عرضه Xbox One در فروشگاه های 8 کشور اروپایی به تاخییر خورد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-one-unveiling-580.jpeg

شایعات پیرامون تاخییر در عرضه Xbox One ظاهرا به حقیقت پیوست.کمپانی مایکروسافت اعلام کرد که هشت عدد از 21 فروشگاه که برای عرضه Xbox One در ماه نوامبر در نظر گرفته شده بودند این کنسول را در این ماه دریافت نخواهند کرد.
هشت کشور عبارتند از: روسیه، دانمارک،فنلاند،بلژیک،نروژ،سوئد،سوئیس هلند.
مایکروسافت قول داده است که Xbox One در اولین فرصت و در سال 2014 در این کشورها عرضه خواهد شد.
VG247

دوستانی که هیچ اطلاعی ندارن لطفا اظهار فضل بی مورد نکنن یکم خبرا رو بخونن بعد نظریه صادر کنن ! دلیل این کار اینجور اعلام شده که داشبورد X1 باید متناسب با بازار کشور خریدار باشه ! بعنوان مثال شما توی X 360 برنامه ی Last.fm رو فقط توی انگلستان و آمریکا میتونی استفاده کنی اما روی صفحه ی مردم کشور بلژیک هم میاد ! خب این اصلا جالب نیست که یه سری امکاناتو نتونی استفاده کنی یا کانتنت بومی درش وجود نداشته باشه ! برای همین گفتن توی این 8 بازار دیرتر عرضه میشه تا بتونن زبان دستگاه رو هماهنگ کنن, کینکت رو با زبان این کشورا هماهنگ کنن و مهمتر از همه بتونن برنامه ها و کانتنهای بومی برای این کشورا درست کنن که همه ی اینا کاملا به نفع مشتری هست. درسته ممکنه 3 ماه دیرتر دستش به کنسول برسه اما در عوض امکانات آمریکاییه رو میتونه متناسب با کشور خودش داشته باشه که عالیه و البته یه بازیه Free هم بهشون میدن ...
نظر خود شما رو به گفته ی خودتون جلب میکنم

دوستانی که هیچ اطلاعی ندارن لطفا اظهار فضل بی مورد نکنن یکم خبرا رو بخونن بعد نظریه صادر کنن ! دلیل این کار اینجور اعلام شده که داشبورد X1 باید متناسب با بازار کشور خریدار باشه ! بعنوان مثال شما توی X 360 برنامه ی Last.fm رو فقط توی انگلستان و آمریکا میتونی استفاده کنی اما روی صفحه ی مردم کشور بلژیک هم میاد ! خب این اصلا جالب نیست که یه سری امکاناتو نتونی استفاده کنی یا کانتنت بومی درش وجود نداشته باشه ! برای همین گفتن توی این 8 بازار دیرتر عرضه میشه تا بتونن زبان دستگاه رو هماهنگ کنن, کینکت رو با زبان این کشورا هماهنگ کنن و مهمتر از همه بتونن برنامه ها و کانتنهای بومی برای این کشورا درست کنن که همه ی اینا کاملا به نفع مشتری هست. درسته ممکنه 3 ماه دیرتر دستش به کنسول برسه اما در عوض امکانات آمریکاییه رو میتونه متناسب با کشور خودش داشته باشه که عالیه و البته یه بازیه Free هم بهشون میدن ...

نه که شما فقط در مورد چیزایی که اطلاع دارید اظهار فضل میفرمایید !!!

دلیلی نمیوردن خیلی بهتر از این دلیل مسخره بود ...

نظر خود شما رو به گفته ی خودتون جلب میکنم

نه که شما فقط در مورد چیزایی که اطلاع دارید اظهار فضل میفرمایید !!!

