ضبط گیم پلی شما توسط دستگاه های خارجی در Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Xbox-One-logo.jpg

معاون رئیس کمپانی Microsoft Game Studios آقای Phil Spencer در سایت Polygon اعلام کردند که کنسول XBOX ONE به کاربران اجازه می دهد تا گیم پلی خود را با دستگاه های خارجی ( external ) ضبط کنند.
از ایشان سوال شده بود که آیا می شود از طریق خروجی های HDMI کنسول Xbox One بازی را ضبط کرد یا خیر که پاسخ دادند : " بلی، همانطور که الان می توانید با Xbox 360 این کار را کنید "
البته این را نیز بایستی در نظر داشته باشید که لحظات استثنائی بازی خود را می توانید ضبط کنید و همچنان سیستم در برابر کپی های غیر مجاز دارای موارد HDCP جلوگیری می کند.
Phil Spencer :
اگر تنها چیزی که اهمیت می دهید گیم پلی است، مشکلی نیست
قبلا نیز اعلام شده بود که کنسول Xbox One می تواند 5 دقیقه آخر گیم پلی شما را ضبط کند.
این کنسول در ماه نوامبر عرضه خواهد شد
Gamespot

امم جالبه اینجوری مثل الان لازم نیست کلی پول دم و دستگاه بدیم برا اینکار

هیلو و فورتزا درجه یک ترین عنوان های نسل قبل ماکرو بودن که ازش معرفی به عمل اومد
اونور هم سونی از نسخه های اسپین آف بازیهای Infamous و Killzone معرفی کرد که با میانگین نمره 84 و فروش دو میلیونی جزء ip های متوسط سونی حساب میشه حالا اینها اسپین آف هستن و قاعدتا باید از نسخه اصلی بازی های کمتر بهشون توجه بشه

صفحه قبلم بخونی خوبه به خدا :|

خروجیشو وصل کنید به یه دستگاه DVR بعد از اون دستگاه وصل کنید به تلویزیون هم بازی کنید هم ضبط کنید
من زمانی که سگا داشتم بازی ها رو روی VHS اینجوری ضبط میکردم بعدا میشستم نگاه میکردم خیلی فان بود:d

هیلو و فورتزا درجه یک ترین عنوان های نسل قبل ماکرو بودن که ازش معرفی به عمل اومد
اونور هم سونی از نسخه های اسپین آف بازیهای Infamous و Killzone معرفی کرد که با میانگین نمره 84 و فروش دو میلیونی جزء ip های متوسط سونی حساب میشه حالا اینها اسپین آف هستن و قاعدتا باید از نسخه اصلی بازی های کمتر بهشون توجه بشه

منم قبول دارم تا اینجا مایکرو خیلی خوب تو زمینه بازیها کار کرده هرچند به سلیقه من نمیخوره ولی خوب بودن مایکرد تا اینجا غیر قابل انکاره ولی killzone و infamous رو ترول نکنید.کیل زون که متا92هم داره اگه بخواین نسخه اخر هم مد نظر قرار بدیم که با تمام احترامی که برا halo قایلم اونم میاد جزو بازیهای درجه 2.در مورد infamous هم به قول digital foundry :cgi looking game .میتونید اخرین تریلر بازی هم که دیروز اومده ببینید تا به درستی حرف df پی ببرید.خواهشا به انحصاریای هم کار نداشته باشید که دو طرف هم قابل دفاع کردن هستند هم قابل ترول کردن البته به جز چند تا استثنا(naughty dogو.....).

هيلو با متاي 87 عنوان درجه يك هست .
كيلزون با متاي 84 درجه 2 خوبه ادامه بدين .

جفت بازیها AAA هستند ولی خب بخوایم از لحاظ نمره آوری و فروش و طرفدار حساب کنیم,یجورایی Halo عنوان AAA تری هست!:d
(با توجه به اینکه ب جز ODST و 4 بقیه بازیهاش بالای متای 90 بوده!)

جفت بازیها AAA هستند ولی خب بخوایم از لحاظ نمره آوری و فروش و طرفدار حساب کنیم,یجورایی Halo عنوان AAA تری هست!:d
(با توجه به اینکه ب جز ODST و 4 بقیه بازیهاش بالای متای 90 بوده!)
به شخصه اعتقادم براینه که کلا هیلیو بازی بهتریه نسبت به کیلزون. حالا ممکنه در مواردی ضعیفتر بوده باشه اما در مجموع بهتره علی الخصوص شماره سه. موسیقیش هم فکر کنم جز 5 تا موسیقی برتر تاریخ بازیها باشه IMO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or