چیز دیگه ای هم بجز لگو هورایزن بوده/تایید شده یا نه؟ برای لایو سرویسا و یه سری بازیا قطعا مولتی پلتفرم میشن ولی رو انحصاریای فرست پارتی و بزرگ سونی من هنوزم شدیدا شک دارم. احتمالا اونارم میدن ولی مثل چیزی که با پلاس و پورت پی سی دیدیم میدن. با بکسال تاخیر و اپتیمایز نکردن سعی میکنن بازم به سمت کنسول خودشون بکشونن کاربرارو اینا کلا برای اینکه همه تخم مرغارو تو یه سبد نذارن همسو میشن با ترندای جدید ولی نشون دادن که زیاد خوشحال نیستن با مایکرو هم مسیر بشن برای رقابت با گیم پس اون سرویس پلاس رو دادن که صرفا همسو بشن ولی هنوزم قشنگ مشخصه اصلا نمیخوان مسیر دی وان رو پیش بگیرن فرست پارتیارو قشنگ میدوشن بعد میدن رو پلاس من اخرین بار که دیلاکس گرفتم فکر کنم سه سال پیش بود بعد یه سال دیگه تمدید نکردم از بس چرت بود درمقابل گیم پس که همیشه بخاطر دی وان بودن انحصاریاش ارزش داشت این مولتی پلتفرم شدن هم همینکارو میکنن چون برای لایو سرویسا واقعا تعداد پلبر شدیدا مهمه و با زیاد شدن هزینه ساخت بازیا کلا مولتب پلتفرم شدنشون به نفعشونه ولی احتمالا فرست پارتی های بزرگو با یه سال تاخیر میدن که گیمرا اگه بخوان بازی کنن مجبورشن کنسولو بخرن.
درکل من خوشحالم از مولتی پلتفرم شدن بازیا ولی فکر نمیکنم دقیقا مسیر مایکرو رو برن مایکرو کلا از سخت افزار دست کشید و تمرکزش رو play everywhere و کلاود گیمینگش هست که حالا دراینده جواب بده این مسیرش یا نه رو باید دید ولی سونی هنوز نشبت به مسیر سنتی خودش گارد داره و تمرکزش رو سخت افزار زیاد هست (کلا شرکتاب ژاپنی نسبت به تغییرات بنیادی خیلی گارد دارن بحث سونی نیست فقط)
نینتندو هم که طبق معمول یه گوشه نشسته شیر کیکشو میخوره شصت نشون میده به بقیه شرکتا اونا نشل بعدم اگه برن سمت مولتی پلتفرم من تعجب میکنم