مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
واقعا دارین ترول میکنید هر چی هم دلیل و مدرک میاریم بازم ترول خودتون رو میکنید پس واقعا بحث بی فایده ای هست با شما

مگر شما مدعی ای های حقوق گیمرها نمی گین باطری قلمی بدرد نمی خوره..؟ خوب با خرید کیت دسته 360 دقیقا دستتون میشه مثل مال PS3 و از طریق USB شارژ میشه پس خواهشا این همه ترول نکنید اینجوری ما احساس میکنیم اطلاعاتتون خیلی پایین هست پس سعی کن ارزش خودتون رو ببرین بالا..
اگه کابل Component کافی بود چرا (به قول دوستمون ) بعدا پورت HDMI out اضافه شد؟
----

نمی دونم سال 2005 رو شما یادتون هست یا نه ولی اون موقع TV های که خروجی HDMI داشتن کلا نایاب بود تو 1000 نفر شهروند یک نفر هم از این نوع TV ها نداشت و اون TV ها هم همه HD بودن نه FULL HD از اون ور TV های که 5 فیش میخوردن روی بورس بود همه استفاده میکردن و مشکلی هم نداشت هر کسی هم TVش HDMI میورد و می خواست تصویر Full hd بگیره این کابل های کامپونت کارش رو راه می انداخت

مگر شما مدعی ای های حقوق گیمرها نمی گین باطری قلمی بدرد نمی خوره..؟ خوب با خرید کیت دسته 360 دقیقا دستتون میشه مثل مال PS3 و از طریق USB شارژ میشه پس خواهشا این همه ترول نکنید اینجوری ما احساس میکنیم اطلاعاتتون خیلی پایین هست پس سعی کن ارزش خودتون رو ببرین بالا..
همین جوریش کنسول 100$ گرون تر هست حالا یه Play & Charge Kit که 25$ هم هست بخریم که سر سال خراب میشه و باید یکی دیگه خرید...
تمام این مشکلات با گذاشتن یه باطری داخلی حل میشه و نیازی هم به درخواست مشتری نداره چون از همه لحاظ حتی از نظر محیط زیست باطری داخلی بهتره.

نمی دونم سال 2005 رو شما یادتون هست یا نه ولی اون موقع TV های که خروجی HDMI داشتن کلا نایاب بود تو 1000 نفر شهروند یک نفر هم از این نوع TV ها نداشت و اون TV ها هم همه HD بودن نه FULL HD از اون ور TV های که 5 فیش میخوردن روی بورس بود همه استفاده میکردن و مشکلی هم نداشت هر کسی هم TVش HDMI میورد و می خواست تصویر Full hd بگیره این کابل های کامپونت کارش رو راه می انداخت
جناب Gartall گفت که بازی های این نسل 720p بودن و کابل Component کافی بوده.
منم پرسیدم اگه کافی بوده چرا بعدا پورت HDMI اضافه شده ؟
من با اینکه TV ها خروجی داشتن یا نه کاری نداشتم.

همین جوریش کنسول 100$ گرون تر هست حالا یه Play & Charge Kit که 25$ هم هست بخریم که سر سال خراب میشه و باید یکی دیگه خرید...
تمام این مشکلات با گذاشتن یه باطری داخلی حل میشه و نیازی هم به درخواست مشتری نداره چون از همه لحاظ حتی از نظر محیط زیست باطری داخلی بهتره.

اینجا میخری جنس بدرد نخوره به مایکرو ربط داره؟ جنس اصل رو خریدید و خراب شد اونوقت بیا بگو

اولا کنسول با وجود کینکت 300 دلاری و یک هدست 25 دلاری بسیار ارزون هست
دومت فقط فن های سونی با باطری قلمی مشکل دارن و این فنها که علاقه بسیار شدید به کنسولهای ماکرو دارن میتونن Play & Charge Kit بگیرن.. الان هر بازی 60 دلار هست که بعد دو روز میندازیش دور حالا 25 دلار بدی Play & Charge Kit پولی نیست..
سوما در مورد خرابی هم جک گفتی دیگه..؟
چهارم در مورد خروجی HDMI چون ماکرو به کل برد کنسول رو عوض کرد پورت HDMI هم اضافه کرد و الان همه کنسولهای موجود پورت HDMI دارن

شما تا الان چندتا خراب کردین که با این اطمینان میگید سرسال خراب میشه؟

اون که شما میری از بساطی ها توپ خونه میخری یه درجه اون ور تر از فیک هست !
شما لطف کن برو ارجینالش رو بخر تا با این جور مشکلات مواجه نشی

یواش یواش این بحث ادامه پیدا کنه فنهای جان بر کف ماکرو اعلام میکنن لباس زیرشون هم از پیرکاردین خرید می‍کنن رو این حساب مشکل از ما هست و باطزی قلمی مشکلی نداره اگر برند خرید کنید و شما رو تا 1 سال ساپورت میکنه. نیازی به تعویض ندارید. کلا هر چی خواستید بخرید به این دوستان بگید گویا آشنا دارن برای باطزی های مرغوب

یعنی فقط میشه گفت : لول! :d

برادران کسی که فن هست فنه! اگه مایکرو مثلا کنترلر کلا نده بگه برید جدا تهیه کنید باز هم فن ها مشکلی ندارن! یا برعکس برای سونی. :d

یواش یواش این بحث ادامه پیدا کنه فنهای جان بر کف ماکرو اعلام میکنن لباس زیرشون هم از پیرکاردین خرید می‍کنن رو این حساب مشکل از ما هست و باطزی قلمی مشکلی نداره اگر برند خرید کنید و شما رو تا 1 سال ساپورت میکنه. نیازی به تعویض ندارید. کلا هر چی خواستید بخرید به این دوستان بگید گویا آشنا دارن برای باطزی های مرغوب

