سونی : فیلم Gran Turismo در حال ساخت است

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
20130527_gran_turismo_6.jpg

سونی تایید کرد که فیلم Gran Turismo در حال ساخت اما از دادن اطلاعات بیشتر خودداری کرد. سخنگویSCE انگلستان اینطور بیان کرد که : " اطلاعات اضافی دیگری در حال حاضر برای به اشتراک گذاری وجود ندارد."

این شایعه از دیروز شروع شد. وقتی که گزارشی مبنی بر اینکه تهیه کننده ی فیلم های The Social Network و Fifty Shades of Grey آقای Michael de Luca و Dana Brunetti کار ساخت فیلم را برعهده دارند، منتشرشد.همچنین گفته میشود که سونی، Elizabeth Cantillon ، Devon Franklin و Hannah Minghella را برای مدیریت کردن پروژه انتخاب کرده است.اما جز اینکه فیلم ساخته میشود هیچ اطلاعات دیگری تایید نشده است.

سری Gran Turismo تا الان 70 میلیون نسخه در سراسر جهان فروخته است و نسخه ی ششم این بازی قرار است امسال برای PS3 وشاید هم برای PS4 عرضه شود.

منبع

آخرین ویرایش:
از چیش میخوان فیلم بسازن؟

من دقیقا همین رو موندم! نظر سونی فن ها تو سایت و انجمن های مختلف رو میخوندم تقریبا خیلی هاشون نظرشون همین بود!
البته یکی از سونی فن های قدیمی میگفت شاید بخوان از روی مسابقات 24 ساعته و سختگی و دشواری های راننده ها و تیم ها بسازن!

چه مسخره بازی.هیچی نداره که از روش فیلم بسازن فقط از اسمش استفاده میکنن برا فروش چون طرفدارایgtکه خیلیم زیادن میرن فیلمو میببینن

منم دیروز که توی IGN خبر رو دیدم تعجب کردم! :d دقیقا مثل بقیه نظرم اینه اگر آرکید بود یه چیزی! :-" مثلا از MotorStorm میساختن:p

از یکی دو روز پیش که شایعه ـش پخش شد ، هنوز توی کف هستم که GT چه ربطی به فیلم داره !! :دی تنها چیزی که به ذهنم رسید اینه که فیلم معمولی سینمایی نباشه و حالت مستند مانند داشته باشه. یعنی مثلاً یه ارتباطی به GT Academy و این جور چیزا داشته باشه. حالا یه داستان هم باهاش ترکیب کنن و مثلاً داستان یه بنده خدایی باشه که از طریق GT Academy پاش به پیست های واقعی باز میشه و اینا ، ولی دیگه نه داستان خفن هالیوودی ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or