ماکروسافت: معرفی یکی از بزرگترین فرانچایزهای اروپا و یک انحصاری منحصر به فرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox-one-thumb.jpg

درود.

هر چقدر در E3 امسال متفاوتر از سال‌های پیش بود، Gamescom 2013 نیز جذاب‌تر و متفاوتر از قبل خواهد بود. در خبری که هم اکنون از سوی رییس Xbox Studios یعنی آقای Phil Spencer منتشر شد وی در مصاحبه‌ای که با Major Nelson’s podcast داشت اذعان کرد: "رویکردمان در این همایش این است که سازندگان بازی‌هایشان در کنفرانس ما به نمایش بگذارند، لذا اخبار کوتاه و مختصری بر روی استیج خواهیم داشت و بعد از آن پیرامون انحصاری بسیاری منحصر به فرد صحبت می‌کنیم و همچنین پرده‌برداری از یکی بزرگترین بازی‌های اروپا برای X1 و مسائلی از این قبیل."

هنور به طور دقیق مشخص نیست این معرفی بزرگ چه چیزی است. همانطور که مطلع هستید بازی Fifa یکی از بزرگترین عناوینی است که هر سال در اروپا فروشش بیشتر و بیشتر می‌شود، آیا EA قصد ساخت بازی برای X1 دارد(؟) زیرا اقای Andrew Wilson چندی پیش پیرامون رابطه خوب این شرکت با ماکروسافت سخن گفته بود. باید دید Gamescom امسال شاهد چه اتفاقات جالبی خواهد بود

IGN

آخرین ویرایش:
خواستم نقل قول کنم ولی دیدم تعداد زیاده ! :دی
Titanfall با اینکه یه IP جدید هست ، ولی موفقیتش از همین الآن تقریباً تضمین شده هست و به احتمال بالای 80،90% تبدیل میشه به یکی از پرفروش ترین IP های نسل بعد. اگه روی PS3 و PS4 می اومد ، میتونست فروش خیلی بیشتری رو تجربه کنه ولی الآن فقط برای X360 , X1 , PC میاد. یعنی از دست دادن یه بازار 70،80 میلیونی (PS3) و یه بازار جدید نسل بعد (PS4) در نظر بگیریم که به خاطر همین جدید بودن IPـش ، هزینه های تولیدش هم احتمالاً بیشتر از FIFA هست که هر سال یه سری بهبودها داره ولی هسته مرکزی بازی مثل قبل هست.
این طرف FIFA برای 60 تا پلتفورم عرضه میشه که حتی چیزهایی مثل PS2 و PSP هم جزوشون هستن !!! :دی فروش اصلی اون هم فعلاً روی PS3 و 360 هست و بعیده نسخه های نسل بعد بتونن در اون حد بفروشن. مایکروسافت فقط باید هزینه نسخه PS4 رو بده و به جاش کنسولش محبوبیت بیشتری توی اروپا بدست میاره و به نظرم براشون میصرفه ! :دی
یعنی منظورم اینه که هزینه از دست دادن بازار عظیم PS3 و بازار PS4 توسط Titanfall احتمالاً بیشتر از هزینه از دست دادن بازار PS4 توسط FIFA هست.

البته همه اینایی که گفتم دلیل نمیشه که همچین احتمالی بدم ! خودشون بازی رو برای PS4 هم تأیید کردن و احتمالش خیلی کمه که حرفشون رو پس بگیرن. ولی منظورم اینه که غیرممکن هم نیست ! :دی

فرخ یه چیزی گفتی و من رو هم جو گرفت ! :| :دی

اگه بر فرض محال بزاریم fifa انحصاری میشه بهتون قول میدم از فردای اعلام همون روز فیفا به شدت تو این سایت ترول میشه و pes میشه بازیه محبوب جان دل :)

چرا اینقدر توقعتون زیاده؟؟؟؟؟انحصاری شدن IP های گنده گنده طلب می کنین:d
اول call of duty که به قول خودتون انحصاری معنوی مایکروسافت بود=)) حالا هم fifa که انحصاری معنوی سونیه

