صدا پیشه جیم رینور: ضبط صدا گذاری بازی StarCraft II: Legacy of Void آغاز شده

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
0030303.jpg

درود.

ساخت آخرین قسمت از سه گانه StarCraft II یعنی StarCraft II: Legacy of the Void آغاز شد. این خبر را آقای Robert Clotworthy صداگذاز شخصیت جیم رینور عنوان نمود و اذعان کرد مدتی است که با چند نفر دیگه از صداپیشگان این بازی مشغول ضبط صدای بازی هستیم.

وی در مصاحبه‌ای که داشت بیان کرد، با بلیزارد صحبت کردم و آن‌ها مشکلی پیرامون اینکه این خبر را به شما بدهم ندیدن. از یک هفته پیش من به همراه دیگر صداپیشگان به استودیو رفتیم و کار ضیط صدا را شروع کردیم. احتمال می‌رود در BlizzCon سال جاری اطلاعات بیشتری از این قسمت بازی منتشر شود.

Voice Recording for the StarCraft II: Legacy of the Void Expansion Has Begun - Gamekicker.com

آخرین ویرایش:
عاشق پروتاس هام از همه راحت تر ميشه باهاشون بازي كرد تنها نژاديه كه من تونستم باهاش skirmish يك insane رو شكست بدم البته با void rush :d نامردانه من چون انلاين بازي نكردم پلير حرفه اي نيستم

دوستان حرفه اي اگه حضور دارن چقدر براشون شكست دادن insane AI اسونه ???

اخه براي من تقريبا ناممكنه مگر با Void rush اونم در مپ هاي خاص- كلا براي اينكه پلير حرفه اي بشي بايد توي skirmish عليه AI بازيت در چه حدي باشه؟؟ مثلا اينكه مثل اب خوردن insane AI رو شكست بدي يا .. حالا هرچي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or