دلیلی نمیوردن خیلی بهتر از این دلیل مسخره بود ...
من لا اقل جای اینکه از صب تا شب دنبال خوشمزه بازی و خورد کردن اعصاب دیگران باشم میرم متن خبر رو میخونم , میفهمم , بعد میام اینجا نظر میدم نه که برای با مزه بازی روزی 24 ساعت خودمو به در و دیوار بکوبم . این متن خبر :
“work to localize the Xbox One dash, incorporate additional voice and languages, and build partnerships to bring apps and meaningful local content to each country.”
دیگه فک میکنم یه بچه ی اول دبستانی هم اونقدری زبان بدونه که مفهموم این مطلب رو درک کنه . اینم یه قسمت دیگش :
We understand this is disappointing news to our fans in those markets. To show our appreciation for their patience, customers who have already preordered an Xbox One Day One system before today in those countries will also receive a pack-in game with their system when it launches
حالا میتونید از این به بعد جای با مزه بازی و فن بازی فیک برید خبرا رو درست بخونید یا همینجوری به خوشمزه بازی ادامه بدین و بیشتر از این خودتونو کوچیک کنین ....

بنظر من قضیه خیلی واضحه، مایکروسافت قادر به تولید مکفی کنسول برای لانچش نیست و از انجایی که تاکید داره حتما توی یه بازی زمانی تغریبا مشترک با سونی کنسولش رو عرضه کنه و تاخیر تده دو راه بیشتر نداره:

اول اینکه بیاد کنسولش رو همزمان تو کل اروپا و آمریکا منتشر کنه اما خطر این رو هم بپذیره که کنسولش به اندازه کافی نباشه و تو فروشگاه ها تموم بشه. اینجوری یه بهوونه بزرگ به کسایی میده که بین خرید PS4 و X1 شک دارن و باعث میشه خیلی ها بخاطر نبود X1 بیان PS4 رو انتخاب کنن.

دوم اینکه تو کشورهای کم مخاطب مثل همین هایی که تو خبر بهش اشاره شده کنسولش رو عرضه نکنه تا در عوض تو بازارهای بزرگ ترش مثل US و UK و ... کنسول به اندازه کافی باشه و به سرعت Sold Out نشه.

ربطی به سیاست های عحیب مایکروسافت که محمد میگه نداره و اتفاقا یه تصمیم هوشمندانه از طرف مایکروسافت هست. منم بودم ترجیح میدادم بجای ورود دیرتر به بازار (طبق شایعات مارچ 2014) یا عقب افتادن زیاد از رقیب تو بازارهایی که نقطه برتریم هست (بخاطر نبود کنسول برای فروش) دور یه سری بازار محدود رو تا یه مدت خط بکشم. هرجور حساب کنی اینجوری به نفع مایکروسافت هست. البته در مجموع به ضررش هست اما در این شرایط حداقل کمتر هزینه میده.

یه جوری دارن ترول می کنن هرکسی نفهمه فکر می کنه قراره توی این هشت کشور بعد چند سال ایکس وان عرضه بشه.
یادش بخیر 360 اول فقط توی ژاپن و آمریکای شمالی منتشر شد (= 3 کشور) بعد یک ماه اومد اروپا !!
حالا توی 13 تا کشور به طور همزمان منتشر میشه ملت صداشون در اومده !!

ربطی به سیاست های عحیب مایکروسافت که محمد میگه نداره و اتفاقا یه تصمیم هوشمندانه از طرف مایکروسافت هست. منم بودم ترجیح میدادم بجای ورود دیرتر به بازار (طبق شایعات مارچ 2014) یا عقب افتادن زیاد از رقیب تو بازارهایی که نقطه برتریم هست (بخاطر نبود کنسول برای فروش) دور یه سری بازار محدود رو تا یه مدت خط بکشم. هرجور حساب کنی اینجوری به نفع مایکروسافت هست. البته در مجموع به ضررش هست اما در این شرایط حداقل کمتر هزینه میده.
تو داری دقیقا حرف من رو میزنی دیگه :دی منظور من هم همینه دقیقا، فقط از نظر من این سیاست خیلی جالب نیست و بهش میگم سیاست عجیب و غریب :دی تو دراز مدت هم ممکنه واسه مایکروسافت مشکل ایجاد کنه که خودت هم اشاره کردی.

