سونی: در Gamescom تمام تمرکزمان بر روی PS4 و بازی‌هایش می‌باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Sony-PS4-Official.jpg

درود.

تا چندی دیگر همایش بزرگ gamescom 2013 در شهر Cologne کشور آلمان برگزار خواهد شد. بعد نمایش خیره کننده دو شرکت سونی و ماکروسافت پیرامون نسل جدید کنسول‌های خود، اینبار نیز ما شاهد رویارویی این دو کمپانی بزرگ هستیم. در همسن راستا سونی در خبری که دقایقی پیش منتشر نمود، به هواداران قول داد که مراسم گیمزکام امسال فقط تمرکزش بر روی PS4 و عناوین این دستگاه خواهد بود. این مطلب از آنجا می‌آید که گفته می‌شد سونی در نمایش خود بیشتر به مبحث PSVita خواهد پرداخت که با خبر امروز این مسئله تکذیب شد. سونی اذعان می‌کند سال 2013 همچنان به شور و هیجان‌ دادن هواداران بازی‌های ویدئویی ادامه خواهد داد. نسل بعد کنسول ما در PlayStation Meeting 2013 و E3 2013 پرده برداری شد و هیجان در ماه August در گیمزکام مختص به PS4 و عناوینش می‌باشد.

اتفاقا به نظر من سونی داره در مورد VITA درست عمل میکنه با اون همه امکاناتی که برای شروع در نظر گرفته بود شروع عالی نداشته اما وقتی میبینه که ملت دارن از PS4 خوب استقبال میکنن تمرکزش میزاره روی PS4 تا زمان عرضه که چند ماه بیشتر نمونده همین فروش عالی که Ps4 انجام بده دست سونی باز میزاره که در کنارش بتونه قیمت VITA کم کنه یا اینکه بتونه بهتر پشتیبانی ازش انجام بده از طرف دیگه اگه بخواد قدرتش تقسیم کنه الان که زمان عرضه مهمترین بخشه دچار مشکل میشه .

مخصوصا که سود اصلی سونی از PS4 نه از VITA .

دیگه چی میخوام؟ شاید من با کنسول خونگی حال نکنم ، اینا نباید به فکر ویتا و طرفداراش باشن؟ در اسرع وقت میفروشمش....

خب اهسته و پیوسته:d بازی ساختن که نقل و نبات نیست همینجور معرفی کنه برا PS3 و vita و ps4 :d

تازه اگه هیچیم معرفی نشه برا ویتا امسال tearway و killzone و batman و raymanو.... رو داره احمد هم گفته 50 تا عنوان در دست ساخته براش مقام سونی که نمیاد یه حرف در کنه و بره لابد خبریه منتها

زمان و صبر میخواد .بعد الان تو رقابت تنگاتنگ نسل بعد با مایکروسافت و تبلیغ کردن برا بازار اروپا عقل و سیاست و... حکم میکنه برا ps4 جولون کنه مگه چند تا همایش مهم تو سال داریم؟؟؟

