه نمیخونم . ولی خوب شارژی باشه بهتر نیست ؟
من حدودا 3 هفته پیش یه جفت دوراسل خریدم 2700 تومن :دی
الانم از 4 تا خط 3 تاش پره و گمون کنم تا 4 هفته دیگه هم جواب بده !
قطعا بهتره ولی این یه مشکل حاد و جدی نیست که باعث مختل شدن چیزی بشه !
مثل این میمونه که بگی مثلا ظرفیت هارد فلان دیوایس 500 گیگه برای اون یکی 450 گیگ !!:دی

خدا وکیلی خودمونیم . یه جفت باتری نهایت 5000 تومنی با یه شارژر چینی چه مشکلی ایجاد میکنه ؟ من خودم 4 یا 5 سال با این 2 وسیله دارم سر میکنم مشکلی هم نبوده :d

خدا وکیلی خودمونیم . یه جفت باتری نهایت 5000 تومنی با یه شارژر چینی چه مشکلی ایجاد میکنه ؟ من خودم 4 یا 5 سال با این 2 وسیله دارم سر میکنم مشکلی هم نبوده :d
قبلا 5چوب بود الان 15 چوبه که باعث میشه خانواده و فامیل پشت سرت حرف بزنن:d

فردا یک خبر بیاد "زیر پیچ های XBOX ONE واشر مناسب قرار نگرفته" این دوستان 10 صفحه در مورد فواید کار آمد واشر در دنیا الکترونیک بحث میکنن و نبود واشر خوب رو بزرگترین فاجعه بعد سوراخ بودن لایه اُزُن برای جامعه بشری می دونن..

بابا از این همه ترول خسته نشدین..؟ 6 ماهه یک ریز دارین ترول می کنید..یک نفسی بگیرین حداقل..

حالا نه اين كه توپك x360 كابل hd بود :) بازم دم سوني گرم كه از همون اول ps3 رو با خروجيه hd توليد كرد و نهايتا مشتري با خريد يه كابل از همون سال 2006 hd بازي ميكرد اما مايكروسافت كه تمام مدل هاي core ش بدون خروجيه hd بودن و مشترياش مجبور بودن با كيفيت ps2 بازي كنن. خخخخخخخخخ
البته مشكل حادي نبود چون تمام اون مدل ها چهل چراغ ميشدن و بايد ميرفتن يه x360 جديد مي گرفتن :)
هر جا سخن از مشتري مداريست نام بزرگ مايكرو سافت است كه مي درخشد;;)
لول ! باز مایکرو تو کنسولش Component HD AV Cable گذاشته بود که میتونستی راحت HD بازی کنی نه مثل سونی که کابلی گذاشته بود که باید SD بازی میکردی . در حقیقت XBOX 360 که HDMI نداشت نسبت به PS3 که HDMI داشت میتونستی با کیفیت بهتری بازی کنی :lol: این عمل برای شرکتی مثل سونی که دهن ملت را با شعار hd سرویس کرده بود بعد اومده بود کابل نسل قبل ps2 را توش گذاشته بود شرم اوره .

آخرین ویرایش:
خب همین که اشتباهات خودشو بپذیره و بفهمه که مشتری رو اگر راضی نکنه دهنش صاف میشه و ضرر میکنه خیلی با ارزشه.باور کنید مشکل جهان ما اینه که خیلی کم افرادی پیدا می شند که انتقاد پذیر باشند اما همین که مایکروسافت انتقاد ها را با جان و دل می پذیرد خیلی عالیه.مایکروسافت هم یک شرکت با نیروی انسانی هست و انسان هم همیشه احتمال اشتباه و خطا واسش هست اما چیزی که مهمه اینه که در راه اصلاح اشتباهات خودت قدم برداری که واقعا مایکروسافت داره این درس بزرگ رو به جهان میده.

من با این کارای اخیر مایکروسافت بیشتر داره ازش خوشم میاد تا قبل و اینو به خاطر رفتار مشتری پسندش می دونم.اینکه آپشن در اختیار من میذاره.اینکه میدونم فیدبک هام بی تاثیر نخواهد بود.

نه عزیزم دنیای بزینس و بازاریابی اینقدر پیچیده و سخته که ماها نمیفهمیم اینم یه نوع باراریابی و صد البته مشتری مداریی هست به نظرم سیاست های ماکروسافت با عوض شدنش زیاد روی فروش کنسولش تاثیر نمیذاشت

لول ! باز مایکرو تو کنسولش Component HD AV Cable گذاشته بود که میتونستی راحت HD بازی کنی نه مثل سونی که کابلی گذاشته بود که باید SD بازی میکردی . در حقیقت XBOX 360 که HDMI نداشت نسبت به PS3 که HDMI داشت میتونستی با کیفیت بهتری باتزی کنی :lol: این عمل برای شرکتی مثل سونی که دهن ملت را با شعار hd سرویس کرده بود بعد اومده بود کابل نسل قبل ps2 را توش گذاشته بود شرم اوره .
دیدی نمی تونی ps4ترول کنید ! حالا گیر دادی به ps3 غافل از اینکه همین الان تو بازی Beyond ps3گرافیکی قرار هست ببینی در حد ps4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++_+_+_+_+_+_+_+

