شایعه ماکروسافت در سال ۲۰۲۶ با همکاری یک شرکت ثالث قصد عرضه یک مینی PC دارد

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Terova

No Trolls
کاربر سایت
طبق شایعات جدید ماکروسافت در سال ۲۰۲۶ با همکاری یک شرکت ثالث قصد عرضه یک مینی PC دارد
این اقدام جدای از ساخت کنسول اصلی شرکت هست و صرفا گامی بلند برای ساخت کنسول هیبریدی وعده داده شده ماکروسافت هست

Xbox Planning New OEM Mini PC For 2026 After Handheld, Says Insider

1000020652.jpg

پخت و پز جدید

طبق شایعات جدید ماکروسافت در سال ۲۰۲۶ با همکاری یک شرکت ثالث قصد عرضه یک مینی PC دارد
این اقدام جدای از ساخت کنسول اصلی شرکت هست و صرفا گامی بلند برای ساخت کنسول هیبریدی وعده داده شده ماکروسافت هست

Xbox Planning New OEM Mini PC For 2026 After Handheld, Says Insider

View attachment 399842

پخت و پز جدید
مایکروسافت داره عالی مینوازه.
کاش شرکت های دیگه هم یاد بگیرن به جای سیاستهای انحصارگرایانه که فقط باعث میشه دسترسی عده کثیری از گیمرها محدود بشه، مثل مایکروسافت کمی خلاقیت داشته باشند و محصولات آوانگارد خلق کنن.

کاش شرکت های دیگه هم یاد بگیرن به جای سیاستهای انحصارگرایانه که فقط باعث میشه دسترسی عده کثیری از گیمرها محدود بشه، مثل مایکروسافت کمی خلاقیت داشته باشند و محصولات آوانگارد خلق کنن.
داداش من جات بودم ۲-۳ ماهی آفتابی نمیشدم تو فروم :D

این قضیه کنسول OEM که مطلبش گذاشتن همون حدسیات من رو پر رنگ تر میکنه که مایکروسافت فقط میخواد با یه کنسول نقش رفرنس داشته باشه و شرکت های ترد پارتی با کانفیگ های مختلف کنسول های لایسنس شده عرضه کنن

این حرکت میتونه در آینده روند حرکت به سمت کلود گیمینگ راحت تر هم بکنه چون مدام سخت افزار های مختلف معرفی و عرضه میشن دیگه درگیر تغییر نسل نخواهند بود

به عبارتی مثل PC حداقل دستگاه های مورد نیاز بازی ها اعلام میشه

از نظر من از اتفاقات خوب دنیای گیمینگ میتونه باشه این حرکت چون احتمال زیاد از نسخه های PC قراره استفاده کنن وضعیت اپتیمایز بازی ها روی ویندوز بهتر خواهد شد

طرف خودشان رفته خواب زمستانی بیکار شدن میان گیر به ماکروسافت میدن!
این قضیه کنسول OEM که مطلبش گذاشتن همون حدسیات من رو پر رنگ تر میکنه که مایکروسافت فقط میخواد با یه کنسول نقش رفرنس داشته باشه و شرکت های ترد پارتی با کانفیگ های مختلف کنسول های لایسنس شده عرضه کنن

این حرکت میتونه در آینده روند حرکت به سمت کلود گیمینگ راحت تر هم بکنه چون مدام سخت افزار های مختلف معرفی و عرضه میشن دیگه درگیر تغییر نسل نخواهند بود

به عبارتی مثل PC حداقل دستگاه های مورد نیاز بازی ها اعلام میشه

از نظر من از اتفاقات خوب دنیای گیمینگ میتونه باشه این حرکت چون احتمال زیاد از نسخه های PC قراره استفاده کنن وضعیت اپتیمایز بازی ها روی ویندوز بهتر خواهد شد
تقریبا میشه گفت استیم هم استیم دک همین کارو کرد و یک زمین بازی جدیدی تعریف کرد حالا بازم معلوم نیست قبلا هم ماکروسافت از این حرفها زده بود اما بازم یک کنسول سنتی عرضه کرد امیدوارم این بار دیگه ریسک کنن و زمین بازی کامل عوض کنند

طرف خودشان رفته خواب زمستانی بیکار شدن میان گیر به ماکروسافت میدن!

