طراحی بخشی از Uncharted 3 و یک بازی مسابقه ای با موتورCryEngine 3 چه نتیجه ای می دهد

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
61193256799087994696.jpg

شما هم در مورد قدرت CryEngine 3 شنیده اید، موتور پایه ای قدرتمند و جالب. این موتور نیرومند می تواند تصاویری بسیار تماشایی را برای ما خلق کند اما هنوز هم توسعه دهندگان از مزایای آن بی بهره اند.
شرکت Crytek حساب ویژه ای برای دادن مجوز استفاده از CryEngine 3 باز کرده است، در غیر اینصورت چه دلیلی برای استفاده نکردن از آن باید پیدا کرد. از طرفی هم طبق وعده های شرکت Crytek می توان بازیهایی که با این موتور پایه طراحی شده اند را بر روی کنسول PlayStation 4 مشاهده کرد.

یک طراح حرفه ای که علاقه به بازی آنچارتد استودیو Naughty Dogs دارد تصاویری خیره کننده از یک نقشه مربوط به مرحله صحرای بازی Uncharted 3 که با این موتور گرافیکی طراحی شده، منتشر کرده است.

طراح دیگری نیز تصاویری زیبا از یک بازی مسابقه ای که بوسیله موتور CryEngine 3 طراحی شده، به نمایش گذاشته است.

تصویری زیبا که توسط طراح دیگری به نمایش گذاشته شده است.

دیدگاه شما چیست؟

1

پ.ن: بیشتر کامنت ها را که می خواندم کاملاً دودستگی مشاهده میشد.عده ای معتقد بودند تصاویر خلق شده بسیار زیبا هستند، عده ای نیز گفته بودند نسخه اصلی آنچارتد3 هم در همین حد بوده و طراحی GT5 از تصاویر این ماشینها خیلی بهتر است!

اونوقت شما میای تعیین میکنی که گرافیک هنری کرایسیس افتضاحه؟؟؟؟لول!!!!:lol:
------
دیگه کارتون به جایی رسیده که دارین گرافیک کرایسیس رو ترول میکنین!!!:|
من تایید می کنم ؟ اینو هر کسی که دو زار سواد داشته باشه می دونه که crysis 1 از لحاظ هنری یکی از ضعیف ترین گرافیک هارو داره . حالا با توجه به سابقه شما و اطلاعاتی که از مضمون کامنت های پر بارتون میاد توقعی هم نیست که این موضوع رو قبول کنید . شما پایان me 3 رو هم قوی می دونستی :lol: چیزی که یه دنیا گیمر و منتقد بهش انتقاد داشتن :lol:

دیگه این فن های سونی بچه بازی رو به حد اعلا رسوندن. آدم خجالت می کشه بعضی از پست ها رو می خونه. یه کم بزرگ شید تو رو خدا.

تمام علم کامپیوتر و فناوری رو می برین زیر سوال با بعضی حرفا.....

من تایید می کنم ؟ اینو هر کسی که دو زار سواد داشته باشه می دونه که crysis 1 از لحاظ هنری یکی از ضعیف ترین گرافیک هارو داره . حالا با توجه به سابقه شما و اطلاعاتی که از مضمون کامنت های پر بارتون میاد توقعی هم نیست که این موضوع رو قبول کنید . شما پایان me 3 رو هم قوی می دونستی :lol: چیزی که یه دنیا گیمر و منتقد بهش انتقاد داشتن :lol:

دیگه خودت با مثال زدن Crysis 1 نهایت سواد و استدلالت رو نشون دادی,لااقل میگفتی Crysis 3 که کسی بهت شک نکنه!!;)
اون مس افکت هم همون وقت بهت نشون دادم که اکثر نظرسنجیها از راضی بودن بازیبازها از پایان بازی میگفتن,مثل همین بازیسنتر,باز اگه میخوای بحث رو پیش بکشی و باز کم بیاری من دیگه حوصله ندارم!!!l-)

همین یه تیکه از کامنتت کافیه برای ادامه ندادن بحث ! عرض کرد که از اطلاعات غنی شما با خبر هستم !!!! شما درست می گی !!! crysis 1 هم از لحاظ هنری عالی !!!!

