مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
شما تا الان چندتا خراب کردین که با این اطمینان میگید سرسال خراب میشه؟
من تا حالا 3 تا خریدم (برای یه دسته) که دوتاش سیم هاش خراب شدن.
ماشالا طرفی که به دسته وصل میشه هم استاندارد نیست که بشه بجاش از یه سیم دیگه استفاده کرد.
اینجا میخری جنس بدرد نخوره به مایکرو ربط داره؟ جنس اصل رو خریدید و خراب شد اونوقت بیا بگو
اون که شما میری از بساطی ها توپ خونه میخری یه درجه اون ور تر از فیک هست !
شما لطف کن برو ارجینالش رو بخر تا با این جور مشکلات مواجه نشی
اگه مایکرو از همون اول باطری داخلی تو کنترلرش قرار میداد ، اصلا نیازی به Play & Charge Kit نبود که بحث فیک و اصلش بیاد وسط.

من تا حالا 3 تا خریدم (برای یه دسته) که دوتاش سیم هاش خراب شدن.
ماشالا طرفی که به دسته وصل میشه هم استاندارد نیست که بشه بجاش از یه سیم دیگه استفاده کرد.

اگه مایکرو از همون اول باطری داخلی تو کنترلرش قرار میداد ، اصلا نیازی به Play & Charge Kit نبود که بحث فیک و اصلش بیاد وسط.

دوست عزیز هنوز نیاومدن چجوری سه تا خریدین و دو تاش هم خراب کردین؟
توی همین سایت هم بحثش بود ,اونایی که برای 360 بودنو جدیدا وارد شدن همگی تقلبین و نخرین,فقط همون سری اول درست بودن.

خوب اینجوری هردو طرف راحتن چه اونایی که با داخلی راحتن چه اونایی که با قلمی :دی

- - -ویرایش - - -

ب
بنده ادعای منطق ندارم ولی منطقی فکر میکنم که باطزی شارژی دیگه نیاز به درخواست دادن نداره و یه شرکن باید شعورش برسه که این جز واجبات یه کنترلر دستگاه به شمار میاد و یه گیمری که چند ساعت داره بازی میکنه نباید به این فکر باشه باطزیش کی نموم میشه! :| من نباید وفتی راه اسونتر هست رو ول کنم برم متوسل به Play & Charge Kit بشم.

بنده 360 ندارم...

بله اینجا حرفتون منطقیه و حق هم با شماست ولی من حرف بالا رو گفتم :دی

یواش یواش این بحث ادامه پیدا کنه فنهای جان بر کف ماکرو اعلام میکنن لباس زیرشون هم از پیرکاردین خرید می‍کنن رو این حساب مشکل از ما هست و باطزی قلمی مشکلی نداره اگر برند خرید کنید و شما رو تا 1 سال ساپورت میکنه. نیازی به تعویض ندارید. کلا هر چی خواستید بخرید به این دوستان بگید گویا آشنا دارن برای باطزی های مرغوب

همون چیزی که شما دارین ما هم داریم ولی این دلیل نمیشه که بگیم این محصول اشغال چون ما از تقلبش استفاده کردیم زودی خراب شد:|.

وقتی مایکرو با گذاشتن یه باطری شارژی میتونه تمام مشکلات رو حل کنه ، چرا گیمر بره 2 جفت باطری قلمی شارژی بخره؟؟

اگه کابل Component کافی بود چرا (به قول دوستمون ) بعدا پورت HDMI out اضافه شد؟
----
وقتی بحث سر کینکته داشتن تکنولوژی روز واجبه، ولی وقتی بحث سر HDMI و Component وباطری قلمی و ... هست ، همینا کافیه و نیازی به تکنولوژی های جدید تر نیست.

به همون دلیلی که سونی میتونست با گذاشتن کابل hdmi گیمر را وادار به خرید دوباره نکنه ! ok ؟ منتها سونی نه تنها hdmi را نگذاشته بود بلکه Component HD AV Cable هم نگذاشته بود که طرف بتونه hd بازی کنه چون همین tv های sd هم بعضی هاشون از این کابل ها Component HD ساپورت میکنن و به مراتب کیفتشون بالاتر از کابل های AV معمولی هست .