تقریبا میشه گفت استیم هم استیم دک همین کارو کرد و یک زمین بازی جدیدی تعریف کرد حالا بازم معلوم نیست قبلا هم ماکروسافت از این حرفها زده بود اما بازم یک کنسول سنتی عرضه کرد امیدوارم این بار دیگه ریسک کنن و زمین بازی کامل عوض کنند

ظاهرا قراره همزمان یا حداقل با فاصله نزدیک از هم منتشر بشن

باید صبر کرد اخبار بیشتری بیاد ولی ظاهرا قراره بازی های قبلی xbox با نسخه pc ادغام کنه یعنی شما به فرض اگه بازی روی کنسول های قبلی هم خریداری کرده باشی روی کنسول جدید نسخه pc دانلود و اجرا میکنی:Dload:

ظاهرا قراره همزمان یا حداقل با فاصله نزدیک از هم منتشر بشن

باید صبر کرد اخبار بیشتری بیاد ولی ظاهرا قراره بازی های قبلی xbox با نسخه pc ادغام کنه یعنی شما به فرض اگه بازی روی کنسول های قبلی هم خریداری کرده باشی روی کنسول جدید نسخه pc دانلود و اجرا میکنی:Dload:
همین الان هم با قابلیت Xbox Play Anywhere شما میتونید یک بازی که میخرید روی همه پلتفرم ها بدون پرداخت دیگه بازی کنید و حتی سیو بازی هم میتونید ادامه بدین قطعا تو نسل بعد بازی های زیادی از این قابلیت پشتیبانی خواهند کرد

الان کنسول بعدی مایکروسافت PC هست یا کنسول ما نفهمیدیم آخرش؟ ینی GTA VI همزمان برای کنسول های نسل 9 عرضه میشه آخر 2026 و کنسول PC مایکروسافت یک سال دیگه صبر میکنه وقتی نسخه PC بازی VI اومد روش قابل اجرا میشه؟ یا همون تراشه میتونه همه بازی های استیم / ایکس باکس / نسل ده کنسولی / اپیک گیمز رو هم اجرا کنه؟

الان کنسول بعدی مایکروسافت PC هست یا کنسول ما نفهمیدیم آخرش؟ ینی GTA VI همزمان برای کنسول های نسل 9 عرضه میشه آخر 2026 و کنسول PC مایکروسافت یک سال دیگه صبر میکنه وقتی نسخه PC بازی VI اومد روش قابل اجرا میشه؟ یا همون تراشه میتونه همه بازی های استیم / ایکس باکس / نسل ده کنسولی / اپیک گیمز رو هم اجرا کنه؟
دو گانه سوزه
فعلا کامل معلوم نیست ولی به نظر کنسولی میاد که همه استور ها پشتیبانی میکنه
ولی در کل برای ماکروسافت استور و بازیهاش براش مهم هست که روی تمام پلتفرم ها بیاد وگرنه خود کنسول به غیر از ضرر هیچی برای سازنده نداره

مایکرو عامدانه اطلاعات رو به طور گمراه کننده به سایتای خبری میده که فعلا اینجوری تا وقت معرفی یه توجهی جلب کنه :D وگرنه خیلی ساده میشه بیان بگن دقیقا چیه کنسول جدیدشون.
من خیلی بعید میدونم که یه چیزی شبیه پی سی باشه که نسخه اکس باکس بازی هارو هم بتونه به صورت نیتیو اجرا کنه. احتمالا تهش بیان بگن منظورمون همون play anywhere بوده.

اما اگر واقعا یه ورژن آپگرید شده اکس باکس هم بتونه باشه قاعدتا GTA VI رو هم دی وان کنسولی اجرا می‌کنه.