همون وقت هم به تو و اطرافینت با نشون دادن نظرسنجیها ثابت کردم که مردم راضی بودن ولی کلا شما عادتی که داری قبول نکنی,قبولم کنی دو روز بعدش باز یادت میره!!;)
خوشبختانه چه شما قبول کنی و چه نکنی و هر نظری داشته باشی نمیتونی گرافیک سری کرایسیس رو از هر لحاظی زیر سوال ببری!!

آخرین ویرایش:
اون مس افکت هم همون وقت بهت نشون دادم که اکثر نظرسنجیها از راضی بودن بازیبازها از پایان بازی میگفتن,مثل همین بازیسنتر
همین یه تیکه از کامنتت کافیه برای ادامه ندادن بحث ! عرض کرد که از اطلاعات غنی شما با خبر هستم !!!! شما درست می گی !!! crysis 1 هم از لحاظ هنری عالی !!!!

خب شما اينجا فرمودين كه اگر يكي ميو مد واسلحه رو از رو زمين در u3 برميداشت همه چي به هم مي ريخت وحالت افتضاحي پيش مي يومد اتفاقا جالبه كه در ادامه تصوير بالا نيتن مياد و اسلحه رو كه تو دست يكي از npc هاست از رو زمين بر ميداره وهيچ اتفاقي هم نمي افته و همه چيز كيفيت خودش رو حفظ ميكنه .
يه جايه ديگه از فرمايشاتتون يك سوتي از تيم گرافيكيه u3 گرفتين (در تصويري كه اريا گذاشته بود )و گفتين سايه ها در u3 بيش از حد شارپن و اين براي شما كه فوق تخصص مباحث گرافيكي هستين تعجب اور چون همچين چيزي به دور از واقعيت وما در دنياي واقعي در بيابان چنين سايه هاي شارپي نميبينيم ......خب من در لينك پايين كه تصاويري از بيابان و سايه در اون موجود گذاشتم كه دقيقا رنگ سايه ها و ميزان تيرگي مطابق با چيزي هست كه ما در u3 مي بينيم .
گالری تصاویر محیط زیست و منابع طبیعی - تصاویر بیابان
ممنون از توجهتون اما
اول که در مورد کلاش گفتم مگر اينکه سوئيچ بشه منظور uv channel 2 بود که .... بهتره چيزی نگم در موردش
دوم تموم عکس های که گذاشتيد را ديدم بهتر بود بيشتر توجه ميکرديد چون داخل همون عکس ها سايه
به تدرج رو به بالا تنه که ميره محو تر ميشه:)

• حرفهای ehsan-62 خیلی واضح و روشنه و واسه هر کسی قابل فهمه مثل من که اصلا هیچی حالیم نیست از ایشون هم ممنونم .. سایه ی کلاش تو آنچارتد 3 جزیی از تکسچر چیزی نیست که محاسبه بشه یعنی اگه کلاش رو بشه از تو شنها در آورد سایش سرجاش میمونه مگه اونکه کل تکسچر خاک تو اون قسمت عوض بشه!! .. ولی چون نورپردازی داینامیک برای همه اجسام محاسبه ی زیاد و قدرت سخت افزاری بیشتری میطلبه فعلا به نظر نوپا میاد و کم کم به اون سطح بلوغ میرسه که کیفیتش در حد همین light-map که آقا احسان میگن برسه و طبیعی به نظر بیاد​

• دم آقا احسان گرم،خدایی از اینکه یه همچین گرافیست خوبی تو سایت داریم که بتونه مطالب رو به زیبایی و روونی تمام بیان کنه خیلی خوشحالم!بعدم آقا اگه کرایتک بگه که من ان اسکرین ها رو درست کردم که هیچی
    yahoo_4.gif
    ولی چون کار یه نفره فراسوی قابل ستایشه!کسی که با اصول ابتدایی این کار آشنا باشه میدونه دیگه!!!​
ممنون از لطف شما دوستان

• بذار خوب ! چند تا عکس مقایسه ای هم اگه تونستی بذار​
البته من اينا در مورد مقايسه با un نگفتم
کلا گفتم که بازی ها خيلی سوتی ميدند و نبايد به صورت مطلق بدون اشکال بهشون نگاه کرد

آخرین ویرایش:
اونوقت شما میای تعیین میکنی که گرافیک هنری کرایسیس افتضاحه؟؟؟؟لول!!!!:lol:
------
دیگه کارتون به جایی رسیده که دارین گرافیک کرایسیس رو ترول میکنین!!!:|
کاری به این بحث ندارم ولی دیگه همه میدونن گرافیک هنری کرایسیس3 واقعا بد بود.