قطعا همینطور خواهد بود :x
یک قسمت در زابطه با عناوینی میشه که تا حالا معرفی شدن :
the order 1886
خب از این بازی دیروز تصاویری منتشر شد که واقعا میخکوب کننده بود و نسل بعد رو معنا می کرد! این بازی می تونه یک نمایش طوفانی از گیم پلی داشته باشه و بیشتر از اون چیزی که مشتاق داره طرفدار جمع کنه!
......در عظمت ready at down همین بس که بخش اعظمی از این استودیو که مشغول ساخت این بازی هستند از کارمندان قدیمی و اسبق ناتی داگ و بلیزارد هستن!
drive club
این بازی هم در کنار the crew می تونه جطو متفاوتترین عناوین ریسینگ باشه....به شخصه به اوولوژن خیلی اعتماد دارم و تجربه ی موتور استورم هاش رو فراموش نمیکنم این بازی هم میتونه یک نمایش کامل و جذاب از گیم پلی خودش داشته باشه!
knack
آقا این بازی رو دست کم نگیرید...یک نابغه پشت این بازی ایستاده و شک ندارم یک عنوان بزرگ میشه!
killzone :sf
امروز برای n امین بار دمویی که در کنفرانس معرفی پلی استیشن در اسفند ماه نمایش داده شد رو دیدم و باز همیشه گفتم : گرافیکووووووووووو.....دراو دیستنسووووووووووووووو....جزئیاتوووووووووو.....!!!
سونی رو کیلزون تو ای 3 زیاد مانور نداد اما تو گیمز کام میتونه با یک نمایش دیگه عالی تر از عالی بشه!
gt6
نسخه ی پلی3 رو که با فورتزا 5 مقایسه میکنم تفاوت آنچنانی از لحاظ گرافیکی نمی بینم حالا نسخه ی پلی 4 چی میشه خدا می داند؟؟
گرن توریسمو چیست ؟؟ گرن توریسمو پدر شبیه ساز که در سه شماره ی اول با متا های 95---93---96 خود دل همه رو برد و با فروش های خیره کننده مثل 15 میلیون شماره 3 خودش رو به پرفروش ترین سری انحصاری تبدیل کرده!...پس نمایش این بازی در هر کنفرانسی طوفان میکنه!
infamous :ss
اصلا انتظار نداشتم این بازی تا به اینجا این همه خوب عمل کنه و اینقدر باز خورد های مثبتی داشته باشه...نمایش دیگری از این عنوان در گیمز کام می تونه جالب باشه!
اینا عناوین تاپی بود که تا حالا می دونیم برا پلی 4 میاد ولی ملی استودیو هم مونده!
مدیا مولکول :
ایده و خلاقیت از سر وروی این شرکت می باره و اگه lbp3 رو معرفی کنه رسما سکته زدم!
سانتا مونیکا :
این شرکت رو آچار فرانسه ی سونی حساب کنید...چون هر یک از فرست پارتی های سونی نیاز به کمک خواسته این سنتایی ها رفتن و کمک کردن!
خدای جنگ رو منتظرش نباشید ولی یک آی پی جدید رو از این شرکت می بینیم که شایعه شده یک بازی اپن ورد هست!
ناتی داگ :
خاک روی کیبورد های کامپیوتر های این استودیو هستم ولی برا دیدن بازیشون تا اسپایک و وی جی ای بصبرید!
لول 5 :
فقط میدونم داره یک انحصاری از نوع نقش آفرینی ژاپنی برا پلی 4 می سازه که اگه شاهکارهای قبلی اینشرکت نظیر ninu kuni رو بازی کرده باشید شدیدا منتظرشید!
در کنار این ها شایعه شده from software یعنی سازنده های دمنز سولز و دارک سولز یک انحصاری براش می سازن که احتمال می دم دمونز سولز 2 باشه! یا اینکه سازنده های فایتینگ موفق blaze blue یک فایتینگ دیگه میسازن و همینطور می دونیم گوریلاگیمز در کنار کیلزون داره روی یک آی پی جدید کار میکنه و خدا رو چه دیدید شاید deep down انحصاری شد و بازی های دیگه در شرکتهایی که نمی دونیم چی میسازن!
سونی من می خوام با تو و در کنار تو به نسل بعد سلام کنم

