فیل اسپنسر: منتظر رونمایی های بیشتری قبل از E3 باشید

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
69337198331579279212.png
پس از اعلام باندل بدون کینکت Xbox One و رونمایی از جدیدترین عنوان Halo قبل از E3 شاید دیگر کسی انتظار نداشته باشد مایکروسافت دست به رونمایی دیگری بزند اما فیل اسپنسر رئیس بخش Xbox وعده رونمایی های بیشتری را می دهد.
فیل اسپنسر در پاسخ به یکی از طرفداران که از او پرسیده بود، "آیا رونمایی های بیشتری قبل از E3 رخ خواهد داد؟"، گفت: بله، منتظر رونمایی های بیشتری قبل از E3 باشید."
سپس شخص دیگری از او پرسید:
آیا رونمایی های اخیر به خاطر این بود که در وقت کنفرانس صرفه جویی کنید و چیز های بیشتری نمایش دهید؟
اسپنسر پاسخ داد:
بله، می خواستیم که کنفرانس را سرگرم کننده تر کنیم. می خواهم چیزی های ویژه ی در آنجا نمایش دهم پس باید بعضی چیز ها را زود تر نمایش می دادیم.
شخص دیگری هم از او پرسید که آیا نگران نیستید که انتظارات بازیباز های هاردکور را برآورده کنید؟ اسپنسر در پاسخ گفت:
می دانم که ما هیچ وقت نمی توانیم همه را راضی کنیم. بودن همکاران جدید و دوستان قدیمی بر روی صحنه نمایش و دانستن این که Xbox باز ها دارند [کنفرانس را] تماشا می کنند خوشحال کننده است.
منبع
 
واقعا" فکرا و تصمیمات این فیل اسپنسر رو نمیشه حدس زد ، واقعا" انقدر برنامشون پره و جذاب که سورپرایزهای خیلی خوبی مثل برداشتم کینکت و هیلو و اینارو بیاد قبل از E3 بگه؟مگه چیکار میخواد بکنه اون تو؟:d
100 درصد یه خبری هست ، حداقال امیدوارم کسل کنند نشه و این هایپ و هیجان به ترس خراب شدن کنفرانس بدل نشه (آخه نمیشه تشحیص داد دقیقا" میخواد چیکار کنه خیلی غیر قابل پیشبینیه:d)
 
دوستان پیشنهاد میکنم زیاد برای خودتون هایپ راه نندازین پشیمون میشین .;)

من دقیقا دارم سیاست نسل پیش سونی قبل E3 میبینم که داره دقیقا توسط ماکروسافت اجرا میشه .:|

با این تفاوت که نسل پیش ماکروسافت به خاطر داشتن دست بالا تا کنفرانس سکوت میکرد و سونی توجه همه رو به کنفرانس خودش جلب میکرد با همین کارا الان داره ماکروسافت دقیقا همون کار میکنه سونی سکوت کرده .:)

پیشنهاد میکنم برای هر دو کنفرانس انقدر هایپ راه نندازین بعدم حالتون گرفته میشه که عنوان های جدید زیادی معرفی نمیشه و فقط گیم پلی از همین بازی های معرفی شده میبینین صداتون در میاد.;)
 
دانستن این که Xbox باز ها دارند [کنفرانس را] تماشا می کنند خوشحال کننده است.
آهاااان دلیل اصلی این رونمایی های قبل از E3 همینه :دی

یا یه E3 فوق خفن در انتظارمونه با توجه به شایعات یا هممون فی ل میشیم.

گفتن اطلاعات بیشتری از H5 تو E3 میدن .
 
آخرین ویرایش:
جدا از فن بازی تا حالا چیزهایی که معرفی شده از مایکرو در حد هایپ برام نبوده . از تمام بازیهای تمام نسلی مایکروسافت فقط و فقط از فرنچایزاش با ALAN WAKE بدجور هایپ میشم . اگه نسخه 2ش تایید بشه هایپ میشم . بقیه بازیاش مالی نیست :d.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or