نکنین این کارا رو epic fail می شینها :d

دنبال IP های عجیب غریب نباشید، Fifa؟ :-o :دی تهش میگن Banjo Kazooie بوده که البته خیلی هم عالیه :دی ولی کلا فیل اسپنسر زیادی هایپ الکی میکنه، مثل E3 که گفته بود یه بازی خیلی هیجان انگیز و خفن داریم که آخرش معلوم شد World of Tank بوده :| البته نه اینکه بازی خوبی نیست ولی یه بازی که قبلا واسه PC عرضه شده از نظر من خیلی هیجان انگیز و خوفناک به حساب نمیاد :دی در کل خیلی رو حرف اسپنسر حساب باز نکنید که بعد یهو تو ذوقتون نخوره :دی

صفر درصد هم احتمال نداره FIFA انحصاری بشه..!
ولی محبوبترین بازی اروپا چی می تونه باشه شاید SIMS
در کل این دوره ماکرو فقط با عناوین تاپ اومده که هر کی طلب بازی هست XBOX ONE بهترین گزینه هست فعلا

دنبال IP های عجیب غریب نباشید، Fifa؟ :-o :دی تهش میگن Banjo Kazooie بوده که البته خیلی هم عالیه :دی ولی کلا فیل اسپنسر زیادی هایپ الکی میکنه، مثل E3 که گفته بود یه بازی خیلی هیجان انگیز و خفن داریم که آخرش معلوم شد World of Tank بوده :| البته نه اینکه بازی خوبی نیست ولی یه بازی که قبلا واسه PC عرضه شده از نظر من خیلی هیجان انگیز و خوفناک به حساب نمیاد :دی در کل خیلی رو حرف اسپنسر حساب باز نکنید که بعد یهو تو ذوقتون نخوره :دی

تو چون WOT نزدی خیال میکنی عنوان کوچیکی هست.. می دونی 60 میلیون گیمر یعنی چی..؟ نمی دونی دیگه..!
اون ور آب خیلی براشون بازی های آنلاین مهمه و یک جورایی فعلا فقر بازی آنلاین دارن و WOT تو این زمینه فوق العاده هست مخصوصا که رایگان هست.

تو چون WOT نزدی خیال میکنی عنوان کوچیکی هست.. می دونی 60 میلیون گیمر یعنی چی..؟ نمی دونی دیگه..!
اون ور آب خیلی براشون بازی های آنلاین مهمه و یک جورایی فعلا فقر بازی آنلاین دارن و WOT تو این زمینه فوق العاده هست مخصوصا که رایگان هست.
تو اصلا بگو 600 میلیون پلیر داشته باشه :دی یه عنوان F2P که دو سال پیش واسه PC عرضه شده، اون رونمایی بزرگ و هیجان انگیزی نبود که فیل اسپنسر قولش رو داده بود :دی اینم اصلا به این معنی نیست که WoT بازی کوچکی هست، به این معنی هست که معرفیش خیلی چیز شگفت انگیزی از نظر من نبود :دی

تو اصلا بگو 600 میلیون پلیر داشته باشه :دی یه عنوان F2P که دو سال پیش واسه PC عرضه شده، اون رونمایی بزرگ و هیجان انگیزی نبود که فیل اسپنسر قولش رو داده بود :دی اینم اصلا به این معنی نیست که WoT بازی کوچکی هست، به این معنی هست که معرفیش خیلی چیز شگفت انگیزی از نظر من نبود :دی

شاید برای تو خبر شگفت انگیزی نبوده ولی برای من از معرفی چهار تا بازی که سطحی هستن و با 6 ساعت گیم پلی تموم میشن خیلی جذابتره
مثلا می تونم یک سری بازی ها برات لیست کنم از Crysis3 تا DMC که کلی براشون هزینه شده و معرفی هر کدومشون مثل یک بمب می مونه اما این بازی ها از فحش هم برای من بدتر بودن و ترجیح میدادم اصلا تو کنسولم دیسکشون رو قرار نمی دادم