تو داری دقیقا حرف من رو میزنی دیگه :دی منظور من هم همینه دقیقا، فقط از نظر من این سیاست خیلی جالب نیست و بهش میگم سیاست عجیب و غریب :دی تو دراز مدت هم ممکنه واسه مایکروسافت مشکل ایجاد کنه که خودت هم اشاره کردی.

خوب فرقش اینه که از نظر من سیاست نیست و یجور اجباره!

زمانی میشه گفت سیاست مایکروسافت اینه که کلا بیاد عرضه و خدماتش رو توی بازارهای کوچیک محدود کنه که خوب عمرا مایکرو این کارو نمیکنه! تازه برعکس باید سیاست هاش طوری باشه که بتونه اروپا رو هم از دست سونی در بیاره! حتی من یادمه یه خبری قبلا امد که مایکرو باز برای ژاپن برنامه داره و نمیخواد به راحتی بیخیال بشه! تو TGS هم با قدرت حضور دارن.

اما اجبار یعنی اینکه تو چند ماهه اول چون هنوز تولید به اندازه کافی نیست سر یه سری مناطق رو گرد کنی و با گذشت زمان همه چیز رو برگردونی به حالت اولیه. مشکل تغذیه بازار برای مایکرو حل بشه دیگه همچین حرکاتی رو ازش نمیبینیم.

راستی سونی موقع لانچ همزمان تو کل نقاط دنیا کنسولش رو میفروشه؟ آمریکا و اروپا و ژاپن باهمن؟

خوب فرقش اینه که از نظر من سیاست نیست و یجور اجباره!

زمانی میشه گفت سیاست مایکروسافت اینه که کلا بیاد عرضه و خدماتش رو توی بازارهای کوچیک محدود کنه که خوب عمرا مایکرو این کارو نمیکنه! تازه برعکس باید سیاست هاش طوری باشه که بتونه اروپا رو هم از دست سونی در بیاره! حتی من یادمه یه خبری قبلا امد که مایکرو باز برای ژاپن برنامه داره و نمیخواد به راحتی بیخیال بشه! تو TGS هم با قدرت حضور دارن.

اما اجبار یعنی اینکه تو چند ماهه اول چون هنوز تولید به اندازه کافی نیست سر یه سری مناطق رو گرد کنی و با گذشت زمان همه چیز رو برگردونی به حالت اولیه. مشکل تغذیه بازار برای مایکرو حل بشه دیگه همچین حرکاتی رو ازش نمیبینیم.

راستی سونی موقع لانچ همزمان تو کل نقاط دنیا کنسولش رو میفروشه؟ آمریکا و اروپا و ژاپن باهمن؟
این دیگه از مشکلات لانچ هست که واسه هر شرکتی هم وجود داره، من کلا منظورم اینه مایکروسافت نباید بازارهای کوچک رو فدای بازارهای بزرگتر کنه. الان مایکروسافت داره بازارهای اسکاندیناوی رو میده دست سونی :دی
سونی هنوز دقیق اعلام نکرده به نظرم ولی فکر کنم همزمان باشه، البته تو GC دیگه هر چی تاریخ هست مشخص میشه :دی

شایعه بود که تاخیر داره در اروپا اما من همین الان دوباره چند جا رو نگاه کردم دیدم خبر اینکه تاخیر نداره و در تاریخ مورد نظر در اروپا هم عرضه میشه .;)

اما به جاش شایعه هستش که کنسول در ژاپن الان تاخیر داره که وقتی سونی بی خیال اروپا نشده چرا باید ژاپن که نقطه کلیدی هستش براش تاخیر بزنه .:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or