عناوین لانچ کنسول PS4 مشخص شدند

• Thread starter Thread starter Sina R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sina R

کاربر سایت
31532064042023618110.png

Andrew House
در کنفرانس سونی بطور رسمی تاریخ عرضه این کنسول را اعلام کرد و همچنین تایید کرد کنسول Playstation 4 در تمام جهان به میزان 1 میلیون واحد پیش خرید شده است .

همچنین سونی بطور رسمی اعلام کرد دارندگان PS4 تا پایان سال شاهد عرضه 33 عنوان بازی خواهند بود .

از این 33 عنوان ، 15 عنوان را بازیهای فیزیکی و 18 عنوان را بازیهای دیجیتالی تشکیل خواهند داد .

لیست عناوین لانچ کنسول PS4 که بصورت فیزیکی و بر روی دیسک عرضه خواهند شد :

NBA 2K14
Call of Duty: Ghosts
Skylanders Swap Force
Need for Speed: Rivals
Battlefield 4
Madden 25
FIFA 14
NBA Live
Killzone: Shadow Fall
DRIVECLUB
Knack
Assassins Creed 4: Black Flag
Watch Dogs
Just Dance 2014
LEGO Marvel Superheroe

لیست عناوینی که بصورت دیجیتالی عرضه خواهند شد

Basement Crawl
Pool Nation Extreme
Contrast
Warframe
Pinball Arcade
War Thunder
N++
Minecraft
DC Universe
Planetside 2
Counterspy
ResoGun
Flower
Doki-Doki Universe
Hohokum
Tiny Brains
Super Motherload
Blacklight

در حال حاضر 180 عنوان بازی برای کنسول PS4 در دست ساخت است که از جمله این عناوین میتوان به بازیهای : Witcher 3 ، Destiny ، Mad Max ، The Divison ، Dragon Age: Inquisition و همچنین عناوین انحصاری نظیر Shadow of the Beast ، The Order:1886 ، inFamous: Second Son Rime، Hell Divers و ... اشاره کرد .

کنسول Playstation 4 در تاریخ 15 نوامبر در امریکای شمالی و در تاریخ 29 نوامبر در اروپا ، امریکای لاتین و استرالیا در دسترس خواهد بود .

لیست کشورهایی که میتوانند PS4 را در زمان عرضه تهیه کنند .

• November 15: Canada, the US

• November 29: Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom

• November 29: Latin America – Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Mexico, Panama and Peru

منابع :

PSU

Polygon

VG247

جای این کارا برن ۴ تا انحصاری بسازن ... :d یه وقتایی هست که ورق بدطوری برمیگرده :d به نظر من که تا زمان عرضه ی The Order و The Dark Sorcerer اصلا ارزش خرید نداره چون ۲ تا انحصاری خوب داره و بقیه ی بازیا روی همین نسل فعلی هم عرضه میشن. حتی X1 هم با اینکه لانچ تایتلای بهتری داره بازم ارزش خرید نداره همون روز اول مخصوصا برای ما ایرنیا.

چند وقت تو باغ نبودیم Indie چقدر مهم شده:d
یادمه چند ماه پیش آدم جرات نمیکرد اسم Fez رو یجا بیاره:d
اصن هیچ ایده ای ندارم چرا انقدر مهم شده و جزو بازیهای لانج لیست میشن:confused:

Killzone: Shadow Fall
DRIVECLUB
Knack
indie ها که به نظرم حساب نشن بهتره! چون کلا مهم نیستن!
بعد من جدا نمیدونستم داریو کلوب و نک انحصارین!
اما با همه این قضایا بازم لاین آپ بدی داره!
کدوم از اینا منو مجبور میکنن2 میلیون پاش بدم؟
البته من خودم شخصا لانچ رو دلیلی بر فروش نمیدونم چون مثلا لانچ ps3 یکی از بدترین لانچهای تاریخه اما بازم فروشش خوب بود!
باید منتظر بمونم ببینم بازم کوجیما منو مجاب میکنه ps بخرم یا نه؟

indie ها که به نظرم حساب نشن بهتره! چون کلا مهم نیستن!
بعد من جدا نمیدونستم داریو کلوب و نک انحصارین!
اما با همه این قضایا بازم لاین آپ بدی داره!
کدوم از اینا منو مجبور میکنن2 میلیون پاش بدم؟
البته من خودم شخصا لانچ رو دلیلی بر فروش نمیدونم چون مثلا لانچ ps3 یکی از بدترین لانچهای تاریخه اما بازم فروشش خوب بود!
باید منتظر بمونم ببینم بازم کوجیما منو مجاب میکنه ps بخرم یا نه؟

یه سری از این بازیهای دیجیتالی عناوین خیلی خوبی هستن

مثلا Planetside 2 مولتی بسیار جذابی داره که مدتها میتونه مارو سرگرم کنه

عناوین خوب دیجیتالی دیگه ای هم وجود داره

در کل به نظر من لانچ تایتل خوبی PS4 داره

یه نکته مهم اینه خیلی از عناوین لانچ PS4 و XONE هنوز مشخص نیست در چه حد موفق ظاهر بشن

مثلا عناوینی مثل Knack ، Drive Club ، Ryse و حتی Dead Rising هم میتونن متای خیلی خوبی بدست بیارن و در حد یک بازی بزرگ ظاهر بشن هم میتونن یک شکست بزرگ بحساب بیان

مثلا عنوان بزرگی مثل Ryse اگر در حد تبلیغاتش نباشه و نتونه نمرات مناسبی کسب کنه و طرفدارانش راضی کنه خودش کیفیت لانچ XONE زیر سوال میبره

این موضوع در مورد عناوین PS4 هم وجود داره و به نظر من برای اینکه قاطعانه بگیم کدوم کنسول لانچ تایتل بهتری دارن باید تا عرضه این بازیها صبر کرد چون هنوز مشخص نیست این بازیها چه کیفیتی دارن و ما فقط داریم از دید کمی به قضیه نگاه میکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or