فروش ضعیف Wii U ادامه دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130704_wii_u.jpg

کمپانی Nintendo تایید کرده است که هیچ گونه درآمدی از کنسول Wii U بدست نمی آورد.این خبر را یکی از نمایندگان Nintendo در GamesIndustry اعلام کرده است.
این کمپانی اعلام کرده است که فروش Wii U توانسته است کمک خوبی در برابر از دست دادن مبلغ 387 میلیون دلار سال مالی گذشته باشد.این را نیز بایستی در نظر بگیریم که فروش هر کنسول، ارزش مالی بالایی نداشته و مشکلاتی نظیر اهمیت ندادن ناشرین به این پلتفرم و لغو کردن سفارشات توسط فروشگاه های اصلی به سود آوری این کنسول لطمه زده است.
ظاهرا و فعلا شاهد افت قیمت این کنسول نمی باشیم اما Nintendo با ارزان تر کردن کنسول 3DS باعث موفقیت فعلی آن شد.
همچنین آقای Satoru Iwata قول یک در آمد نینتندویی را در آینده داده است.
VG247

قیمت رو حتی بیارن بکنن 200 دلار، باز هم توفیق نمی‌کنه چون ناشر یا سازنده‌ای نیست که بخواد برای این دستگاه یه بازی درست و درمون بسازه.:d

بایونتا 2 , واندرفول101 , خود نینتندو هم چه چند تا انحصاری نینتندویی حسابی رو کرده.

قیمت رو حتی بیارن بکنن 200 دلار، باز هم توفیق نمی‌کنه چون ناشر یا سازنده‌ای نیست که بخواد برای این دستگاه یه بازی درست و درمون بسازه.:d
همین الان هم عده ای از سازنده ها دارن براش بازی می سازن:d
خب وقتی قیمت بیاد روی 200,مردم به فکر خرید Wii U می افتند.
با توجه به کل بازی هایی که تا اخر سال براش میاد چه INDIE و چه بازی های دیگه ,مخصوصا اواخر سال که بازی هاش درست و حسابیش منتشر می شه. اگر قیمت رو بیاره روی 200 و یکمی هم تبلیغ کنه مطمئن باش که فروشش بالا می ره,سازنده ها هم مشکلشون همین فروش کم کنسول هست که با این مواردی که ذکر کردم ساپورت بهتری سال 2014 ازش می شه.:bighug:

داداش من نمیشه !! نمیشه

با یه ماریو و زلدا که نمیشه فروش کرد عزیز من!! مردم ( کل دنیا- مخصوصا آمریکا و اروپا) الان دنبال کیفیت ان، دنبال گیم پلی راحت و گرافیک و بالا... دنبال بازی شوتر پر گرافیک و اتمسفر بالا!!

به نظرم تا اینجاییم که فروخته خودش خیلی زیاده

داداش من نمیشه !! نمیشه

با یه ماریو و زلدا که نمیشه فروش کرد عزیز من!! مردم ( کل دنیا- مخصوصا آمریکا و اروپا) الان دنبال کیفیت ان، دنبال گیم پلی راحت و گرافیک و بالا... دنبال بازی شوتر پر گرافیک و اتمسفر بالا!!

اول این که ماریو و زلدا بازی هایی هستند که فروش کنسول رو می تونن توی یک بازه افزایش بدن.
بعد هم فقط ماریو و زلدا نیست که
Wii Party U
Sonic Lost World
Pikmin 3
Disney's Planes
Super Mario 3D World
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
The Wonderful 101
Wii Fit U
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
New Super Luigi U
Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure
این بازی ها هم گرافیک و گیم پلی خوبی دارند.

- - -ویرایش - - -

دستش معلوم نیست تبلت ـه یا دسته . معلومه که به این روز این می افته .
همونطور که گفتید اسمش دسته هست.

حالا 200 که یکم زیاده رویه رودل میکنید :d فکر کنم بین 50 تا 70 دلار باید از قیمتش کم کنه که علاوه بر فروش بیشتر "و بطبع جذب ناشران و سازنده ها" بتونه رقم اول قیمت گرونترین مدلش رو تو تبلیغات کم نشون بده مثلا 299 "با اینکه همه میدونن 300 تاس ولی خب تاثیر خودشو داره و مدل 8 گیگ رو هم 249 بکنه فکر کنم بهتر باشه و فاصله خوبی بگیره" چون با اومدن کنسولای نسل بعد علی الخصوص سونی که با داشتن سخت افزار بهتر "حتی حافظه داخلی! یعنی نینتندو نمیتونست حداقل 120 گیگ بزاره ؟!" و ساپورت بهتر TPها فقط 100-50 دلار گرونتره اوضاع براش سخت تر هم میشه ...

داداش من نمیشه !! نمیشه

مگه wii با چی فروش میکرد GOW.

یعنی نینتندو نمیتونست حداقل 120 گیگ بزاره ؟!
نینتندو که من از کارهاش سر در نمیارم اما این EDRAM از قرار معلوم قطعه گرونی هست. دستش هم که بالای 100 دلار هست.:|دیگه هیچ چیزی نمی مونه این وسط:d
اما باز به جای هارد داخلی می شه هارد اکسترنال وصل کرد و هارد خودش هم SSD هست که سرعتش خوبه:d
اما هارد رو باید بیشتر می ذاشت.

اول این که ماریو و زلدا بازی هایی هستند که فروش کنسول رو می تونن توی یک بازه افزایش بدن.
بعد هم فقط ماریو و زلدا نیست که
Wii Party U
Sonic Lost World
Pikmin 3
Disney's Planes
Super Mario 3D World
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
The Wonderful 101
Wii Fit U
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
New Super Luigi U
Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure
این بازی ها هم گرافیک و گیم پلی خوبی دارند.

قصد بی احترامی ندارم ولی به نظر عام این بازی ها ارزش آنچانانی در مقابل بازی های شاخ کنسول های اصلی، ندارن 8-|

قصد بی احترامی ندارم ولی به نظر عام این بازی ها ارزش آنچانانی در مقابل بازی های شاخ کنسول های اصلی، ندارن 8-|
اتفاقا بازی های با ارزشی هستن.
ملت از نینتندو یک چیزی انتظار دارن از مایکرو و سونی یک چیز دیگه
کسی که فن نینتندو باشه این بازی ها براش با ارزش هست.

- - -ویرایش - - -

سلام
خود من بشخصه صدهزار تومنم بهم بدن نمیخرم چون به قول دوستمون همین دستش آدما به وحشت میندازه چیه آخه مسخره کردن
وحشت!
عزیز من مگه دستش چه کار می کنه ادم ها ازش وحشت دارن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or