شما بحث کینکت را با بحث باتری فلمی یکی میکنی ؟! باتری قلمی مشکلش خیلی راحت میتونه حل بشه . چون دلایلی که اولین پستم دادم را قشنگ میخوندید متوجه میشدید به شخص بنده از نظر خودم که از tv حداقل 2 و 3 متر فاصله میگیرم باتری های داخلی شارژِ بدردم نمیخوره چون با تموم شدن شارژ باتری مجبورم برم جلو tv بشینم و حوصله ندارم مُبل را حل بدم جلو tv تا سیم دسته برسه ! به نظر خودم باتری های شارژی قلمی بهتر هستند چون 2 جفت میخرم و میزارم تو شارژ و با تموم شدنش دوتا لنگه دیگش را سوار دسته میکنم که 10 ثانیه هم وقت نمیبره .
خودت یه حساب سر انگشتی برو ببین کدومش راحت تر هست و بهتر ؟!
@ Gartall
باتری قلمی خیلی خوبه کابل کامپوننت هم بی نطیره ! با وجود اینا دیگه کی میره سراغ HDMI و باتریهای داخلی قابل شارژ یا حتی بلوری با همون DVD هم کار راه میوفته ... اصلا چطوره تو نسل بعد واسه کاهش هزینه ها از CD استفاده بشه ؟!
بحث کردن بی فایدست آره شما و دوستانتون درست میگید قبول داریم !
یه جوری میگی کسی ندونه فکر میکنه باتری قلمی مونده تو قدیم الان هیچ وسیله از هیچ برندی ازش استفاده نمیکنه !! همین الان دوربین های حرفه ای روز بعشی هاشون دارن از باتری قلمی استفاده میکنند .
بقیه پستت هم برمیگرده به اون درک و فهمی که میتونی از پستها کشف کنی ! کی گفت hdmi بد هست ؟! من گفتم مایکرو بالاخره Component HD AV Cable را تو کنسولش گذاشت میتونستی hd بازی کنی ولی سونی که هی رو این مسئله مانور میداد از قدیمی ترین کابل که رو ps2 سوار شده بود استفاده کرد ! خیلی راحت وقتی میتونی مشکلت را با خرید hdmi برای ps3 حل کنی پس شما لطف کن با خرید دو جفت باتری شارژِ مشکلت را حل کن !

دسته باتری خور بود اما لااقل هدست داشتیم حرف بزنیم 50 اومن پول هدست ندیم خو البته میدونم شماها داخل PSN قابلیت صحبت کردن با یکدیگر رو نداشتین و هدست به دردتون نمیخورد :d

یعنی اینقدر فهمیدن یه جمله به این سادگی سخته که 13 صفحه بحث نامربوط بهش باید بشه؟

ماکرو داره میگه یه نظر سنجی می کنیم اگه باتری قلمی خواستین برای دسته، همونو میذاریم. اگرم شارژی خواستین، به روی چشم.

دیگه کجای این خبر ترول داره خدا می دونه! (و البته استاید BC)!!!

دسته باتری خور بود اما لااقل هدست داشتیم حرف بزنیم 50 اومن پول هدست ندیم خو البته میدونم شماها داخل PSN قابلیت صحبت کردن با یکدیگر رو نداشتین و هدست به دردتون نمیخورد :d
Cross game chat نداشت ديگه اينقدر بزرگش نكنيد!:d وقتي من تو يه بازي هستم و دوستم داره يه بازي ديگه انجام ميده درباره چي با هاش حرف بزنم؟Cross game chat انچنان قابليت خاصي نبود كه psn داشته باشه ، هر وقت لازم بود يا تو بازي صحبت ميكرديم يا توي لابي psn.

Cross game chat نداشت ديگه اينقدر بزرگش نكنيد!:d وقتي من تو يه بازي هستم و دوستم داره يه بازي ديگه انجام ميده درباره چي با هاش حرف بزنم؟Cross game chat انچنان قابليت خاصي نبود كه psn داشته باشه ، هر وقت لازم بود يا تو بازي صحبت ميكرديم يا توي لابي psn.

