مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

Pythonistas

کاربر سایت

th

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

منبع

آخرین ویرایش:
حرکت خوبیه ولی دلم بحال مایکرو میسوزه! اینقدر جو به ضررشه که یهو دیدین با هر پک XO مجموعه ویندوزهاش رو هم عرضه کنه:d

سوال فنی: اگه شارژر اضافه بشه، قیمت تغییر نمیکنه، درسته؟ (چون این کار رو داره برای رضایت مشتری انجام میده)

یعنی خوشم میاد مایکرو کاملا به فن هاش احترام میذاره و واسشون ارش قائله طوری که تا گفتیم هدست میخوایم هدست رو گذاشت تو پک کنسول

مرسی مایکرو:x

یعنی خوشم میاد مایکرو کاملا به فن هاش احترام میذاره و واسشون ارش قائله طوری که تا گفتیم هدست میخوایم هدست رو گذاشت تو پک کنسول

متاسفانه فرشاد جان این احترام نیست این فشاریه که ماکروسافت داره تحمل میکنه .

وگرنه بدون اینکه ما بخوایم خودش باید این کارها رو انجام بده یعنی چی ما باید خواهش کنیم که دست از سر باتری قلمی بر داره ؟

من که به این احترام نمیگم یک سری کارها هستش که خود شرکت باید خود به خود انجام بده یک چیز های هم هستش درخواستی برای مثال شما یا من درخواست ساخت بازی میکنیم به عنوان مشتری یا در خواست تغییر سیاست میدیم که جواب میگیرم (اینترنت ندارین برین 360بخرین) این اسمش احترام نیست من اینو توهین میدونم وقتی هم که فشار روش امد دید وضع خرابه سیاست هاش تغییر داد این اسمش احترام نیست .

اما اینکه بخوایم تا باتری قلمی حذف کنن جکی هستش که دومی نداره این نشون میده خودشون هم میدونن مسخره هستش اما تا وقتی که فشار روشون نباشه کاری انجام نمیشه .

متاسفانه فرشاد جان این احترام نیست این فشاریه که ماکروسافت داره تحمل میکنه .

وگرنه بدون اینکه ما بخوایم خودش باید این کارها رو انجام بده یعنی چی ما باید خواهش کنیم که دست از سر باتری قلمی بر داره ؟

من که به این احترام نمیگم یک سری کارها هستش که خود شرکت باید خود به خود انجام بده یک چیز های هم هستش درخواستی برای مثال شما یا من درخواست ساخت بازی میکنیم به عنوان مشتری .

اما اینکه بخوایم تا باتری قلمی حذف کنن جکی هستش که دومی نداره این نشون میده خودشون هم میدونن مسخره هستش اما تا وقتی که فشار روشون نباشه کاری انجام نمیشه .

خب همین که اشتباهات خودشو بپذیره و بفهمه که مشتری رو اگر راضی نکنه دهنش صاف میشه و ضرر میکنه خیلی با ارزشه.باور کنید مشکل جهان ما اینه که خیلی کم افرادی پیدا می شند که انتقاد پذیر باشند اما همین که مایکروسافت انتقاد ها را با جان و دل می پذیرد خیلی عالیه.مایکروسافت هم یک شرکت با نیروی انسانی هست و انسان هم همیشه احتمال اشتباه و خطا واسش هست اما چیزی که مهمه اینه که در راه اصلاح اشتباهات خودت قدم برداری که واقعا مایکروسافت داره این درس بزرگ رو به جهان میده.

من با این کارای اخیر مایکروسافت بیشتر داره ازش خوشم میاد تا قبل و اینو به خاطر رفتار مشتری پسندش می دونم.اینکه آپشن در اختیار من میذاره.اینکه میدونم فیدبک هام بی تاثیر نخواهد بود.

من به شخصه باتری قلمی ترجیح می دم ، هر موقع تموم شد یدونه نو می ندازم ، حوصله شارژ ندارم ...

این دیگه از اون حرفا بود که میتونه جایزه نوبل ببره :)):d من هفته ای 2 بار دسته PS3 رو شارژ میکنم یعنی توی همین 2 ماه باید 17 - 18 باتری قلمی میگرفتم که نگرفتم :d

به سلیقه و نظرات دیگران احترام بذاریم باشد که رستگار شویم
yahoo_22.gif

من کجا بی احترامی کردم ؟ :d آخه خیلی یونیکه که یکی بگه من باتری قلمی رو به شارژ با USB ترجیح میدم :d

این دیگه از اون حرفا بود که میتونه جایزه نوبل ببره :)):d من هفته ای 2 بار دسته PS3 رو شارژ میکنم یعنی توی همین 2 ماه باید 17 - 18 باتری قلمی میگرفتم که نگرفتم :d

به سلیقه و نظرات دیگران احترام بذاریم باشد که رستگار شویم:|

با ۴ تا باتری قلمی قابل شارژ بدون سیم و این بساط ها تا ابد میتونی بازی کنی، نگران تموم شدن شارژ وسط بازی نباشی ، به هر حال اصلا چیز مهمی نیست که بخوای روش مانور بدی، منم باتری قلمی رو ترجیح میدم، بارها شده مجبور شدم بازی رو برا شارژ دسته ول کنم.

خب همین که اشتباهات خودشو بپذیره و بفهمه که مشتری رو اگر راضی نکنه دهنش صاف میشه و ضرر میکنه خیلی با ارزشه.باور کنید مشکل جهان ما اینه که خیلی کم افرادی پیدا می شند که انتقاد پذیر باشند اما همین که مایکروسافت انتقاد ها را با جان و دل می پذیرد خیلی عالیه.مایکروسافت هم یک شرکت با نیروی انسانی هست و انسان هم همیشه احتمال اشتباه و خطا واسش هست اما چیزی که مهمه اینه که در راه اصلاح اشتباهات خودت قدم برداری که واقعا مایکروسافت داره این درس بزرگ رو به جهان میده.

