صفحه Game Over در بازی Beyond: Two Souls وجود نخواهد داشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hitman- 47

کاربر سایت
20130823_beynd_two_souls.jpg

امروز David Cage اعلام کرد که بازی Beyond : Two Souls مرگی را در پی نخواهد داشت . این به این معناست که شما به هر شکلی به مراحل بازی را طی کنید باز هم نخواهید مرد ، همچنین او اضهار دارد که اصلا در هیچ بازی نباید مرگی وجود داشته باشد و این در واقعاً بسیار غیر معقولانه به نظر می رسد .
او میگوید به نظرمن مرگ از نظری در بازی غیر معقولا نه است که شما بمیرید و دوباره زنده شوید و این باعث میشود تا هسته اصلی بازی ضعیف شود و به آن لتمه بخورد برای همین هم من سیستم نمردن را به بازی Beyond : Two Souls اضافه کردم تا این بازی اکشن تر به نظر برسد از دید طرفداران.دیوید کیج این خبر را به تازگی در گیمز کام به انتشار رسانده است.این بازی قرار است تا به طور انحصاری برای PS3 منتشر شود.

خلاصه این خبر:یعنی اینکه صفحه ای به نام GAME OVER در این بازی وجود نخواهد داشت

منبع

آخرین ویرایش:
این اخر نسلی دیگه واجب شد یه ps3 بخریم .... واقعا این انحصاری هایی که داره واسه ps3 میاد ادم اصلا فکر نمی کنه اخر نسله .... هنوز gt6 هم مونده تازه

منظورش اینه که صفحه ی Game Over یا یه همچین چیزی در بازی مشاهده نمیکنید نه چیزی که تو ترجمه ی هدف دارتون اشاره کردید.

منظورش اینه که صفحه ی Game Over یا یه همچین چیزی در بازی مشاهده نمیکنید نه چیزی که تو ترجمه ی هدف دارتون اشاره کردید.

آقا اشاره کردم که بهش

من سیستم نمردن را به بازی Beyond : Two Souls اضافه کردم​

او میگوید به نظرمن مرگ از نظری در بازی غیر معقولا نه است که شما بمیرید و دوباره زنده شوید
با تمام احترامی که برای این بشر و Beyond قائلم بایستی بگم: حالت خوشه دیوید جان؟! :-/
میگیم بازی رایانه ای! حالا شما هر قدر نوآور هستی که بنا نشد چنین حرفی بزنی که آخه. مرگ نباشه طرف بازی رو بیخیاله طی می کنه اما اگر مرگ باشه بهتر و بهتر از قبل بازی میکنی
تا هسته اصلی بازی ضعیف شود
دیگه بفرما Dark Souls رو گل بگیریم دیگه :| الانم خیلی ضعیفه و هیچ کس هم دوسش نداره چون همه میمیریم!

اشاره كردن كافي نيست. تيتر كاملا غلطه. گفتن حتي اگر جودي بميره هم صفحه Game Over وجود نداره. يعني مرگي در كار هست ولي Game Over در كار نيست.

سر صحنه های اکشن HEAVY RAIN این قدر من حرص می خوردم! از ترس کشته شدن شخصیتا،وقتی زد و خورد های عجیب و غریبی(که خودتون تجربه کردید!:d)شروع میشد با ترس و لرز دکمه هارو می زدم که مبادا بلایی سرش بیاد و داستان با شخصیت دیگه بره جلو!:|
حالا باز جای شکرش باقیه که این جا یک عدد انسان داریم و یک عدد روح!:d

آقا بخدا فهمیدم تیتر اشتباهه بزارید ناظم بیاد تا درستش کنم
اشکال نداره! :d
پیش میاد دیگه این همه خبر ترجمه میکنی حالا شاید یکیش مثل ترجمه ی خیلی ها مشکل داشته باشه. به هر حال بابت خبر های زیادی که این چند روز گذاشتی ممنونم!
-----------
داوود جون ببینم با این بازیت چه کولاکی میکنی :x

دوست عزیز 80% ترجمه ات اشتباه ـه
بازی‌سنتر | اخبار | در Beyond صفحه Game Over وجود ندارد، حتی اگر Jodi بمیرد | Beyond: Two Souls

این به این معناست که شما به هر شکلی به مراحل بازی را طی کنید باز هم نخواهید مرد
برای همین هم من سیستم نمردن را به بازی Beyond : Two Souls اضافه کردم
این قسمت ها کاملا غلطه

گفته که اینکه تو بازی بمیرید و مدام صفحه ی "شما مردید" ظاهر بشه باعث میشه که به پلیر القاء بشه که "شما اونجوری که من میخوام بازی نکردین , پس حالا جریمه میشی و اونقدر اینکار رو انجام میدی تا همونطوری که من خواستم پیش بره"
بعد میگه که : "توی یه بازی اکشن اصلا اشکالی نداره , من کاملا درک میکنم چون همه چیزی هب مهارت بازی کننده بستگی داره ولی توی یه بازی داستان محور چیز خیلی غیر قابل درکیه"

"بازی راجع به مردنِ...پس میتونید فرض کنید که مرگ جزئی از همه ی بازیِ...یک معمای بزرگ که میخوایم کشفش کنیم ...که بعد از اینکه میمیریم چی میشه!!
البته مطمئنا یک صفحه ی سیاه نخواهد بود
"

----

این دیگه زیادی داره دست پلیر رو باز میذاره :)) یهو نسل بعد چیزی از تو تلویزیون و کنسول نیاد بیرون خوبه :| :دی
در ضمن بابت خبر ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or