سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

اکه دوستان رویا پرداز که بازی های سونی روی گیم پس بخوان بزارن نا من یه جمله بگم برم

این بحث برا بازی خای لایوسرویس صدق میکنه که ر‌وی باکس بیاد نه همه بازی

الان سونی بایی هیون استودیو بازی این استودبو جدیده اسمش یادم نیست ماراتن و حتی شاید GT یا بازی جدید MM اینا شاید برای XBOXمنشتر بشن

ولی فکر نکنم بازی سینگل پلیر و داستانی برای XBOXعرضه کنه

بحث انحصار سخت افزار هست! این یعنی اینکه شما برو یه سخت افزار خاص بخر تا به یه نرم افزار خاص دسترسی داشته باشی!

اون مثال نتفلیکس انحصار نرم افزار هست.
ولی خود نتفلیکس روی همه نوع سخت افزار اجرا میشه.
سونی میتونه انحصاری های خودش رو داشته باشه و سرویس اشتراکی خودش ولی اون مرز سخت افزار رو میخواد از بین ببره.
آقا یه بحثایی می کنید عجیب غریب ها. البته تقصیری ندارین این اسپنسر اینقدر تفت داده تو این چند سال خوب طبیعیه یه سری هم تکرار کنن.

آقا ما که امروز گیمر نشدیم. به شخصه بالای سی سال گیمرم و بقیه هم حالا بیشتر از من یا کمتر سال ها گیمر بودن. صنعت گیم 8 نسل بیش از 40 سال اینجوری کار کرده. کلی شاهکار به وجود آورده. میلیون ها نفر بازی کردن و لذت بردن کنسولسازها هم میلیاردها دلار پول به جیب زدن. بعد یهو آقای اسپنسر شب خوابید صبح بلند شد فهمید تا الان ما داشتیم اشتباه می زدیم روش درست زدن پیش ایشونه.

آقا خودتونو درگیر پروپاگاندا نکنید تو پست قبلیمم گفتم همون کمپانی عزیزی که فرمودن روش زدن همه اشتباش من بلتم پریروز آمار فروش کنسولاش لیک شده به 30 میلیون نرسیده. یعنی با این روش ابداعی جنابشان همون سیر نزولی که داشته داره

اینکه حالا با خرید اکتیویژن و کاد و ماینکرافت و... سود می کنن خوب اوکی ولی شما فرض کن کنسولساز نبودن خوب بازم با خرید اینا سود می کردن. الان من پول داشته باشم برم مکپانی نفت شل رو بخرم سود می کنم.

آیا تونستم اون کنسولی که نمی فروخت رو کاری کنم که بفروشه؟ خیر نتونستم بلکه هم بیشتر نمی فورشه الان.

تمام مشکلات از جایی شروع شد که سگا از رقابت کنار رفت نینتندو هم راه خودش رو رفت اندکی بعد. سونی و مایکرو موندن، هدف مایکرو هم از اول $ بود فقط (البته بقیه هم فی سبیل الله کار نمیکردن ولی مایکرو غول بود و اشتهای $ شم بالا) و سونیم داره میکنه مثل خودش.
اگه باز یه قطب دیگه که مثل نینتندو نخواد راه خودشو بره وارد بازار شه سونی عقلش سرجاش میاد.
تنها امیدی که دارم بازگشت سگا هست، یه جوری با حمایت و سرمایه گذاری یه کله گنده تک برگرده... به شکل کاملا سنتی کنسول بده و آی پی های قدیمیش رو احیا کنه. اگه طبق اظهارات اخیر رییسش نخوان به چشم رترو کمپانی نگریسته شن راهش اینه... الانم بهترین موقعیت.
بالای دو دهه س این صنعت کنسولهای خانگی در واقع دو قطبیه... میگم دو قطبی چون نینتندو با وجود برتری داره یه مسیر خاص خودشو میره... و سونی و مایکروسافتن که دارن با هم رقابت میکنن. و این گند زده به همه چی. وقتی یه مدت طولانی اینطوری بخوای پا جا پای یکی بذاری تو رقابت آخر مثل خودش میشی.
یه رقیب سوم بیاد ولی حل میشه.
آخرش بخواد کنسول بشه یه لانچر 20 مگی که رو یخچال هم بازی کنی باید فاتحه ویدیو گیم رو کلا بخونی متاسفانه. الان شاید کسی بگه نه ولی اون روز برسه متوجه میشید چی میگم. صنعت میفته دست بازیگرهای جدید و تازه وارد که میبرنش به چاه ویل.

