Gojira Remembering کاربر سایت Aug 27, 2013 #5 نوشته شده توسط Fenris Wolf: من متوجه نشدم ، لوازم جانبیش چیه الان!؟ بیشتر... همونای تو متن. یه هارد 250، کنترلر همون رنگی، بقیه هم زیاد جانبی نیست Bluray Player که باید باشه.
نوشته شده توسط Fenris Wolf: من متوجه نشدم ، لوازم جانبیش چیه الان!؟ بیشتر... همونای تو متن. یه هارد 250، کنترلر همون رنگی، بقیه هم زیاد جانبی نیست Bluray Player که باید باشه.
NoctisSasuke کاربر سایت Aug 27, 2013 #8 نوشته شده توسط Sir William: پس فردا میاد PS3 صورتی با عکس باربی ارائه میده بیشتر... یاد باندل هاناونتانا برا PSP افتادم :d
نوشته شده توسط Sir William: پس فردا میاد PS3 صورتی با عکس باربی ارائه میده بیشتر... یاد باندل هاناونتانا برا PSP افتادم :d
Irisviel Ackerman کاربر سایت Aug 27, 2013 #10 نوشته شده توسط .DcoY.: The Avatar ادیشنه؟! :d بیشتر... نه داداش. Azzuri edition هست! برای عشاق لاجوردی و ایتالیای کبیر!
نوشته شده توسط .DcoY.: The Avatar ادیشنه؟! :d بیشتر... نه داداش. Azzuri edition هست! برای عشاق لاجوردی و ایتالیای کبیر!
king of north کاربر سایت Aug 27, 2013 #12 پس فردا PS3 با عکس miley cyrus هم میزنن لابد. الانم که خیلی طلبه پیدا کرده
victor hogo کاربر سایت Aug 27, 2013 #13 واقعا زیباس و آرامش بخش! رنگ کنسول باید یا مشکی باشه یا سفید ولی اگه قرار به رنگی بودن باشه به نظرم همین آبی لاجوری بهترین رنگ ممکن هست! -------------- اگه چند سال بعد قرار به عرضه ی پلی استیشن 4 سوپر اسلیم باشه اندازش چه قدر می تونه باشه؟!:d
واقعا زیباس و آرامش بخش! رنگ کنسول باید یا مشکی باشه یا سفید ولی اگه قرار به رنگی بودن باشه به نظرم همین آبی لاجوری بهترین رنگ ممکن هست! -------------- اگه چند سال بعد قرار به عرضه ی پلی استیشن 4 سوپر اسلیم باشه اندازش چه قدر می تونه باشه؟!:d
M ξ λ δ ζ کاربر سایت Aug 27, 2013 #14 PS4 bundle (Console + 2 controllers + Killzone + camera) for €499 # :d
Sina R کاربر سایت Aug 27, 2013 #15 این PS3 های قرمز و ابی فقط توی عکس قشنگ هستن از نزدیک دیده باشید نصف این جذابیت ندارن بعد تصورشم بکنید مثلا دارید Killzone بازی میکنید یه کنترلر ابی یا قرمز دستت باشه ! به نظر من همون مشکلی بهترین رنگ برای یک کنسوله
این PS3 های قرمز و ابی فقط توی عکس قشنگ هستن از نزدیک دیده باشید نصف این جذابیت ندارن بعد تصورشم بکنید مثلا دارید Killzone بازی میکنید یه کنترلر ابی یا قرمز دستت باشه ! به نظر من همون مشکلی بهترین رنگ برای یک کنسوله