کاری به این بحث ندارم ولی دیگه همه میدونن گرافیک هتری کرایسیس3 واقعا بد بود.

الان همه شما و اطرافیانتون هستین فقط؟؟؟؟:-/
البته بحث شماره سوم نبود,ایشون منظورشون شماره اول بود!!!
شماره سوم شاید به خوبی اولی نبود ولی بد هم نبود,در بدترین حالت شاید بشه بهش گفت معمولی!
ولی بحث شماره اول جداست,چون یکی از بهترینهای این نسل بود,از لحاظ فنی شاید دومین بازی برتر و از لحاظ هنری هم مسلما جز 10 تای اول!!!

دوستانی که میگن اینو یه نفر ساخته اونو یه تیم لطفا به تیتر خبر توجه کنید که داره ادعا میکنه اینا از uncharted بهترن. اصلا نکته ی خبر اینه که ما اینارو با هم مقایسه کنیم!

اون دوستی که میگن گرافیک هنری کرایسیس خوب نیست... (8-|) میشه لطف کنین بیشتر توضیح بدین که چرا خوب نیست و چجوری بود خوب میشد؟

اول که در مورد کلاش گفتم مگر اينکه سوئيچ بشه منظور uv channel 2 بود که .... بهتره چيزی نگم در موردش

نه لطفا بگین در موردش که ما هم یه چیزی یاد بگیریم. شما میگی نورو سایه رو توی تکسچر بیک کردن (که خیلی چیز طبیعی هست و تو همه بازیها انجام میشه. لطفا مدیریت منابع رو با ضعف تکنیکی قاطی نکنین. همه بازیها هرجا که بتونن از نور پردازی بیک شده استفاده میکنن) بعد برای تغییرش باید uv channel تغییر کنه؟؟ منظورت تکسچره؟‌ چون uv هیچ ربطی به نور بیک شده نداره.

بعدم اصلا من نمیدونم شما چرا دارین این تصاویرو مقایسه میکنین... تصویری که این آقا خلق کرده اصلا شبیه صحرا نیست. زمینش که خیص یه نظر میاد. هیچ گرتو خاکی رو هوا نیست. دورش پره صخرس و درختم که داره. تنها شباهتش به انچارتد اینه که یه کلاش گذاشته اون وسط.

کامنت رو کامل نخوندی پس دوباره می گم که شما هم اینو به اطلاعاتت اضافه کنی :

الان توی اون تصاویر صحرا و شن ها و ... از نظر هنری کار nd یه سر و گردن بالاتر و چشم نواز تر هست .
ویرایش میکنم:
بحث سر اینه کدوم از نظر فنی بهتره, دیگه مشکل احسان نیست که این رو ابر کامپیوتر ناسا اجرا شده
:|

دقیقا کجاش از نظر فنی بهتره؟ چرا واضح صحبت نمیکنین؟
از روی یه تصویر غیر متحرک چجوری به این نتایح میرسین شماها من نمیدونم...
یه کار 3d که در یهترین حالت متوسط هست رو دارین با uncharted مقایسه میکنین فقط به خاطر اینکه رو کرای انجین اجرا شده. فن بوی بازی هم حدی داره آخه.

- - -ویرایش - - -

کاری به این بحث ندارم ولی دیگه همه میدونن گرافیک هنری کرایسیس3 واقعا بد بود.
دوست عزیز Realism میدونی چیه؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Realism_(arts)
کرایسیس در این شاخه از هنر قرار میگیره و در زمان خودش هیچ بازی دیگه ای در این شاخه از هنر حتی به کرایسیس نزدیک هم نبود.

دوست عزیز میشه این « از لحاظ هنری » رو برام تعریف کنی.
خیلی دوست دارم بدونم که شما و بقیه ی دوستان این « از لحاظ هنری » رو چی توجیه میکنید بگید که شاید من و بقیه هم یه چیزی به دانشمون اضافه بشه.