قطعا همینطور خواهد بود :x
یک قسمت در زابطه با عناوینی میشه که تا حالا معرفی شدن :
the order 1886
خب از این بازی دیروز تصاویری منتشر شد که واقعا میخکوب کننده بود و نسل بعد رو معنا می کرد! این بازی می تونه یک نمایش طوفانی از گیم پلی داشته باشه و بیشتر از اون چیزی که مشتاق داره طرفدار جمع کنه!
......در عظمت ready at down همین بس که بخش اعظمی از این استودیو که مشغول ساخت این بازی هستند از کارمندان قدیمی و اسبق ناتی داگ و بلیزارد هستن!
drive club
این بازی هم در کنار the crew می تونه جطو متفاوتترین عناوین ریسینگ باشه....به شخصه به اوولوژن خیلی اعتماد دارم و تجربه ی موتور استورم هاش رو فراموش نمیکنم این بازی هم میتونه یک نمایش کامل و جذاب از گیم پلی خودش داشته باشه!
knack
آقا این بازی رو دست کم نگیرید...یک نابغه پشت این بازی ایستاده و شک ندارم یک عنوان بزرگ میشه!
killzone :sf
امروز برای n امین بار دمویی که در کنفرانس معرفی پلی استیشن در اسفند ماه نمایش داده شد رو دیدم و باز همیشه گفتم : گرافیکووووووووووو.....دراو دیستنسووووووووووووووو....جزئیاتوووووووووو.....!!!
سونی رو کیلزون تو ای 3 زیاد مانور نداد اما تو گیمز کام میتونه با یک نمایش دیگه عالی تر از عالی بشه!
gt6
نسخه ی پلی3 رو که با فورتزا 5 مقایسه میکنم تفاوت آنچنانی از لحاظ گرافیکی نمی بینم حالا نسخه ی پلی 4 چی میشه خدا می داند؟؟
گرن توریسمو چیست ؟؟ گرن توریسمو پدر شبیه ساز که در سه شماره ی اول با متا های 95---93---96 خود دل همه رو برد و با فروش های خیره کننده مثل 15 میلیون شماره 3 خودش رو به پرفروش ترین سری انحصاری تبدیل کرده!...پس نمایش این بازی در هر کنفرانسی طوفان میکنه!
infamous :ss
اصلا انتظار نداشتم این بازی تا به اینجا این همه خوب عمل کنه و اینقدر باز خورد های مثبتی داشته باشه...نمایش دیگری از این عنوان در گیمز کام می تونه جالب باشه!
اینا عناوین تاپی بود که تا حالا می دونیم برا پلی 4 میاد ولی ملی استودیو هم مونده!
مدیا مولکول :
ایده و خلاقیت از سر وروی این شرکت می باره و اگه lbp3 رو معرفی کنه رسما سکته زدم!
سانتا مونیکا :
این شرکت رو آچار فرانسه ی سونی حساب کنید...چون هر یک از فرست پارتی های سونی نیاز به کمک خواسته این سنتایی ها رفتن و کمک کردن!
خدای جنگ رو منتظرش نباشید ولی یک آی پی جدید رو از این شرکت می بینیم که شایعه شده یک بازی اپن ورد هست!
ناتی داگ :
خاک روی کیبورد های کامپیوتر های این استودیو هستم ولی برا دیدن بازیشون تا اسپایک و وی جی ای بصبرید!
لول 5 :
فقط میدونم داره یک انحصاری از نوع نقش آفرینی ژاپنی برا پلی 4 می سازه که اگه شاهکارهای قبلی اینشرکت نظیر ninu kuni رو بازی کرده باشید شدیدا منتظرشید!
در کنار این ها شایعه شده from software یعنی سازنده های دمنز سولز و دارک سولز یک انحصاری براش می سازن که احتمال می دم دمونز سولز 2 باشه! یا اینکه سازنده های فایتینگ موفق blaze blue یک فایتینگ دیگه میسازن و همینطور می دونیم گوریلاگیمز در کنار کیلزون داره روی یک آی پی جدید کار میکنه و خدا رو چه دیدید شاید deep down انحصاری شد و بازی های دیگه در شرکتهایی که نمی دونیم چی میسازن!
سونی من می خوام با تو و در کنار تو به نسل بعد سلام کنم

چقدر احساساتی هستی.بخودت مسلط باش جانم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or