من با این کارای اخیر مایکروسافت بیشتر داره ازش خوشم میاد تا قبل و اینو به خاطر رفتار مشتری پسندش می دونم.اینکه آپشن در اختیار من میذاره.اینکه میدونم فیدبک هام بی تاثیر نخواهد بود.

نه اتفاقا وقتی که در جایی بدون رقیب بیفته که بتونه بهش فشار بیاره عمرا اشتباهش قبول کنه این خیلی بده من خودم طرفدار ماکروسافتم در خیلی بخش ها هرچند جدیدا داره سیاست های اپل در پیش میگیره البته بعضی چیز های بدش که من این سیاست اصلا قبول ندارم اما اینکه باید فشار باشه تا کاری انجام بشه یکی از بدترین حالت های یک شرکت .

اینکه یک اکوسیستم محدود به خود به وجود بیاری و فقط شما باشی که میفروشی و قیمت مشخص میکنی حتی براری اجناس جانبی دستگاه که این سیاست مسخره اپل بود که ماکروسافت در پیش گرفته با فشار هیچ چیزی در این سیستم حل نمیشه این سیستم حتی مشتری حالیش نمیشه .

این سیستم فقط میگه هرچی بتونم پول در بیارم شده از یک کابل هزار تومانی تا یک کاور روی دستگاه تا باتری قلمی میدونی اگه بخواد باتری شارژی بزاره هر باتری شارژی در حدود 3-5 دلار براش خرج داره که الان باتری قلمی در حدود 1-1.5 دلار براش خرج داره میدونی این یعنی سود کمتر شرکت حتی در حدود 2 دلار که در کل حساب کنی کلی پوله اینجاست که میگه درخواست کنین فشار بیارین اگه نیارین من این سود میبرم منظور از درخواست اینه اینم کاری هستش که خودش باید انجام بده اگه مشتری براش مهمه .

احترام به این میگن که مثل سونی خودش همه اینکارارو انجام بده
اگه سونی هدست نمیزاشت مایکروسافت هم این کارو میکرد؟ اگه سونی شارژ دسته اش رو با USB قرار نمیداد مایکروسافت هم اینکارو میکرد؟
اگه این کارارو همون اول انجام میداد میگفتیم از اشتباهاتش درس گرفته ولی الان ...
با ۴ تا باتری قلمی قابل شارژ بدون سیم و این بساط ها تا ابد میتونی بازی کنی، نگران تموم شدن شارژ وسط بازی نباشی ، به هر حال اصلا چیز مهمی نیست که بخوای روش مانور بدی، منم باتری قلمی رو ترجیح میدم، بارها شده مجبور شدم بازی رو برا شارژ دسته ول کنم.
اگه منظورت دسته 360 هست که به خاطر شارژش مجبور شدی بازی رو ول کنی پس برای چی بازم باتری قلمی رو ترجیح میدی؟ (و اینکه چرا از همون راهکار خودت استفاده نکردی که تا ابد بتونی بازی کنی؟)
اگرم منظورت دسته PS3 هست که خُب کافیه سیمشو وصل کنی و به بازیت ادامه بدی (در حین بازی شارژ هم میشه)
فقط در مورد 360 میشه که به خاطر شارژ دسته بازی رو ول کنی (اونم در صورتیکه نه سیم و نه باتری اضافه داشته باشی) که معمولا کسی که 360 داره یکی از این دو تا رو داره
در کل دلیلت اصلا منطقی نبود!

مایکروسافت واقعا قدم های خوبی برداشته و تصمیم گیری رو سخت کرده، فقط امیدوارم در آینده قبل از اینکه مجبور بشه، خودش این موارد رو رعایت کنه

احترام به این میگن که مثل سونی خودش همه اینکارارو انجام بده
اگه سونی هدست نمیزاشت مایکروسافت هم این کارو میکرد؟ اگه سونی شارژ دسته اش رو با USB قرار نمیداد مایکروسافت هم اینکارو میکرد؟
اگه این کارارو همون اول انجام میداد میگفتیم از اشتباهاتش درس گرفته ولی الان ...

اگه منظورت دسته 360 هست که به خاطر شارژش مجبور شدی بازی رو ول کنی پس برای چی بازم باتری قلمی رو ترجیح میدی؟ (و اینکه چرا از همون راهکار خودت استفاده نکردی که تا ابد بتونی بازی کنی؟)
اگرم منظورت دسته PS3 هست که خُب کافیه سیمشو وصل کنی و به بازیت ادامه بدی (در حین بازی شارژ هم میشه)
فقط در مورد 360 میشه که به خاطر شارژ دسته بازی رو ول کنی (اونم در صورتیکه نه سیم و نه باتری اضافه داشته باشی) که معمولا کسی که 360 داره یکی از این دو تا رو داره
در کل دلیلت اصلا منطقی نبود!

مایکروسافت واقعا قدم های خوبی برداشته و تصمیم گیری رو سخت کرده، فقط امیدوارم در آینده قبل از اینکه مجبور بشه، خودش این موارد رو رعایت کنه
چرا معادله چند مجهولی ساختی ازش؟؟
دسته ps شارژ تموم کنه نیاز به سیم داره، منم هیچ جوره با توجه به فاصله ای که از کنسول موقع بازی کردن باید بگیرم هیچ جوره نمی تونم با سیم به بازی ادامه بدم و باید صبر کنم شارژ بشه، اما ۳۶۰ فقط کافیه باتری رو عوض کنی تا به بازی ادامهٔ بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or