عزیزشما که اینقدر ادعا منطق دارین وقتی یه جنس قلابی میخرین و زودی خراب میشه میگین شرکت سازندش بدرد نمیخوره؟تازه چند تا از این باتریا خراب کردین که اینقدر راحت میگین آشغالن؟

عزیزشما که اینقدر ادعا منطق دارین وقتی یه جنس قلابی میخرین و زودی خراب میشه میگین شرکت سازندش بدرد نمیخوره؟تازه چند تا از این باتریا خراب کردین که اینقدر راحت میگین آشغالن؟
ب
بنده ادعای منطق ندارم ولی منطقی فکر میکنم که باطزی شارژی دیگه نیاز به درخواست دادن نداره و یه شرکن باید شعورش برسه که این جز واجبات یه کنترلر دستگاه به شمار میاد و یه گیمری که چند ساعت داره بازی میکنه نباید به این فکر باشه باطزیش کی نموم میشه! :| من نباید وفتی راه اسونتر هست رو ول کنم برم متوسل به Play & Charge Kit بشم.

بنده 360 ندارم...

در باب موضوع تاپیک بگم که برای من فرقی نمیکنه باطری خور باشه یا نباشه.اگه باطری خور باشه چه بهتر و اگه هم نباشه باز چه بهتر.

شرمنده بابت off topic

خواهشا دوستان در مورد HDMI نداشتن PS3 بیخودی دفاع نکنند.من هنوز که هنوزه وقت نکردم برم کابل HDMI بخرم و از یه کابلی استفاده میکنم که مرتب قطع و وصل میشه.پس ضرری نداره و خیلی هم خوبه زمانی که باکس یه محصول رو باز میکنی و با یه محصول کامل مواجه میشی...
اولا کنسول با وجود کینکت 300 دلاری و یک هدست 25 دلاری بسیار ارزون هست
دومت فقط فن های سونی با باطری قلمی مشکل دارن و این فنها که علاقه بسیار شدید به کنسولهای ماکرو دارن میتونن Play & Charge Kit بگیرن.. الان هر بازی 60 دلار هست که بعد دو روز میندازیش دور حالا 25 دلار بدی Play & Charge Kit پولی نیست..
سوما در مورد خرابی هم جک گفتی دیگه..؟
چهارم در مورد خروجی HDMI چون ماکرو به کل برد کنسول رو عوض کرد پورت HDMI هم اضافه کرد و الان همه کنسولهای موجود پورت HDMI دارن
یعنی اگر الان کسی بخواد یه دسته 360 شارژی رو با دسته های فعلی 360 باطری خور کنسول شما عوض کنه، شما قبول نمیکنی؟ با تمام دوستانی هستم که از مزایای باطری و شارژر صحبت کردند

ب
بنده ادعای منطق ندارم ولی منطقی فکر میکنم که باطزی شارژی دیگه نیاز به درخواست دادن نداره و یه شرکن باید شعورش برسه که این جز واجبات یه کنترلر دستگاه به شمار میاد و یه گیمری که چند ساعت داره بازی میکنه نباید به این فکر باشه باطزیش کی نموم میشه! :| من نباید وفتی راه اسونتر هست رو ول کنم برم متوسل به Play & Charge Kit بشم.

بنده 360 ندارم...
شعورش نمیرسه دیگه ... شعورش هم برسه باز یه بامبول دیگه از طرف شما شهیدان زنده در راه سونی درمیاد ...
برید دیگه اینقدر شورش نکنید ... برید

اصلا تحلیل های دوستان رو که میخونم میخوام سر به بیابون بذارم :))

وقتی با 10-12 هزار تومن پول باتری شارژی کارت راه میفته چه نیازی هست باتری داخلی بذارن؟
وقتی میتونی اطلاعات رو بزنی رو n تا DVD چه نیازی به بلو ری هست؟
وقتی میتونی با مانیتور های قدیمی خیلی کارات رو راه بندازی چه نیازی به مانیتور LCD و... هست که هر روز هم داره باریک تر و بهینه تر میشه؟
وقتی میتونی شمع و فانوس روشن کنی چه نیازی به برق هست؟
وقتی میتونی با بادبزن دستی خودتو باد بزنی چه نیازی به کولر آبی و گازی و پنکه و... هست؟
وقتی میتونی با دود به شیوه ی سرخپوستی با چند کیلومتر اون طرف تر ارتباط برقرار کنی چه نیازی به تلفن و اینترنت و... هست؟

کلا پیشرفت تکنولوژی چیز بی مورد و به درد نخوری هست با این تحلیل های دوستان :)

عزیز من این باتری و شارژر و سایر بند و بساط هاش مال 10 سال پیشه نه الان و 10 سال بعد. اگه اون شرکت مورد علاقه ـت اومده از تکنولوژی 10 سال پیش همچنان استفاده میکنه در اصل سر تو داره کلاه میذاره و محرومت میکنه از تکنولوژی جدیدی که الان یک استاندارد هست. حالا باز خودتو بزن به کوچه ی علی چپ (که اتوبانش کردید) و برا اینکه جلو 4 تا فن شرکت رقیب کم نیاری بیا بگو من فلان سال یه جفت باتری و یه شارژر گرفتم هنوز داره مث بنز کار میکنه. چیزی رو تغییر نمیدی فقط داری سر خودت کلاه میذاری.
وقتی با دکمه ميتونی کنسول را کنترل کنی چه نيازی به کينکت هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or