فن Xbox one کاملا بی صدا و آرام است

19Rodar

کاربر سایت
Xbox-One-Logo-Wallpaper-HD-Dekstop-Games-620x348.jpg

آقای "آلبرت پنالو" از سوی مایکروسافت لحظاتی پیش در تویتر خویش اعلام نمود کنسول Xbox One ساکت تر از مدل اسلیم تازه رونمایی شده ی کنسول Xbox 360 می باشد و حتی ایشان به فن این کنسول لقب"مرده ی ساکت" را داده که این موضوع قطعا خبر خوبی برای علاقمندان به کنسول مایکروسافت می باشد. از مشکلاتی که دارندگان کنسول های خانگی Xbox 360 از سال های اول عرضه ی این کنسول با آن گریبان گیر بودند،صداهای بسیار آزار دهنده مدل های آرکید و الایت این سری کنسول های خانگی نسل هفتم بوده و از آنجا که کمپانی صاحب نام مایکروسافت این ویژگی را در جدیدترین مدل این کنسول ها تحت عنوان"اسلیم" رفع کرد،حال به تازگی آقای "البرت پنالو"،لحظاتی پیش در حساب شخصی تویتر خود اعلام کرده که;کنسول Xbox One بی صدا تر از مدل تازه معرفی شده ی اسلیم سری کنسول های Xbox 360 بوده که در این بین آقای پنالو به فن این کنسول نسل هشتم،لقب "مرده ی ساکت" را اهدا کرده است.

درواقع این خبر از زمانی مطرح شد که یکی از طرفداران سری کنسول های خانگی Xbox،در حساب شخصی آقای پنالو سوالی مبنی بر اینکه"آیا فن کنسول Xbox One با صدا همراه بوده؟" پرسید که پاسخ آقای آلبرت پنالو به ایشان این چنین بود:
این مرده ی ساکت است ! ساکت تر از مدل باریک اسلیم کنسول Xbox 360

منبع
Twitter

آخرین ویرایش:
مثل اینکه واقعا از شر صدای موتور هواپیما داریم خلاص میشیم :دی چی بود صدای 360 های فت، آدم رسما دیوونه میشد 8-| :دی
البته میشد خبر رو تو همین تاپیک مخصوص Xbox One هم زد، ولی خب به هر حال ممنون بابت اطلاع رسانی :دی

Xbox One بی صدا تر از مدل تازه معرفی شده ی اسلیم سری کنسول های Xbox 360 بوده
ده سال کار میکنه ,قبل داغ کردن خاموش میشه و حالا هم این,هدستم که گذاشته دیگه:d
کارت درسته مایکروسافت:hug:

زندگیمون از خودش داغون و اعصاب خوردکن هست این صدای فن PC و 360 هم رفته روی مُخ ما جرات نداریم چهارتا سایت باز کنیم فوری کامپیوتر هوس پیمودن فضا به سرش میزنه..!

خدا امواتشون رو رحمت کنه که حداقل یک کنسول بی صدا درست کردن..

والا ما مشکلی با صدای xbox 360 فت نداشتیم و نداریم،به نظرم مشکلی نداره صداش،مگه اینکه کنسول رو بزارید بقل گوشتون و بازی کنید :d

صدای 360 های فت که واقعا آزار دهنده هست...بازی رو از رو هارد اجا کنی به اندازه ی کافی صدا داره وای به اینکه بخوای بازی رو از رو دیسک اجرا کنی %-(
بالاخره بعد تجربه ی دو نسل ایکس باکس انتظاری جز این هم نمی ره که کم صداتر شده باشه :d

فن Xbox one کاملا بی صدا و آرام است
مساله اینجاست که کدوم فن !؟ :-" :دی

پ.ن: چرا من احساس میکنم این خبر رو قبلاً تو فروم دیدم!؟ :-?
کی صدای بویینگ می داد؟
تیکه دوم پستش رو کاری ندارم ولی خدایی خیلی صدا میداد :دی

360 فنش صداش زیاد اذیت نمیکرد .
صدای درایوش خیلی روی مخ بود.
من مجبود بودم شبا فقط بازیهایی که رو هارد نصب بود رو بازی کنم,میز زیرشو بدجوری میلرزوند!!!
خوبه که این مشکل رو حل کردن تو X1

باتری شارژِی
البته من با اون مشکلی ندارم ولی برای بستن دهن بعضیا خوبه:d
بزرگترین مشکلم اون هدست بود که فکر کنم یه بیست باری گفتم نمیخوام فحش دادن ملتو با کیفیت Dolby چهارکاناله گوش کنم:d
پ.ن: چرا من احساس میکنم این خبر رو قبلاً تو فروم دیدم!؟
:-?
یه بار ign گفته بود وان کاملا بیصداست بعد هم که believe the hype :d
یه بار هم DF گفته بود بی صداست (همونجایی که گفته بود 10 سال روشن میمونه):d

360 فنش صداش زیاد اذیت نمیکرد .
صدای درایوش خیلی روی مخ بود.
من مجبود بودم شبا فقط بازیهایی که رو هارد نصب بود رو بازی کنم,میز زیرشو بدجوری میلرزوند!!!
خوبه که این مشکل رو حل کردن تو X1

دقیقا اما اگه بازی همون موقع اول کار رو هارد میریختی دیگه صدا درایو نمیشنیدی دیگه .:d

البته اگه دور فن دستگاه بالا میبردی که اذیت که هیچی روی اعصابت راه میرفت من دستگاه جیتگ کرده بودم دور فن بالا آوردم که انگار کنارت جارو برقی روشن کردن داری بازی میکنی چنان صدایی میکرد که نگو .:|

مرده ي ساكت :-/
جالب به نظر ميرسه . سره X360 نمي شد آخر شب بازيش كني , چون همه اهل محل بيدار مي شدند . كار خيلي خوبي كرده اند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or