شایعه 12GB RAM برای Xbox One تکذیب شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130530_xbox_one.jpg

شایع شده بود که میزان RAM کنسول Xbox One قرار است از 8GB به 12GB RAM ارتقاء پیدا کند اما این موضوع را به تازگی مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello تکذیب کردند.
شایعات زمانی آغاز شد که ماه پیش آقای Penello در سایت NeoGAF پیرامون مشخصات سخت افزاری Xbox One صحبت می کردند.سخنان ایشان:
پاسخ این سوال بر عهده مخاطبان خواهد بود.چندین ماه تا زمان عرضه کنسول مانده است و هر دانش آموز صنعت گیم نیز می داند که مشخصات کنسول می تواند تغییر پیدا کند. با توجه به مشخصات اعلام شده، آیا کسی می تواند کاملا مطمئن باشد که صاحبان پلتفرم چه خواهند کرد؟ بحث سر این موضوع می تواند نشانه گر این باشد که تغییراتی در هر دو کنسول تا قبل از عرضه شاهد باشیم
شایعات توسط پست زیر تکذیب شد:
Glad you all like headset. We’re not going to 12gb, just to be clear. Feeling great about game performance – stuff is looking killer.

— Albert Penello (@albertpenello) August 8, 2013
ترجمه: خوشحالیم که هدست را دوست داشتید.بذار این قضیه را واضح کنم که خبری از 12gb RAM نیست.در مورد کیفیت اجرای بازی ها حس خوبی داریم.

این شایعه تکذیب شد اما GPU کنسول Xbox One افزایش یافته است.
VG247

زم که زیاد مهم نیست همینم زیادیه کاشgpuقوی تر بود البته اینم الان مشکل نیست اخر نسل مشکل میشه
البته هنوز امیدی هست فعلا که gpuتایید نشده

نیازی به اضافه کردن رم نیست.کنسول به اندازه کافی قوی هست و مهمترین چیز X1 سیستم آنلاین بی نظیرش هست.​

از سرو ته کنسول میزنید میچسبونید به آنلاین

نمیدونم اینترنت بچه های bc چیه همش حرف از انلاین میزنن ؟؟

از سرو ته کنسول میزنید میچسبونید به آنلاین

نمیدونم اینترنت بچه های bc چیه همش حرف از انلاین میزنن ؟؟

الان سر و ته کنسول X1 چه مشکلی داره که PS4 نداره ؟؟! ضمنا وقتی آنلاینش قوی هست چرا وقتی ازش حرف می زنیم بدتون میاد ؟ آقا جون X1 آنلاینش خیلی خیلی قوی و بی نظیره.X1 یک کنسول همه فن حریفه خدای سرگرمی های جهانه.اینقدر بی نظیره هر شب خوابشو می بینیم و لحظه شماری می کنیم زودتر بیاد.رو دیوار تعداد روزهایی که مونده رو خط می زنیم تا X1 بیاد.بله داداش اینه عظمت یه کنسول!

الان سر و ته کنسول X1 چه مشکلی داره که PS4 نداره ؟؟! ضمنا وقتی آنلاینش قوی هست چرا وقتی ازش حرف می زنیم بدتون میاد ؟ آقا جون X1 آنلاینش خیلی خیلی قوی و بی نظیره.X1 یک کنسول همه فن حریفه خدای سرگرمی های جهانه.اینقدر بی نظیره هر شب خوابشو می بینیم و لحظه شماری می کنیم زودتر بیاد.رو دیوار تعداد روزهایی که مونده رو خط می زنیم تا X1 بیاد.بله داداش اینه عظمت یه کنسول!

یه جمله من انقدر سنگین بود ؟؟؟ دمم گرم =))

و کسی هم منکر این نشد xbox live بده تازه از psn بهترم هست ولی شما هر مشکلی x1 داره میگید این دستگاه انلاینش بی نظیره

همون اولش هم شایعه مسخره ای بودبه شخصه چه سونی و چه ماکرو اصلا باورم نمی شد رم بیشتر از 4 گیگ بگزارن فرض کن نسل قبل با رم 512 تونستن این همه جلو برن حالا با 8 گیگ رم چه کارهای باور نکردنی که میشه انجام داد..
و کسی هم منکر این نشد xbox live بده تازه از psn بهترم هست ولی شما هر مشکلی x1 داره میگید این دستگاه انلاینش بی نظیره
هیچ مشکلی نداره..نسل د نسل بازی های آنلاین هست و XBOX ONE هم بهترین گزینه برای این کار هست کسی هم که آنلاین نداره قطعا اینقدر از تکنولوژی عقب هست که PS2 هم به سرش زیاده

خب عزیزم منم گفتم مشکل X1 چیه ؟ الان من موندم این کنسول بی نظیر که هر چی ازش تعریف کنیم بازم کم گفتیم چه مشکلی دقیقا داره؟و اینکه خوشحالم که پذیرفتید که آنلاین X1 قدرتمند است.

شما ها رو نمی دونم ولی واسه من ملاک کنسول برتر کنسولی هستش که اول از همه آنلاینش قوی باشه و گسترده که پوشش خوبی داشته باشه.حالا شاید خیلی ها از جمله شما اصلا علاقه ای به آنلاین بازی کردن نداشته باشند و این یه موضوع طبیعی و کاملا سلیقه ای هست;)

دکمه ی پیراهن نیست که هشتا رو بکنن 12 تا!!
کلی روی هزینه ی دستگاه می بره و عرضه ی اون رو به تاخیر می ندازه و خیلی مشکلات دیگه !! از همون اولین زمزمه ی این شایعه شکی در کذب بودنش نداشتم!

الان این شبکه ی انلاین چه ربطی داره به موضوع تاپیک؟:-/:d مجبور نکردن که به زور پست بدیدااااا!!!!!:d

ربط داره چون نوشته تکذیب شد منم گفتم چه 8 گیگ باشه چه 12 گیگ مهم اینه که ما از کنسول راضی هستیم.ضمنا اگر PS4 سیستم آنلاینش و یه سری موارد دیگش مثل X1 بود اون وقت انتخاب اول من PS4 می شد.

هیچ مشکلی نداره..نسل د نسل بازی های آنلاین هست و XBOX ONE هم بهترین گزینه برای این کار هست کسی هم که آنلاین نداره قطعا اینقدر از تکنولوژی عقب هست که PS2 هم به سرش زیاده
سونی هنوز هم PS2 تولید میکنه ؟ به نظرم بالای 80% ایرانیا بهتره بریم PS2 بخریم. :)

با اینترنت 128 هم میشه بدون مشکل انلاین بازی کرد مهم پینگ هست . فکر کنم اینترنت یه عده مثل mohammadl021 دایل آپ ـه .

بحث آنلاين بازي كردن نيست دوست عزيز ايشون حرفشون در واقع Cloud هست كه اونم حضرات فرمودن حداقل 1.5 رو ميخواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or