دیدی نمی تونی ps4ترول کنید ! حالا گیر دادی به ps3 غافل از اینکه همین الان تو بازی Beyond ps3گرافیکی قرار هست ببینی در حد ps4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++_+_+_+_+_+_+_+
خب اگه با ps3 میشه کیفیت ps4 گرفت دیگه چه نیازی به ps4 هست؟:confused:

یعنی نفهمیدی ?! قراره با ps4 کیفتی بگیری در حد ps5 !!!

جلل الخالق:shocked:

آخرین ویرایش:
اصلا تحلیل های دوستان رو که میخونم میخوام سر به بیابون بذارم :))

وقتی با 10-12 هزار تومن پول باتری شارژی کارت راه میفته چه نیازی هست باتری داخلی بذارن؟
وقتی میتونی اطلاعات رو بزنی رو n تا DVD چه نیازی به بلو ری هست؟
وقتی میتونی با مانیتور های قدیمی خیلی کارات رو راه بندازی چه نیازی به مانیتور LCD و... هست که هر روز هم داره باریک تر و بهینه تر میشه؟
وقتی میتونی شمع و فانوس روشن کنی چه نیازی به برق هست؟
وقتی میتونی با بادبزن دستی خودتو باد بزنی چه نیازی به کولر آبی و گازی و پنکه و... هست؟
وقتی میتونی با دود به شیوه ی سرخپوستی با چند کیلومتر اون طرف تر ارتباط برقرار کنی چه نیازی به تلفن و اینترنت و... هست؟

کلا پیشرفت تکنولوژی چیز بی مورد و به درد نخوری هست با این تحلیل های دوستان :)

عزیز من این باتری و شارژر و سایر بند و بساط هاش مال 10 سال پیشه نه الان و 10 سال بعد. اگه اون شرکت مورد علاقه ـت اومده از تکنولوژی 10 سال پیش همچنان استفاده میکنه در اصل سر تو داره کلاه میذاره و محرومت میکنه از تکنولوژی جدیدی که الان یک استاندارد هست. حالا باز خودتو بزن به کوچه ی علی چپ (که اتوبانش کردید) و برا اینکه جلو 4 تا فن شرکت رقیب کم نیاری بیا بگو من فلان سال یه جفت باتری و یه شارژر گرفتم هنوز داره مث بنز کار میکنه. چیزی رو تغییر نمیدی فقط داری سر خودت کلاه میذاری.

خب اگه با ps3 میشه کیفیت ps4 گرفت دیگه چه نیازی به ps4 هست؟:confused:
یعنی نفهمیدی ?! قراره با ps4 کیفتی بگیری در حد ps5 !!! یعنی مایکرو کنسول نسل چهارمش را هم باید بسازه تا تازه بتونه کیفیت ps5 را بگیره :-s حالا نسل شروع نشده این حرفها هست وگرنه اگه بریم تو اواسط و اواخر نسل بعد من فکر کنم مایکرو باید کنسول نسل پنجمش را هم بسازه ! :>
کلا پیشرفت تکنولوژی چیز بی مورد و به درد نخوری هست با این تحلیل های دوستان :)

عزیز من این باتری و شارژر و سایر بند و بساط هاش مال 10 سال پیشه نه الان و 10 سال بعد. اگه اون شرکت مورد علاقه ـت اومده از تکنولوژی 10 سال پیش همچنان استفاده میکنه در اصل سر تو داره کلاه میذاره و محرومت میکنه از تکنولوژی جدیدی که الان یک استاندارد هست. حالا باز خودتو بزن به کوچه ی علی چپ (که اتوبانش کردید) و برا اینکه جلو 4 تا فن شرکت رقیب کم نیاری بیا بگو من فلان سال یه جفت باتری و یه شارژر گرفتم هنوز داره مث بنز کار میکنه. چیزی رو تغییر نمیدی فقط داری سر خودت کلاه میذاری.
مگه سونی شما همین نسل کابلی خروجی تصویر که تو کنسولتون گذاشته بود تکنولوژِیش برای 2 دهه پیش نبود ؟!!!

آخرین ویرایش:
باتری قلمی
چیزی که بازی رو کوفت می کنه به آدم
اون از power brick اینم از باتری قلمی
کیت شارز اند پلی هم که واقعا مضحکه
زرتی شارژش تموم میشه و بعد یه مدت هم عمرش و باید یکی دیگه بخری
باتری خفن دسته ps3 واقعا یکی از بهترین چیزای dualshock 3 بود تنها مشکل این بود که باید با کنسول روشن شارژ می کردی ولی کیت شارژ اند پلی وقتی کنسول خاموشه هم شارژ میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or