mdssoft کاربر سایت Sep 8, 2006 #1 سلام بچه ها یه مادر بورد K8nxp-9 داشتم که یکدفعه دیگه هیچی نشون نمیداد یعنی بالا نمیاد هیچی نشون نمیده نه بوقی نه چیزی ..... مشکل چیه
سلام بچه ها یه مادر بورد K8nxp-9 داشتم که یکدفعه دیگه هیچی نشون نمیداد یعنی بالا نمیاد هیچی نشون نمیده نه بوقی نه چیزی ..... مشکل چیه
TyRaX موجودی خوشحال کاربر سایت Sep 9, 2006 #2 نوشته شده توسط mdssoft: سلام بچه ها یه مادر بورد K8nxp-9 داشتم که یکدفعه دیگه هیچی نشون نمیداد یعنی بالا نمیاد هیچی نشون نمیده نه بوقی نه چیزی ..... مشکل چیه بیشتر... BIOS رو reset کن ! ببین کابل برقش شل نشده ؟! MB با اون سینی زیرش اتصال نداره ؟! شاید power ات سوخته باشه .. ببین فنش کار میکنه . شایدم cpu ات خدا بیامرز شده .. یکبار من اومدم فنش رو بردارم core اش لب پر شد .. فکر کنم یک دویست سیصد هزارتایی ترانزیستور کنده شدند ! پ.ن : شرمنده همه این چیزها رو گفتما ولی خوب ننوشته بودی که چی رو چک کردی و چی رو نه .. علائم و اینها رو هم ننوشته بودی!
نوشته شده توسط mdssoft: سلام بچه ها یه مادر بورد K8nxp-9 داشتم که یکدفعه دیگه هیچی نشون نمیداد یعنی بالا نمیاد هیچی نشون نمیده نه بوقی نه چیزی ..... مشکل چیه بیشتر... BIOS رو reset کن ! ببین کابل برقش شل نشده ؟! MB با اون سینی زیرش اتصال نداره ؟! شاید power ات سوخته باشه .. ببین فنش کار میکنه . شایدم cpu ات خدا بیامرز شده .. یکبار من اومدم فنش رو بردارم core اش لب پر شد .. فکر کنم یک دویست سیصد هزارتایی ترانزیستور کنده شدند ! پ.ن : شرمنده همه این چیزها رو گفتما ولی خوب ننوشته بودی که چی رو چک کردی و چی رو نه .. علائم و اینها رو هم ننوشته بودی!
R R.I.P Father کاربر سایت Sep 10, 2006 #3 بهتره كه اول بري باتريه توي سي پي يوت رو در بياري تا بايوس ريستارت شه.اگه درست نشد بيا درست توضيح بده تا بتونيم كمكت كنيم
بهتره كه اول بري باتريه توي سي پي يوت رو در بياري تا بايوس ريستارت شه.اگه درست نشد بيا درست توضيح بده تا بتونيم كمكت كنيم