سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

دو نسل تو برهوت بی آب و علف بودن باعث میشه وقتی آب ببینی از خود بی خود بشی :)
یه قرن از بازی خوب بی نصیب بودن ولی حالا به لطف سونی دارن تازه مزه بازی رو میچشن
دم سونی گرم که به فکر رقبا هم هستش :)
صحیح :دی

Most of the best-selling PS5 games of the last few months are actually Microsoft games, with Forza Horizon 5 and Oblivion Remastered leading the way

یکی از دلایلی که این امار فروش از ایکس باکس در اومدم اینه پلیرهای ایکس باکس کلا انلاین باز تر هستن نسبت به پلیرهای سونی. البته از ماهیت خود سونی هم میاد سونی انحصاریهای خفنی توی افلاین داره دیگه و جز معدود شماری بازی آنلاین نداره ولی مایکروسافت خب برعکسه .

اونموقع که بازی های سونی برای pc عرضه شد فاتحه بازی های انحصاریش خونده شد
هیچکی مثل pc فنها این نسل حال نکردن فقط پول میخواست سیستم جمع کنی:D
اسمش کنسول وار بود ولی برنده اش پی سی :)) از پورت های مستقیم بگیر تا سیر بهبود شبیه ساز ها و غیره که باهاش انحصاری های کنسول های قدیمی رو میشه بدون نیاز به ریمستر با فریم ریت و رزولوشن بهتر بازی کرد

ممد جان درک شون کن شرایط سختیه ... :D
این مقوله سهام داری رو من نمی‌فهمم الان .یادمه زمانی اخبار و شایعات رلیز انحصاری های مایکروسافت برای کنسول سونی اومد یه بنده خدایی که قبلا خیلی مایکروسافت فن بود اینجا و این روزها خبری ازش نیست به من توی تلگرام گفت دادا مایکروسافت انحصاری هاشو برای سونی داره پورت میکنه من که دیگه ایکس باکس رو میفروشم ‌.من بهش گفتم اولا من که سریز ایکس رو بخاطر انحصاری نخریدم بعدشم من که سهامدار نیستم خب داره پورت میکنه و رلیز میکنه اوکی ،همچنان سریز ایکس باتوجه به شرایط و ذائقه من برام بهتره.دوست عزیزمون سریز ایکس رو فروختم و ps5 خرید تا چند ماه پیش دوباره برگشتم گفت دادا من برگشتم با سریز ایکس دوباره :))

اصلا هم دلیلش این نیست که این چند ماهه هیچ انحصاری سونی عرضه نکرده و بازی ماشین سواری تو بازار کمه :)

...

یعنی خوشم میاد از رو نمیرید. از همون تاپیک VS که کلی اسکرین شات داریم از فکت های گوهربار عزیزان بگیر تا همین الان که تو گروه های تلگرامی فشار رو تخلیه میکنید.

هر زمان یکی از بازی های GOW یا TLOU یا SM برای جعبه عرضه شد، بعد من قبول میکنم کنسول وار تموم شده و سونی سطحشو تا جعبه آورده پایین.

منابع نزدیک به مایکروسافت به وبسایت Windows Central گفتن که خیلی مطمئن به نظر نمی‌رسن که عناوین قدیمی پلی‌استیشن مثل The Last of Us یا God of War به این زودی‌ها راهشون رو به ایکس‌باکس پیدا کنن — در مورد پلی‌استیشن، عرضه همزمان بازی‌های آینده‌اش به همراه عناوین سرویس-محور و چندنفره گزینه‌های خیلی محتمل‌تری برای پورت شدن در آینده هستن.

جوش نزن سیمین جون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.... :D
من اطمینان دارم اون روز نمیرسه. ینی هیچ کمپانی نمیتونه مثل مایکروسافت سر این کنسول اینجوری خودشو مضحکه خاص و عام کنه.

تبلیغات دروغین پرفورمنس بالاتر
کنسول با سخت افزار ضعیف تر
متای افتضاح بازی که می‌خواست دنیای گیم به قبل و بعد خودش تقسیم کنه
عرضه انحصاری ها به صورت دی وان برای کنسول رقیب
فروش 1/3 کنسول هاش
و...

۱۰۰ سال دیگه انگلستان‌ وجود نداره چون سطح آب اقیانوس ها میاد بالا پس سوخت و سوز نداره. حالا یه ۱۰۰ سال دیگه هم انچارتد ۲ برای اسباب بازی مصطفی و محمد ۱۵۰ ساله میاد، اون زمان همه به حرفاشون میرسن که ۱۰۰ سال پیش گفته بودن بالاخره این روز میرسه. خدایا مصبتو شکر که سر اینارو خوب می‌تونی گرم کنی تو هیری بیری مملکت 🤣

۱۰۰ سال دیگه انگلستان‌ وجود نداره چون سطح آب اقیانوس ها میاد بالا پس سوخت و سوز نداره. حالا یه ۱۰۰ سال دیگه هم انچارتد ۲ برای اسباب بازی مصطفی و محمد ۱۵۰ ساله میاد، اون زمان همه به حرفاشون میرسن که ۱۰۰ سال پیش گفته بودن بالاخره این روز میرسه. خدایا مصبتو شکر که سر اینارو خوب می‌تونی گرم کنی تو هیری بیری مملکت 🤣
من والا انچارتد هرچی بود نه تنها روی ps3 بلکه روی ps4 هم پلات زدم تازه انچارتد ویتا هم در کارنامه ام دارم این انگ ها به من یکی که نمی‌چسبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or