معرفی WOT به نظرم خیلی هم عالی بود
چون از انحصار PC بخ کنسول 360 اومد
چون یک پشتوانه عظیم داره
چون یک بازی هاردکور و گیمر پسنده
چون بخش آنلاینش تضمین شده هست
چون خیلی راحت می تونه تا دو سال ما رو تو بخش آنلاین سر گرم کنه

شاید برای تو خبر شگفت انگیزی نبوده ولی برای من از معرفی چهار تا بازی که سطحی هستن و با 6 ساعت گیم پلی تموم میشن خیلی جذابتره
مثلا می تونم یک سری بازی ها برات لیست کنم از Crysis3 تا DMC که کلی براشون هزینه شده و معرفی هر کدومشون مثل یک بمب می مونه اما این بازی ها از فحش هم برای من بدتر بودن و ترجیح میدادم اصلا تو کنسولم دیسکشون رو قرار نمی دادم

معرفی WOT به نظرم خیلی هم عالی بود
چون از انحصار PC بخ کنسول 360 اومد
چون یک پشتوانه عظیم داره
چون یک بازی هاردکور و گیمر پسنده
چون بخش آنلاینش تضمین شده هست
چون خیلی راحت می تونه تا دو سال ما رو تو بخش آنلاین سر گرم کنه

اتفاقا من خیلی هم زیاد از WOT خوشم نیومد. :دی البته بگم علاقه ای به روندن تانک و این مسخره بازیا ندارم. نو افنس البته :دی ;;)

حالا که بحث TF شد من دوباره اینجا بگم، از نظر من تنها بازی ای که می تونه با موج مولتی پلیری که داره از COD استفاده می کنه مقابله کنه همین TF هست. گیم پلی متنوع تر نسبت به COD ( حداقل در نگاه اول!) و پشتیبانی یه غول سخت افزاری مثل مایکروسافت و از همه مهم تر فریم ریت بالای بازی که یکی از مهمترین چیزها تو بازی های FPS هست راحت می تونه اون عنوان رو به بهترین بازی لانچ X1 تبدیل کنه!

البته اگر لانچ باشه رو این یه تیکه زیاد مطمئن نیستم :دی نیاین ترول کنین. :دی

اصلا اگه به فرض محال قرار بود فیفا انحصاری بشه تو همون معرفیش اعلام میکردن نه اینکه اول بیان بگن مولتیه و فقط Ultimate Team کانتنت انحصاری داره، بعد یهو بیان بگن نخیر کلا انحصاری شد :دی نسخه ی PS4ــش پیش فروش هم داره میشه فک کنم؟!

اكثر F2P بعد يك مدت خسته كننده و مسخره ميشه.حالا هر بازي ميخواد باشه World of tanks , Planet side 2 , Warframe و... هيچوقت ٢ سال سرگرمتون نميكنه .
منم فقط مولتي ميزنم ولي از F2P ها متنفرم:d

من الان احتمال میدم اینا میخوان نسخه نسل بعد GTA V رو نمایش بدن، البته قطعا انحصاری نیست، فقط تو همایش مایکروسافت اعلام میشه :دی کلا این قضیه که بازی های پرفروشی مثل Fifa و CoD و Battle و GTA انحصاری بشن حتی واسه 1 روز به نظرم خنده داره :دی

من الان احتمال میدم اینا میخوان نسخه نسل بعد GTA V رو نمایش بدن، البته قطعا انحصاری نیست، فقط تو همایش مایکروسافت اعلام میشه :دی کلا این قضیه که بازی های پرفروشی مثل Fifa و CoD و Battle و GTA انحصاری بشن حتی واسه 1 روز به نظرم خنده داره :دی
چرا GTA ?:d
شاید RDR یا بولی باشه
آخه راک استار همچین حرکتی نمیاد وقتی هنوز بازی ـش ریلیز نشده بیاد نسخه نسل بعدش رو معرفی کنه :دی
کلا از همه شرکت ها غیر راک استار بعید نیست همچین حرکتی :دی

راکستار سگ دم در خونه مایکروسافته:d , خیلی احتمال داره انحصاری بزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or