قيمت اکانت GOLD افزايش يافت!

SaDrA-HhH

Loyal Member
xboxlivelogo.jpg

قيمت اکانت GOLD افزايش يافت!

بله مايکروسافت طی يک اقدام انفجاری قيمت کارت های اکانت GOLD خود را در: امريکا،کانادا,بريتانيا و مکزيک افزايش داد افزايش قيمت ها را در زير ميبينيد.
اين افزايش قيمت از 1 نوامبر شروع ميشود!

livehike.jpg

افزایش قیمت یه همچین سیستم جا افتاده ای باعث افت کمی کاربران نمیشه و ماکروسافت هم خوب کارشو بلده و با این کار یه سود خیلی زیاد عایدش میشه. از اونور هم PlayStation Network یه سری از امکانات اضافیش پولی شده برای همین بهونه هم داره ! :دی

آخرین ویرایش:
مارو باش که فک میکردیم $M برای رقابت با Sony میذاره حداقل مجانی انلاین بازی کنیم
حالا که تازه افزایش هم داده!!!!
اصلا رقابتی در کار نیست.
قویترین شبکه کنسولی رو داره اون وقت رقابت چی؟
تو خوده LIVE که تبلیغ میکنه 3 ماهه 9.99$ !
اره فکر کنم اگه با کردیت کارت بخری این قیمت برات در میاد.

مارو باش که فک میکردیم $M برای رقابت با Sony میذاره حداقل مجانی انلاین بازی کنیم
حالا که تازه افزایش هم داده!!!!
والا اون PSNـه که باید با لایو رقابت کنه:دی

=========

احتمالا دوباره یه سری امکانات داره بهش اضافه میکنه که گرون کرده. از اونورم که Reach داره میاد ملت حمله میکنن سمت گلد:دی

دوست ما تو ایران از گلد خانوادگی استفاده خواهیم کرد!!! یکی میخریم تا 4-5 نفر میتونیم استفاده کنیم 100 دلار هم هست:))=)) فکر کنم بزودی بیاد.....

خدا رو شکر همین 2 هفته پیش گلد رو شارژ کردیم. :p

دوست ما تو ایران از گلد خانوادگی استفاده خواهیم کرد!!! یکی میخریم تا 4-5 نفر میتونیم استفاده کنیم 100 دلار هم هست:))=)) فکر کنم بزودی بیاد.....
البته اینطوریام نیست آق رضا. با این گلد ها میتونید روی یک کنسول استفاده کنید نه روی 4-5 تا کنسول. ;)

• Like
Reactions: X360-Gamer
دزد به معنای واقعی دزده این مایکروسافت از هدست دستگاه تا پورت شارژUsbدسته ی Xboxرو متفاوت ساخته تا همه مجبور بشن مال خودش رو بخرن حالا هم بجای اینکه قیمت اون سرویس ... رو کم کنه زیاد کرده

فردا میرم 10 اکنت یک ماهه می خرم میزارم تو خونه برای روز مبادا راستی جای سراغ دارید که یک ماه بفروشه ااخه هم 3 ماهه می فروشن:d

البته اینطوریام نیست آق رضا. با این گلد ها میتونید روی یک کنسول استفاده کنید نه روی 4-5 تا کنسول. ;)
بیخیال- برای چی یکنسول؟:دی من گلدی که پارسال خریدم روی 3 تا کنسول باهاش وصل میشدم!(البته یکیش بن شد- یکش رو دادم رفت- اینم که جدید گرفتم :دی)

ولی اگه 100 دلار باشه و من بتونم یوزرم رو از داداشم جدا کنم-حتما اینکار رو انجام میدم:دی

تا اپریل سال دیگه هم گلد دارم-تا GeOW3 شارژ هست:دی

ای مایکروسافته پول پرست
واقعا این مایکروسافت چرا مثل بقیه شرکت ها در راه رضای خدا کار نمیکنه؟

دزد به معنای واقعی دزده این مایکروسافت
منم میخواستم همین رو بگم. دیگه دزدی از این اشکار تر؟ اصلا چه معنی میده مایکرو افزایش قیمت داشته باشه؟ مگه کم پول داره؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or