ضبط گیم پلی شما توسط دستگاه های خارجی در Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Xbox-One-logo.jpg

معاون رئیس کمپانی Microsoft Game Studios آقای Phil Spencer در سایت Polygon اعلام کردند که کنسول XBOX ONE به کاربران اجازه می دهد تا گیم پلی خود را با دستگاه های خارجی ( external ) ضبط کنند.
از ایشان سوال شده بود که آیا می شود از طریق خروجی های HDMI کنسول Xbox One بازی را ضبط کرد یا خیر که پاسخ دادند : " بلی، همانطور که الان می توانید با Xbox 360 این کار را کنید "
البته این را نیز بایستی در نظر داشته باشید که لحظات استثنائی بازی خود را می توانید ضبط کنید و همچنان سیستم در برابر کپی های غیر مجاز دارای موارد HDCP جلوگیری می کند.
Phil Spencer :
اگر تنها چیزی که اهمیت می دهید گیم پلی است، مشکلی نیست
قبلا نیز اعلام شده بود که کنسول Xbox One می تواند 5 دقیقه آخر گیم پلی شما را ضبط کند.
این کنسول در ماه نوامبر عرضه خواهد شد
Gamespot

HDCP مخفف High-bandwidth Digital Content Protection می باشد که به منظور جلوگیری از کپی ویدئو و صداها به صورت غیر مجاز ضبط شده و پخش اون در اینترنت ایجاد شده

چطوری تحمل کنیم تا X1 بیاد .دیگه دارم سکته میکنم چقدر دیر زمان میگذره! کی حوصله داره تا آبان وایسه .ساعت اول که بیاد میخرمش این کنسول دوست داشتنی و آنلاین رو:x

یعنی از این عالی تر هم میشه..!؟
خیلی راحت میتونیم کل بازی که انجام میدیم رو ضبط کنیم و تو PC استفاده کنیم..این برای ما Gears of War باز ها از نون شب واجب تره..

یعنی از این عالی تر هم میشه..!؟
خیلی راحت میتونیم کل بازی که انجام میدیم رو ضبط کنیم و تو PC استفاده کنیم..این برای ما Gears of War باز ها از نون شب واجب تره..
نه اینکه همین الانش نمیشه از این کارا کرد /:) حالا خوبه خودش هم گفته همین الانم میشه. الان چندین و چند ساله که دارن ویدئو کپچر میکنن از کنسول ها شماها تازه متوجه شدین که ویدئو ظبط کنید؟ :|

نه اینکه همین الانش نمیشه از این کارا کرد /:) حالا خوبه خودش هم گفته همین الانم میشه. الان چندین و چند ساله که دارن ویدئو کپچر میکنن از کنسول ها شماها تازه متوجه شدین که ویدئو ظبط کنید؟ :|

کجا چه جوری..؟ما که خبر نداشتیم..

کجا چه جوری..؟ما که خبر نداشتیم..
دم و دستگاه میخواد ! یه چیزایی مثل این باید بخری.

67706427775770561215.jpg

نیازی به دستکاری کنسول هم نیست اگه اشتباه نکنم. ولی خب قیمت این جور وسایل نسبت به کاری که میکنن یه کم زیاده !

به جای این کارها بیان 2 تا ip یا بازی جدی معرفی کنند
دیگه این جمله رو ول کنین خواهشاً ! :دی مایکروسافت تا الآن در زمینه بازی های Xbox One خیلی عالی عمل کرده و نمیشه ایرادی بهش گرفت. اگه 5 سال دیگه مشکلی داشت ، اون وقت میشه این حرف رو زد ولی الآن واقعاً مشکلی نداره و هم دنباله بازی های معروف رو معرفی کرده و هم IP های جدید.

دم و دستگاه میخواد ! یه چیزایی مثل این باید بخری.

67706427775770561215.jpg

نیازی به دستکاری کنسول هم نیست اگه اشتباه نکنم. ولی خب قیمت این جور وسایل نسبت به کاری که میکنن یه کم زیاده !

یا حسین 150 دلار..!
در کل فکر کنم قابلیت خوبی هست

دیگه این جمله رو ول کنین خواهشاً ! :biggrin1: مایکروسافت تا الآن در زمینه بازی های Xbox One خیلی عالی عمل کرده و نمیشه ایرادی بهش گرفت. اگه 5 سال دیگه مشکلی داشت ، اون وقت میشه این حرف رو زد ولی الآن واقعاً مشکلی نداره و هم دنباله بازی های معروف رو معرفی کرده و هم IP های جدید.

درود خدا بر تو باد :dبه جز فورزا 5 چی معرفی کرداز بازی های معروف !!اون هیلو هم که هیچی ازش نشان نداد :dgears of war .alan wake خیلی برام مهم بود که هیچ کدومشون نشد :(ازip جدیداشون هم مثلا دلم به Dead Rising 3 خوش کنم :|نمی دونم خوشت امد ازش یا نه ولی به عنوان ی انحصاری نمیشه روش حساب باز کرد

درود خدا بر تو باد :dبه جز فورزا 5 چی معرفی کرداز بازی های معروف !!اون هیلو هم که هیچی ازش نشان نداد :dgears of war .alan wake خیلی برام مهم بود که هیچ کدومشون نشد :(ازip جدیداشون هم مثلا دلم به Dead Rising 3 خوش کنم :|نمی دونم خوشت امد ازش یا نه ولی به عنوان ی انحصاری نمیشه روش حساب باز کرد
Alan Wake معلوم نیست چی میشه ، چون فعلاً مشغول Quantum Break هستن و بعدش باید دید چی میشه. ولی GeoW مطمئناً همین یکی دو سال دیگه معرفی میشه ! :دی
یه سری دنباله از بازی های معروف هم بود مثل همین Dead Rising 3 که گفتی و من با اینکه حالم از زامبی ها بهم میخوره ، از این خوشم اومده. یا Killer Instinct که دنباله یکی از Fighting های معروف هست.
IP جدید هم که چند تا معرفی کردن. از همین QB و Ryse تا Project Spark و Sunset Overdrive و Titanfall و Below و بازی Black Tusk و ...
کلاً مایکروسافت عملکردش در زمینه بازی های Xbox One تا این لحظه خیلی عالی بوده ! :دی

هیلو و فورتزا درجه یک ترین عنوان های نسل قبل ماکرو بودن که ازش معرفی به عمل اومد
اونور هم سونی از نسخه های اسپین آف بازیهای Infamous و Killzone معرفی کرد که با میانگین نمره 84 و فروش دو میلیونی جزء ip های متوسط سونی حساب میشه حالا اینها اسپین آف هستن و قاعدتا باید از نسخه اصلی بازی های کمتر بهشون توجه بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or