با توجه به حرفهایی که سارا باند زد و شایعات منتشر شده، کنسول بعدی قراره ui شبیه به xbox ally داشته باشه.
روی ally یه دکمه هست که وقتی فشار میدی وارد فول اسکرین میشی و چیزی شبیه داشبورد کنسول و اپ ایکس باکس هستش. زمانی هم که از این حالت خارج میشی، وارد دسکتاپ ویندوز میشه.
احتمال 99.9 درصد کنسول بعدی حالت ارتقا یافته همین ally باشه. با یه دکمه تبدیل به pc میشه و فشار دادن دوباره اون دکمه وارد داشبورد کنسول میشی

مایکرو عامدانه اطلاعات رو به طور گمراه کننده به سایتای خبری میده که فعلا اینجوری تا وقت معرفی یه توجهی جلب کنه :D وگرنه خیلی ساده میشه بیان بگن دقیقا چیه کنسول جدیدشون.
من خیلی بعید میدونم که یه چیزی شبیه پی سی باشه که نسخه اکس باکس بازی هارو هم بتونه به صورت نیتیو اجرا کنه. احتمالا تهش بیان بگن منظورمون همون play anywhere بوده.

اما اگر واقعا یه ورژن آپگرید شده اکس باکس هم بتونه باشه قاعدتا GTA VI رو هم دی وان کنسولی اجرا می‌کنه.
آخه منطقی نیست بیخیال این همه هزینه(حالا هر چقدر) و زمانی که برای تکمیل کردن لایبرری بکواردها داشتن بشن و یکباره بندازنشون دور.
تو شایعه ها هم داشتیم که AMD براشون APU کاستوم شده داره طراحی میکنه که کار XSX رو هم انجام میده.

اما خب این حتما به این معنی نیست که این کنسول قطعا یه سخت افزار نسل دهمی هم داره که مثل PS6 قراره که بازیهای اون نسل رو هم اجرا کنه.

میشه گفت این حالت به نظرم بیشتر محتمله:
که اون بخشی از این دستگاه میتونه کنسول نام داشته باشه چرا که میتونه بازیهای نسل قبل ایکس باکس رو بصورت بکوارد اجرا کنه و از طرفی هم که خب پی سیه و بازیهای نسل جدید رو هم اجرا میکنه.
این با اون کامنتهایی که میگن این محصول هیبریدیه هم جور در میاد.

من بعد از این شایعه هایی که این چندوقته اومده به این رسیدم که اصلا منطقی نیست که هم PC باشه و هم کنسول نسل دهمی.
شاید اشتباه کنم ولی به نظرم این نتیجه گیری از این شایعه هایی که اومده فعالا منطقی تره.

روی این حساب فکر نکنم GTA VI براش قابل اجرا باشه و برای اجرای اون باید خریدارها صبر کنن که روی PC پورت بشه.

به نظر من سوال مهم تر اینه که اساسا این محصول برای کی داره ساخته میشه و مخاطبش چه قشریه؟ یعنی دقیقا کی میره پول بده یه کنسول/پی سی خیلی گرون قیمت با اسم مایکروسافت بخره؟

آخه منطقی نیست بیخیال این همه هزینه(حالا هر چقدر) و زمانی که برای تکمیل کردن لایبرری بکواردها داشتن بشن و یکباره بندازنشون دور.
تو شایعه ها هم داشتیم که AMD براشون APU کاستوم شده داره طراحی میکنه که کار XSX رو هم انجام میده.

اما خب این حتما به این معنی نیست که این کنسول قطعا یه سخت افزار نسل دهمی هم داره که مثل PS6 قراره که بازیهای اون نسل رو هم اجرا کنه.

