لینک های استخراج شده توسط برنامه Bay Life: Revolt برای شبکه Xbox Live

برای کار با برنامه Bay Life: Revolt میتونید از تاپیک آموزش برنامه که توسط دوست خوبمون Donger تهیه شده استفاده کنید.

لینک آموزش برنامه

باتوجه به این که بر خلاف فایل های دانلودی PSN فایل های XBL به صورت یک فایل تکی می باشد و دیگر امکان بروز رسانی تنها از طریق خود کنسول یا دریافت فایل جدید امکان پذیر است به همین دلیل ذکر چند نکته ضروری به نظر می رسد :

• بازی های جدید رو سعی کنین به این صورت دانلود نکنبن چون در صورت آمدن آپدیت جدید امکان از دست وقت و حجم دانلودتون وجود داره.
  • بازی هایی که به نظرتون پر باگ هستش رو از این طریق دانلود نکنید.
  • پیشنهاد بنده این هست که اگه بازی ای رو میخوایید از این روش بگیرید بعد از عرضه آپدیت جدید بازی بگیرید.
  • پیشنهاد دومم هم این هست که فایل اصلی بازی رو بگیرید و بعدش از طریق خود کنسول اقدام به دریافت آپدیت ها بکنید چون دریافت آپدیت های 2 تا 3 گیگی به شدت راحت تر از دریافت یک بازی کامل 50 گیگی هستش.
  • بازی های قدیمی تر رو راحت تر میشه از این طریق گرفت و خارج از هارد دستگاه نگه داری کردش.

در ادامه هم لینک های بازی در اسپویلر قرار داره میشه و لذت ببرین.
برای دانلود فایل ها روی عکس ها کلیک کنین.

81Bs6uUXqoL_SL1500_.jpg
rise_of_the_tomb_raider_cover_1000.jpg

====

در انتها هم از شما دوستان گرامی میخوام که در بهبود هر چه بیشتر این تاپیک همکاری کنین و با قرار دادن لینک های بازی ها در کامنت یا ارسال پیام خصوصی باعث بهبود هر چه بیشتر این قسمت بشین.
تمامی فایل های ارسال شده در پست اول قرار خواهد گرفت و پست اول در روز های کاری آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من میخواستم بازیهای دمو xbox one رو تو کنسولم نصب کنم مثلاً
Little Nightmares II DEMO
Get Little Nightmares II DEMO - Microsoft Store en-CA

چند وقت پیش دموی forza horizon 4 با خود کنسول دانلود و نصب کردم و بخاطر اینکه dns زده بودم سرعت دانلودم خیلی پائین بود
حالا میخوام اگه بشه بقیه بازیهای free و دموی xbox one رو با pc دانلود کنم و از طریق هارد نصب کنم
لطفا تبدیل هارد اکسترنال و ریختن Base بازی رو هم توی هارد اکسترنال و نصب بازی توی خود کنسول رو هم اموزش بدین ..ممنون

سلام دوستان
من میخواستم بازیهای دمو xbox one رو تو کنسولم نصب کنم مثلاً
Little Nightmares II DEMO
Get Little Nightmares II DEMO - Microsoft Store en-CA

چند وقت پیش دموی forza horizon 4 با خود کنسول دانلود و نصب کردم و بخاطر اینکه dns زده بودم سرعت دانلودم خیلی پائین بود
حالا میخوام اگه بشه بقیه بازیهای free و دموی xbox one رو با pc دانلود کنم و از طریق هارد نصب کنم
لطفا تبدیل هارد اکسترنال و ریختن Base بازی رو هم توی هارد اکسترنال و نصب بازی توی خود کنسول رو هم اموزش بدین ..ممنون
دموی بازی ها چون کم حجم هست توسط خود کنسول دانلود کنی بهتره دردسرش هم کمتره برای انتقال فایل
برای افزایش سرعت دانلود در کنسول هم بهتره دی ان اس غیر فعال کنی بعد که دانلود تمام شد فعال کنی

