ماکروسافت: معرفی یکی از بزرگترین فرانچایزهای اروپا و یک انحصاری منحصر به فرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-thumb.jpg

درود.

هر چقدر در E3 امسال متفاوتر از سال‌های پیش بود، Gamescom 2013 نیز جذاب‌تر و متفاوتر از قبل خواهد بود. در خبری که هم اکنون از سوی رییس Xbox Studios یعنی آقای Phil Spencer منتشر شد وی در مصاحبه‌ای که با Major Nelson’s podcast داشت اذعان کرد: "رویکردمان در این همایش این است که سازندگان بازی‌هایشان در کنفرانس ما به نمایش بگذارند، لذا اخبار کوتاه و مختصری بر روی استیج خواهیم داشت و بعد از آن پیرامون انحصاری بسیاری منحصر به فرد صحبت می‌کنیم و همچنین پرده‌برداری از یکی بزرگترین بازی‌های اروپا برای X1 و مسائلی از این قبیل."

هنور به طور دقیق مشخص نیست این معرفی بزرگ چه چیزی است. همانطور که مطلع هستید بازی Fifa یکی از بزرگترین عناوینی است که هر سال در اروپا فروشش بیشتر و بیشتر می‌شود، آیا EA قصد ساخت بازی برای X1 دارد(؟) زیرا اقای Andrew Wilson چندی پیش پیرامون رابطه خوب این شرکت با ماکروسافت سخن گفته بود. باید دید Gamescom امسال شاهد چه اتفاقات جالبی خواهد بود

IGN

آخرین ویرایش:
خوب عنوان fable خیلی وفته نیمومده وبه احتمال 70 درصدfable اون بازی است
fable بازی خیلی خوبیه و کسایی که xone میگرن میتونند از این عنوان لذت ببرند;)

ولی منظورم اینه که غیرممکن هم نیست !
فرخ یه چیزی گفتی و من رو هم جو گرفت ! :| :دی
از تو بعیده!:d
فکر کن EA پول پرست بیاد پرفروش ترین بازیش تو اروپا رو که فروش بیشترشم روی پلتفرم سونیه رو انحصاری کنسول ماکرو کنه!:|
تازشم تو 8تا کشور با تاخیر عرضه شه!:))
حتی لفظ غیر ممکن هم برای همچین معادله ای یذره کوچیکه:d

من هنوز تو کف Titanfall ــم که How and Y؟ انحصاری شد (چه یه روز حالا چه یه سال چه برای همیشه)
از EA این حرکت بعید بود:|
دیگه چه برسه به انحصاری بودن فیفا !یعنی بگن 2*2=5 کمتر تعجب میکنم:d

من هنوز تو کف Titanfall ــم که How and Y؟ انحصاری شد (چه یه روز حالا چه یه سال چه برای همیشه)
از EA این حرکت بعید بود:|
دیگه چه برسه به انحصاری بودن فیفا !یعنی بگن 2*2=5 کمتر تعجب میکنم:d
دلیلش خیلی ساده بود . اولا اینکه ممکنه اینها قبل از این که برن زیر مجموع ea یه قراردادهایی داشتند مثلا اینطوری نیست که ea هرچی بخواد اون بشه اونوقت خیلی راحت وضعیتشون میشد عین زمان اکتی به نظر من هیچ وقت دیگه چنین اشتباهیی نمیکنن .

دوم اینکه خودشون تو خبری قشنگ توضیح دادن که چرا بازی انحصاریه x1 شد ؟ گفتند که به خاطر اینکه تیمشون زیاد بزرگ نیست و نمیخوان روی چند پلتفورم تمرکز کنن بهتر این بوده براشون که روی پلتفورمهای کمتری تمرکز کنن تا کیفیت کاریشون بره بالا به همین خاطر طبق گفته خودشون یه راست رفتند با مایکروسافت صحبت کردند و مایکرو قبول کرده این نشون میده که بیشتر از ea تصمیم گیرنده خودشون هستند .

دروغ چرا خيلي خوشم مياد يه ip جديد باشه:dولي بيشتر از اون دلم ميخواد fable 4 باشه :d
يعني اگه يه فيبل بسازن با گرافيك نسل بعدي و وسعت چندين برابر و البته مثه شماره ١ و ٢ كل شكم در مورد خريد x one برطرف ميشه(اگه better with kinect و آنلاين و اينا هم بهش اضافه كنن ديگه قاطي مي كنم:d)

.

هرکی باشه فقط راکستار نه..! فقط تو خط تیغ زدن کمپانی ها هست اون از سونی بیچاره که سر LN و Agent کلی پول داد اینا آخری یا بازی مولتی شد یا کنسل..

هرکی باشه فقط راکستار نه..! فقط تو خط تیغ زدن کمپانی ها هست اون از سونی بیچاره که سر LN و Agent کلی پول داد اینا آخری یا بازی مولتی شد یا کنسل..
دابل ترول هم راکستار هم سونی ! داری وارد عرصه های جدیدی در این حیطه میشی :bighug:

بزار تیغ بزنه به ما چه:dدر عوضش بازی که از طرف راک استار برسه رو تمام استودیوهای فرست پارتی سونی و مایکرو با هم جمع شنم نمیتونن بسازن:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or