مایکروسافت اعلام کرد:سازگاری کنترل Xbox one در سال 2014 با PC

19Rodar

کاربر سایت
Xbox_One_Controller.jpg

مدتی است کنسول جدید مایکروسافت رو نمایی شده است و کنترل این کنسول قدرتمند نظرات مثبت زیادی را به سمت خود جلب کرده است.مایکروسافت به تازگی اعلام کرده است که امیدوار است با اضافه کردن قابلیت های جدید ، در نهایت در سال ۲۰۱۴ کنترل Xbox One سازگاری کاملی با ویندوز pc داشته باشد.

یکی از سخنگویان مایکروسافت در این مورد به سایت VentureBeat اعلام کرده است :

همان طور که قبلا اعلام شد ، هر چند به نظر می رسد که کنترل Xbox One در بسیاری از قسمتها شبیه به کنترل قبلی است ولی از لحاظ زیر بناهای تکنولوژی هیچ گونه وجه اشتراکی با کنترل Xbox 360 ندارد. پروتکل های بیسیم جدید ، همراه با توانایی کار در حالت سیمی و علاوه بر این ویژگی هایی مانند ضربه های محرک ، بدان معنا است که برای سازگاری کنترل با pc باید نرم افزارهای جدیدی نوشته شود و بهینه سازی شود.

وی اینگونه مطلب خود را به پایان می رساند که :

ما باید کارهایی انجام بدهیم که به این اطمینان برسیم که آن دسته از بازی های pc که از کنترل xbox 360 حمایت می کنند ، با کنترل xbox one هم سازگاری داشته باشند. ما می دانیم که مردم می خواهند از کنترل Xbox One بر روی pc استفاده کنند و ما انتظار داریم که شاهد وجود این قابلیت در سال ۲۰۱۴ باشیم.

جدیدا هم اعلام شد که کنترل X1 حدود 40 تغییر عالی و مفید نسبت به کنترلر X360 داده است و مایکروسافت حدود 100 میلیون دلار فقط برای کنترل این کنسول هزینه کرده است.تنها چند ماه دیگر به تاریخ قرار گرفتن این کنسول قدرتمتد در فروشگاه های معتبر جهانی باقی مانده است.

آخرین ویرایش:
خدایی دسته ایکس باکس۳۶۰ خوش دست تر از دسته ps3 هست (نظر شخصی!)
با اینکه تصمیم گرفتم نسل بعد رو با ps4 شروع کنم ولی از دسته X1 روی PC به شدت استقبال می کنم :d خیلی قشنگ تر و خوش دست تر از نسل قبل به نظر می رسه

همه اخبار کنترلر رو تو یه تاپیک بزارید بهتر نیست ؟از هر 10 خبر 5تاش ماله کنترلر X1 شده

خب کنترلرش خیلی باحاله خبر واسش زیاد میاد.انصافا خوشگل و بی نظیره
جان؟
خوب این چه ربطی داره من میگم همه رو بزارید تو یه تاپیک اپدیتش کنید

آخرین ویرایش:
خیلی قشنگ تر و خوش دست تر از نسل قبل به نظر می رسه
ولی من نظرم کاملا بر عکسه. دسته کنونی 360 به مراتب خوش قیافه تر از دست 1 هست. گوشه های دسته یه جوریه مثلا مثل اینکه یه نفر ناوارد روی چوب حکاکی کرده باشه:|:d
اما اینا آخرین ناراحتیا به شمار میره. امیدوارم برای بازی های فایتینگ هم به یه گیم پد ایده آل تبدیل بشه.

هر کس دسته رو گرفته و تست کرده تعریف کرده
به نظر من دسته 360 عالی بود و نکات برتری زیاد به مال PS3 داشت مثلا RT - LT خیلی بهتر از R2 - L2 دسته PS3 بود.. اونهای که GOD OF WAR 1 رو روی PS3 بازی کردن می فهمن من چی میگم اونجا باید به جای دایره برای بلند کردن درب از R2 استفاده کنی که ضعفش مشخص میشه آنالوگ های دسته 360 چون گود هستن شست دست کامل روش قرار میگیره و به هیچ وجه سُر نمی خوره ولی مال PS3 هم بر آمده هست و هم سُر می خوره این مورد هم اگر GOW بازی کرده باشین اذیتت می کنن
البته D-PAD دسته 360 افتضاح بود که تو این نسخه کاملا بهینه شده
یک موردی که بهبود پیدا کرده و من خیلی باهاش حال کردم دکمه های RT , LT هست که کاملا انگشتان رو در بر می گیره و برای دست های بلند و بزرگ عالی هست..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or