شایعه عرضه Castlevania: Lords of Shadow برای Xbox 360 و PS3

RattleSnake

کاربر سایت
54894826043925148570.jpg

خرده فروشی play-asia.com به تازگی Castlevania: Lords of Shadow collection را برای PS3 و Xbox 360 لیست کرده است.
در این لیست نام Castlevania: Lords of Shadow 2 به همراه دمو اختصاصی آن و Mirror of Fate HD به چشم می‌خورد. Mirror of Fate به صورت HD از نسخه 3DS آن بازسازی شده است.
این خرده فروش ذکر کرده است که:"
Lords of Shadow collection تاریخچه‌ای دارید که شما را به بازی کردن بیشتر از چند ساعت اضافه‌تر وادار می‌کند. این مجموعه شامل تمامی DLC‌های بازی Castlevania: Lords of Shadow و پورت HD نسخه 3DS بازی Mirror of Fate برای Xbox 360 و PS3 است.

سری Castlevania همواره با سبکی 2D Metroid شناخته می‌شود، و با گذشت زمان پیشرفت این سری ماجراجویی بیشتر در Castlevania به همراه خون آشام‌ها خواهید کرد.

این مجموعه شامل:"
  • Castlevania Lords of Shadow 1
  • Castlevania Lords of Shadow 1 DLC 1 – Reverie
  • Castlevania Lords of Shadow 1 DLC 2 – Resurrection
  • Castlevania Lords of Shadow Mirror of Fate HD
  • Castlevania Lords of Shadow 2 Exclusive Demo

Konami هنوز درمورد این موضوع اظهار نظر نکرده است. گفته شده این مجموعه در ماه اکتبر 2013 عرضه خواهد شد.

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate در 5 مارس 2013 برای 3DS‌ عرضه شد و توانست میانگین 72 را کسب کند و Castlevania: Lords of Shadow نیز در 5 اکتبر 2010 برای PS3 و Xbox 360 عرضه شد و میانگین 85 را کسب کرد. Castlevania: Lords of Shadow 2 در نوامبر 2013 برای PC,PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

منبع

یک جا یادمه یک سوتی دادن که نسخه ی HD در کار خواهد بود که مثلا جمعش کردن
البته هنوز چیزی تایید نشده اما با سابقه ای جدیدا از نینتندو سراغ دارم اینم از دست داد :|

Mirror of Fate بی نظیره
من همین چند روز پیش برای 3DS گرفتمش
فقط و فقط هم واسه Alucard که خیلی هم عالی تو بازی ظاهر شده بود
اومدن نسخه HD هم چیزی از ارزش عنوان 3DS اش کم نمیکنه جز اینکه ثابت میکنه این کنسول دستی چقدر خوبه که مردم عناوینش رو برای کنسولهای بزرگتر میخوان
به نظر من که بازی کردنش رو 3DS با قابلیت های 3D اش خیلی جالبتره هم این هم Resident Evil
حتی خودشون هم اغلام کرده بودن دلیل اینکه این بازی از PS Vita به 3DS تغییر جهت داد همین تجربه بی نظیر 3D بود
کلا بازی ها رو پلتفرم مقصدوشون خیلی بهترن تا برای پلتفرم دیگه ای پورت بشن مثل RE4 گیم کیوب و PS2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or