میشه گفت این حالت به نظرم بیشتر محتمله:
که اون بخشی از این دستگاه میتونه کنسول نام داشته باشه چرا که میتونه بازیهای نسل قبل ایکس باکس رو بصورت بکوارد اجرا کنه و از طرفی هم که خب پی سیه و بازیهای نسل جدید رو هم اجرا میکنه.
این با اون کامنتهایی که میگن این محصول هیبریدیه هم جور در میاد.

من بعد از این شایعه هایی که این چندوقته اومده به این رسیدم که اصلا منطقی نیست که هم PC باشه و هم کنسول نسل دهمی.
شاید اشتباه کنم ولی به نظرم این نتیجه گیری از این شایعه هایی که اومده فعالا منطقی تره.

روی این حساب فکر نکنم GTA VI براش قابل اجرا باشه و برای اجرای اون باید خریدارها صبر کنن که روی PC پورت بشه.
به نظر منم غیر ممکنه یه دیوایسی هم ساختار pc داشته باشه هم کنسول نسل دهمی. یه مقدارم دقت کنیم همه جا گفتن آره بازیای اکس باکسم اجرا میکنه پلی استیشنم اجرا میکنه. یعنی میخوان در عین اینکه باعث کج فهمی تو مخاطبشون بشن دروغم نگفته باشن. حالا چطوری؟ پلی استیشن که در اصل منظور این بوده که استیم رو میشه نصب کرد چون این دیوایس اساسا یه PC ـه خب پس مشکلی تو نصب استیم نیست. ولی چرا میگن بازیای اکس باکسو اجرا میکنه؟ سادس :D چون رسما به جز halo 5 تمام بازیای اکس باکس وان به بعد چه فرست پارتی چه ترد پارتی روی پی سی هم منتشر شده. میمونه چند تا دونه بازی انحصاری کنسولی xbox 360 و xbox original که اونم با یه شبیه ساز ساده 4K 120FPS ردیفش میکنن میره :D پس در عمل دروغ نگفتن که بازیای اکس باکسو اجرا میکنه ولی کاملا یه جور گفتن که همه فکر کنن این جادوگرا یه دیوایسی ساختن که هم کنسوله هم پی سی در صورتی که فقط یه پی سی ساده با UI اکس باکسه احتمالا.

هیبرید و PC/Xbox و این چیزا ازون دسته مزخرفات مخصوص مدیرای مایکروئه که میره کنار تولز و esram و این چیزا.

آخرین ویرایش:
به نظر من سوال مهم تر اینه که اساسا این محصول برای کی داره ساخته میشه و مخاطبش چه قشریه؟ یعنی دقیقا کی میره پول بده یه کنسول/پی سی خیلی گرون قیمت با اسم مایکروسافت بخره؟
اونایی که گیمینگ دیوایس اصلی شون فقط پلی استیشن هست؟

اینطوری به بازی های پی سی و اکس باکس کنار هم دسترسی پیدا میکنند، مخصوصا که کنسول گیمر هستند و حوصله پی سی گیمینگ داشتن ندارند، از این نظر خلا پی سی و استیم براشون راحت پر میشه، شبیه کاری که استیم مشین هم میتونست بکنه اما اینجا اکس باکس هم هست بازی های مایکرو و سرویس های مایکرو هم داره...

+ 20 30 میلیون فن بیس اکس باکس (شاید تا 40 50 میلیون) که در هر صورت کنسول اکس باکس رو میگیرند، شاید کنسول واقعا چند تا کانفیگ داره طوری که همه رو پوشش بده، از گرون تا ارزون از نظر قیمت و پرفورمنس و بازار...

عملا مایکرو راه خودش رو از سونی جدا میکنه اما بازار سونی همچنان هدفش هست، بدون مزاحمت سونی بازار خودش رو میسازه... شبیه کاری که نینتندو کرد از نسل 5 به بعد... سونی هم سر جای خودشه نفر اول کنسول خونگی و کلا کنسول گیمینگ، که سونی هم از طریق پی سی به بازار مایکرو دسترسی پیدا میکنه بعد اومدن بازی هاش رو پی سی... تا برسیم به کلود...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or