اون دو زار سوادت منو له کرد.
برو دوست من برو از خدا بترس b-). اینقدر بی پایه و اساس حرف زدن خوب نیست.

بحثو به بیراهه نکشید .

دوستانی که کات سینهای UC دیدن یادشون هست . اونها از پیش رندر شده ان . اگه ناتی میخواست میتونست شیدر مدلو هنری به قول دوستان در بیاره یا رئالسم ! . ولی PC ای که CRYSIS رو اجرا میکنه نگاه کنید و مقایسه کنید با PS3. و یه لحظه فکر کنید ناتی گاد اگه این موتور رو روی PS4 اجرا کنه چه نتیجه ای خواهد داد ؟

تا چند نسل دیگه عوامل کرایتک این شلکی میشن :o

دوستانی که میگن اینو یه نفر ساخته اونو یه تیم لطفا به تیتر خبر توجه کنید که داره ادعا میکنه اینا از uncharted بهترن. اصلا نکته ی خبر اینه که ما اینارو با هم مقایسه کنیم!

اون دوستی که میگن گرافیک هنری کرایسیس خوب نیست... (8-|) میشه لطف کنین بیشتر توضیح بدین که چرا خوب نیست و چجوری بود خوب میشد؟

نه لطفا بگین در موردش که ما هم یه چیزی یاد بگیریم. شما میگی نورو سایه رو توی تکسچر بیک کردن (که خیلی چیز طبیعی هست و تو همه بازیها انجام میشه. لطفا مدیریت منابع رو با ضعف تکنیکی قاطی نکنین. همه بازیها هرجا که بتونن از نور پردازی بیک شده استفاده میکنن) بعد برای تغییرش باید uv channel تغییر کنه؟؟ منظورت تکسچره؟‌ چون uv هیچ ربطی به نور بیک شده نداره.

بعدم اصلا من نمیدونم شما چرا دارین این تصاویرو مقایسه میکنین... تصویری که این آقا خلق کرده اصلا شبیه صحرا نیست. زمینش که خیص یه نظر میاد. هیچ گرتو خاکی رو هوا نیست. دورش پره صخرس و درختم که داره. تنها شباهتش به انچارتد اینه که یه کلاش گذاشته اون وسط.
اول که بحث در مورد شبيهه بودن به صحرا نبود در مورد حجم کار بود که کدوم به لحاظ گرافيکی قويتره
دوم در مورد بيک شدن هم اتفاقاا خيلی هم ربط داره
تعجب ميکنم !
خيلی ساده بگم روی چنل 1 خود بافت قرار ميگيره
رويه چنل دوم هم سايه و نور های بک شده ... !
خيلی سادست ؟!

البته وقتی قرار هست سويچ بشه

اين يکی از تکنيک هايی هستش که توی چند تا از پروژه ها بچه های تيم مهرافريد انجام دادند

در مورد کثيفی های رویاسلحه هم ميشه از چنل 3 استفاده کرد;)

البته اصلاح ميکنم
که روی چنل آخر نور و سايه assign ميشه
البته بستگی به primary هم داره

آخرین ویرایش:
بحثو به بیراهه نکشید .

دوستانی که کات سینهای UC دیدن یادشون هست . اونها از پیش رندر شده ان . اگه ناتی میخواست میتونست شیدر مدلو هنری به قول دوستان در بیاره یا رئالسم ! . ولی PC ای که CRYSIS رو اجرا میکنه نگاه کنید و مقایسه کنید با PS3. و یه لحظه فکر کنید ناتی گاد اگه این موتور رو روی PS4 اجرا کنه چه نتیجه ای خواهد داد ؟

تا چند نسل دیگه عوامل کرایتک این شلکی میشن :o

همین پیشرفت سخت افزار فقط مختص کنسولها نیست که بگین دیگه ناتی داگ معرکه میشه و کرایتک درجا میزنه,مسلما اونا هم پیشرفتهای زیادی میکنن!!!
بحثی که میمونه اینه که آیا این نسل هم مثل نسل قبل همچنان کرایتک با بازیهاش در زمینه گرافیک پیشتازی میکنه یا باقی استدیوها مثل همین ناتی داگ یا دایس میتونن بهش برسن,باید صبر کرد و دید!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or