مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا هر چی کامنتا رو میخونم ربطی به خبر نداره
بحث bd rom ،قیمت کنسول، سهم از بازار ،امار فروش ،چند دیسکه شدن بازی ها، پورت hdmi کجای خبره که من ندیدم
از خبرنگار عزیز درخواست میکنم از این به بعد چیزی تو تاپیک ننویسید و فقط عنوان بزارید
دوستان خودشون خبر رو به موضوع دلخواه عوض میکنن

هر چی یه عده میان از ماکروسافت حمایت کنن ،باز خود ماکرو کارو خراب میکنه.
بابا به خدا این نسل کنسول ماکرو زودتر هک نمیشه،ول کنید این شرکت پول پرستو

عاشق این انعطاف پذیری دوستانم

موقع drm می گن بهترین کار رو مایکروسافت کرد صنعت گیم برای حیات به این کار هوشمندانه مایکروسافت نیاز داره, سیاست مایکروسافت که عوض می شه .....
موقع گرفتن پول سر هر اپدیت از سازنده می گن این کار بسیار هدفمند هست و باعث می شه بازیه کامل دسته ما برسه , سیاست مایکروسافت که عوض می شه .....
موقع نبود هدست تو پک, می گن لزومی به وجودش نیست کینکت می تونه همون کارو ده برابر بهتر انجام بده , هدست که اضافه می شه.....
موقع کینکت اجباری می گین تکنولوژی روزه و داشتن تکنولوژی روز از هر چیزی واجب تره ولی نوبته باتری قلمی می شه می گین بنابر approach کنسول به living room کاره پسندیده ای
و ....
و ....
دوستان رعایت کنین , نهایتش حرف مرد طبق گفته امام دوتائه , ولی شما دوشادوش مایکروسافت U turn می زنین:d

خب از اول بگو از موتور نسل بعد ـشون تو ساخت بازی استفاده کردن :دی
آخه این PS4 PS5 چیه میگید :دی البته تو PS5 رو نگفتی :دی
من PS4 هم نگفتم ولی منظور اونایی که PS4 میگن همین قضیه beyond هست :دی

پ.ن : جعبه مجهول جون عزیزت تموم کن این پستای مسخره رو , حالمون خراب شد باو .

به جاش رو ول کن. مهم اینه که پورت HDMI نداشت حالا چه 1080 حقیقت داشت و چه نداشت.

هارد PC رو در بیاری بذاری بیرون کیس فرق نمیکنه ولی بخوای از هارد اینترنال به جای اکسترنال استفاده کنی خب خیلی فرق میکنه و هیچوقت هارد اکسترنال نمیشه برات. اینم مثال ساده ـش. اون کیت شارژ هم حکایتش همینه. باتری داخلی از نظر حجم و اندازه و وزن هیچوقت مساوی با باتری خارجی نیست. والسلام.

بله دقیقا وزنش در حد آجر بود. من به شخصه سعی میکردم که هیچوقت با کسی که دسته ی 360 دستش هست بحثم نشه چون یه ضربه باهاش برا افقی کردن آدم کافیه :lol: دسته های PS3 هم فقط مدل های اولیه ـش شوکر نداشت و سبک بود. مدل های بعدیش هم شوکر داشت و هم وزنش استاندارد بود. نه پر کاه بود نه پاره آجر :bighug:
کیفیت بازیها همون 720 بود و یه Component HD AV Cable کافیه :) و مایکرو هم هیچ وقت دهن ملت را با بازیهای 1080p سرویس نکرده بود ولی سونی که این کار را کرده بود کابلی توش قرار نداده بود که حتی بشه کیفیت Component HD AV را گرفت .

دقیقا همون هارد اینترنال منظورمه فرقی داره ؟! باتریهای شارژی مخصوص 360 دقیقا حکم باتری های موبایل را داره راحت در میاری و میندازی روش !

پس ما نتجیه گرفتیم دسته های 360 که استاندارد ترین وزن را داره ولی در حد اجر هست ؟! :bighug: یه سوال دارم مگه باتری داخلی و شارژی چند گرم از باتری قلمی سبکتر هست ؟! نکنه در اوردی وزنشون کردی ؟ ;;) اون دسته های 360 هم دلیل سنگین بودنش بیشتر بخاطر همون شوکر هاش بود .

پس 360 هم فقط مدلهای اولیش hdmd نداشت و مدلهای بعدیش داشتند ! پس بی زحمت نداشتن شوکر را به خاطر مدلهای اولیه بهانه نکن ;;)
-------------------------

یاکوزا اینها را ول کن از اول پستم گفتم تمام مشکلات را میشه با 2 جفت خرید باتری قلمی شارژِ حل کرد ! نمیشه ؟! پس این مشکل میبینی چیزی نیست و میشه راحت حلش کرد .

یاکوزا اینها را ول کن از اول پستم گفتم تمام مشکلات را میشه با 2 جفت خرید باتری قلمی شارژِ حل کرد ! نمیشه ؟! پس این مشکل میبینی چیزی نیست و میشه راحت حلش کرد .
وقتی مایکرو با گذاشتن یه باطری شارژی میتونه تمام مشکلات رو حل کنه ، چرا گیمر بره 2 جفت باطری قلمی شارژی بخره؟؟
کیفیت بازیها همون 720 بود و یه Component HD AV Cable کافیه
اگه کابل Component کافی بود چرا (به قول دوستمون ) بعدا پورت HDMI out اضافه شد؟
----
وقتی بحث سر کینکته داشتن تکنولوژی روز واجبه، ولی وقتی بحث سر HDMI و Component وباطری قلمی و ... هست ، همینا کافیه و نیازی به تکنولوژی های جدید تر نیست.

@ Gartall
باتری قلمی خیلی خوبه کابل کامپوننت هم بی نطیره ! با وجود اینا دیگه کی میره سراغ HDMI و باتریهای داخلی قابل شارژ یا حتی بلوری با همون DVD هم کار راه میوفته ... اصلا چطوره تو نسل بعد واسه کاهش هزینه ها از CD استفاده بشه ؟!
بحث کردن بی فایدست آره شما و دوستانتون درست میگید قبول داریم !

منم میگم بهتره که از باتری استفاده نشه. وقتی که بشه دسته را با خود کنسول شارژ کرد خیلی بهتره. من وقتی شارژ دسته ام تموم میشد و وسط بازی میموندم اعصابم خورد میشد که چرا نمیشه با خود کنسول شارژش کرد. اونوقت باید همش دنبال باتری از توی وسایل دیگه میشدم :d تا باتری های خودش شارژ بشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or