آره میدونم . سونی کنسول بدون دسته هم بده برای شماها چیز مهمی نیست . کنسول رو روشن میکنید از منوی اصلی لذت میبرید :d

Cross game chat انچنان قابليت خاصي نبود كه psn داشته باشه ، هر وقت لازم بود يا تو بازي صحبت ميكرديم يا توي لابي psn.
اینم که شد همون حرف یه سری از دوستان مایکروسافت فن که میگن فلان چیز لازم نیست :دی اگه لازم نبود که سونی همون روز اول اینو واسه PS4 تایید نمی کرد :دی

آره میدونم . سونی کنسول بدون دسته هم بده برای شماها چیز مهمی نیست . کنسول رو روشن میکنید از منوی اصلی لذت میبرید :d

من وقتی دارم BF3 بازی میکنم با دوستی که داره Uncharted 3 بازی میکنه چرا باید حرف بزنم ؟ :d اصلاً در مورد چی حرف بزنیم ؟ توی BF3 هدست میزاریم کلی توی کار تیمی تاثیر داره و در واقع چرت و پرت نمیگیم :d Game Cross Chat زمانی بدرد میخوره که 2 نفر که دوست دارن حال احوال پُرسی کنن یا حرف زنشون تاثیری توی بازی نداشته باشه اما در کل قابلیت حیاتی نیست که دارین باهاش پُز میدین, عوض ـش با Blu-Ray در میاد :))

من وقتی دارم BF3 بازی میکنم با دوستی که داره Uncharted 3 بازی میکنه چرا باید حرف بزنم ؟ :d اصلاً در مورد چی حرف بزنیم ؟ توی BF3 هدست میزاریم کلی توی کار تیمی تاثیر داره و در واقع چرت و پرت نمیگیم :d Game Cross Chat زمانی بدرد میخوره که 2 نفر که دوست دارن حال احوال پُرسی کنن یا حرف زنشون تاثیری توی بازی نداشته باشه اما در کل قابلیت حیاتی نیست که دارین باهاش پُز میدین, عوض ـش با Blu-Ray در میاد :))

بذار تعداد خودتو دوستات که پلی 4 میگیرید به 8 نفر یا بیشتر برسه بعد برید هم زمان با هم صحبت کنید حالا هرکی هر بازی میکنه مهم نیست . اون موقع نظرت رو میبینیم :d
بلو ری هم مهم نیست . من ندیدم بچه ها بخوان دیسک رو با مصاحبه های سازنده ها اونم با کیفیت 1080P پر کنن :d

اینجوریه دیگه :دی یه سری دوستان هم برای کنسولی که DRM داشت و 24 ساعته چک میکرد و بازی دست دوم ساپورت نمیکرد بر سر و سینه میزدن :دی

بذار تعداد خودتو دوستات که پلی 4 میگیرید به 8 نفر یا بیشتر برسه بعد برید هم زمان با هم صحبت کنید حالا هرکی هر بازی میکنه مهم نیست . اون موقع نظرت رو میبینیم :d
بلو ری هم مهم نیست . من ندیدم بچه ها بخوان دیسک رو با مصاحبه های سازنده ها اونم با کیفیت 1080P پر کنن :d

والا من الان توی PSN حدود 95 تا دوست دارم و بیشترشون ایرانی هستن و معمولاً هر ساعت برم 20 نفر آنلاین هستن :d توی BF3 توی سرور ایرانی با 11 نفر ایرانی همزمان توی تیم حرف زدیم مشکلی نبود :d بچه ها توی بازی های دیگه هم معمولاً هدست میزنن و سرشون شلوغه حالا من هم برم باهاشون حرف بزنم زیاد خوششون نمیاد :d در کل قابلیتی نیست که باهاش مانور بدین بهتره سراغ چیزای بهتر برین :d

شما همون The Last of Us ـــی که یه مدت پیش تموم کردی و خوشت اومد همش بخاطر Blu-ray ـــه :d Behind The Scenes هم نداشت که بهونه داشته باشین

وقتی داری یه مولتی مثل BF4 بازی میکنی چجوری میخوای با 8 نفر صحبت کنی؟ اصلا حواست پرت میشه. من ترجیح میدم با 2 نفر تو بازی صحبت کنم تا 10 نفر که دارن یه کار دیگه انجام میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or