بر نامه XBOX One Drive Converter رو دانلود کن
قبلش هارد usb 3 باید توسط خود کنسول فرمت شده باشه
دات نت فریم ورک 3.5 باید روی کامپیوتر نصب باشه

هارد رو به کامپیوتر وصل کن ( به usb های پشت وصل کن که پایداری بهتری داره برای انتقال )

حالا برنامه XBOX One Drive Converter رو اجرا کن
گزینه اسکن رو بزن بعد از شناسایی هارد مورد نظر رو انتخاب کن
با راست کلیک گزینه pc مود رو انتخاب کن دوباره گزینه اسکن رو بزن تا هارد قابل خوندن بشه برای pc
حالا هارد رو توسط گزینه eject از تکسبار بصورت امن جدا کن و از دوباره وصل کن تا هارد شناسایی بشه

بعد از شناسایی هارد فایل دانلودی رو انتقال بده به روت یا درون هارد ( فایل نباید داخل پوشه ... باشه . فایل باید داری گیم آیدی باشه در غیر اینصورت شناسایی نمیشه )
بعد از انتقال فایل برنامه XBOX One Drive Converter رو اجرا کن اینبار به جای گزینه pc باید xbox mod رو انتخاب کنی تا توسط ایکس باکس شناسایی بشه

بعد از وصل کردن هارد به ایکس باکس باید کمی صبر کنی تا بازی شناسایی بشه کنسول هم به نت وصل باشه
حالا بازی مورد نظر رو 1 بار باید move کنی به هارد اینترنال کنسول یا هارد اکسرنال دیگه توسط کنسول فرقی نمیکنه به کدوم هارد انتقال بدی

برای بار اول اجرا هم حتما باید به نت وصل باشی بعد از اون دیگه نیازی به نت نیست

Attachments

• Like
Reactions: mrsamsum
دموی بازی ها چون کم حجم هست توسط خود کنسول دانلود کنی بهتره دردسرش هم کمتره برای انتقال فایل
برای افزایش سرعت دانلود در کنسول هم بهتره دی ان اس غیر فعال کنی بعد که دانلود تمام شد فعال کنی

بر نامه XBOX One Drive Converter رو دانلود کن
قبلش هارد usb 3 باید توسط خود کنسول فرمت شده باشه
دات نت فریم ورک 3.5 باید روی کامپیوتر نصب باشه

هارد رو به کامپیوتر وصل کن ( به usb های پشت وصل کن که پایداری بهتری داره برای انتقال )

حالا برنامه XBOX One Drive Converter رو اجرا کن
گزینه اسکن رو بزن بعد از شناسایی هارد مورد نظر رو انتخاب کن
با راست کلیک گزینه pc مود رو انتخاب کن دوباره گزینه اسکن رو بزن تا هارد قابل خوندن بشه برای pc
حالا هارد رو توسط گزینه eject از تکسبار بصورت امن جدا کن و از دوباره وصل کن تا هارد شناسایی بشه

بعد از شناسایی هارد فایل دانلودی رو انتقال بده به روت یا درون هارد ( فایل نباید داخل پوشه ... باشه . فایل باید داری گیم آیدی باشه در غیر اینصورت شناسایی نمیشه )
بعد از انتقال فایل برنامه XBOX One Drive Converter رو اجرا کن اینبار به جای گزینه pc باید xbox mod رو انتخاب کنی تا توسط ایکس باکس شناسایی بشه

بعد از وصل کردن هارد به ایکس باکس باید کمی صبر کنی تا بازی شناسایی بشه کنسول هم به نت وصل باشه
حالا بازی مورد نظر رو 1 بار باید move کنی به هارد اینترنال کنسول یا هارد اکسرنال دیگه توسط کنسول فرقی نمیکنه به کدوم هارد انتقال بدی

برای بار اول اجرا هم حتما باید به نت وصل باشی بعد از اون دیگه نیازی به نت نیست
ممنون از راهنمایت

لینک دانلود Halo wars 2 demo رو هم میتونی بدی؟

Get Halo Wars 2 Demo - Microsoft Store

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or