آخرین ویرایش:
۴۰ درصد درآمد سه ماهه گذشته پلی استیشن از بازی های سرویس محور حاصل شده.

« حالا ما بازی‌هایی مانند Helldivers 2، MLB The Show، Gran Turismo 7 و Destiny 2 از Bungie را داریم که همگی به‌شکل باثباتی در حال کمک به فروش و سوددهی هستند.»

این چیزیه که سونی دنبالشه ، سال هاست دستینی و MLB داره از اکس باکس پلیرها پول در میاره ، به زودی هل دایورز هم همین کار رو میکنه.من هیچ مشکلی تو این بیزینس پلن نمیبینم که هیچ ، همون پارسال هم گفتم باید هل دایورز و بازی های امثال اون برای همه کنسول ها منتشر بشن.در آمد که بالا بره بازی های بهتری هم ساخته میشن

مایکرو یه حریف فرضی جلو سونی کاشت و خودش اون پشت کل صنعت رو بلعید
بعد سالها سونی فهمید که تمام این مدت داشته به دیوار مشت میزده و رقیبش، رینگ و استادیومو همرو خریده
به جای گردن کشی، شل کرد و فرست پارتی هاشو رو pc سرازیر کرد.
حالام مایکرو از مالکیت و سُلطش روی مَستر-رِیس بخاطر ویندوز استفاده میکنه و از این به بعد کنسولاش شامل همه گیمهای این 3 پلتفرم میشه.
سونی هم بخاطر مالکیت ipهاش، 70 درصدِ لذت فروش رو خودش میبره.
وین وین برای همه ولی هرکی اندازه ظرفش

دارن کم کم اعتراف می کنند:دی
View attachment 388363
تو گزارش کوارتر قبلی هم به اهمیت کاربران فعال ماهانه اشاره کرده بودند.

فروش کنسول که خوبه. تا آخر سال مالی فعلی هم پیش‌بینی 90 میلیونی دارند اونم قبل از عرضه GTA VI. دلیلی نیست سمت لایو سرویس نرن.

دارن کم کم اعتراف می کنند:دی
View attachment 388363
دیگه طرفدارها باید آشنا شده باشن که کارهایی رو که مایکرو انجام میده رو چندوقت بعد سونی تکرار میکنه.
فقط چون سونی موفق تره تا اونجایی که میتونه از شرایط فعلی و با ثباتش استفاده میکنه و خرد خرد به سمت اونها میره.

ولی خب باز مثل همیشه خیلی ها این رو هم باور نمیکنن.

دیگه طرفدارها باید آشنا شده باشن که کارهایی رو که مایکرو انجام میده رو چندوقت بعد سونی تکرار میکنه.
فقط چون سونی موفق تره تا اونجایی که میتونه از شرایط فعلی و با ثباتش استفاده میکنه و خرد خرد به سمت اونها میره.

ولی خب باز مثل همیشه خیلی ها این رو هم باور نمیکنن.
اصلا همون روز که شایعه شد مایکرو چند تا بازی رو ۵ آماده داره گفتم به برخی از دوستان که سونی هم می کنه اینکارو. اگر درست یادم باشه چند روز بعدش لگو هورایزن رو سوییچ معرفی شد.

خلاصه که سونی نمی زاره مهر دستور عمو فیل خشک شه. بلافاصله یه های کپی از رفتارای عمو می زنه.

خیلی برام عجیبه بعد از این همه که تجربه کردیم برخی از دوستان باورش سخته براشون

اصلا همون روز که شایعه شد مایکرو چند تا بازی رو ۵ آماده داره گفتم به برخی از دوستان که سونی هم می کنه اینکارو. اگر درست یادم باشه چند روز بعدش لگو هورایزن رو سوییچ معرفی شد.

خلاصه که سونی نمی زاره مهر دستور عمو فیل خشک شه. بلافاصله یه های کپی از رفتارای عمو می زنه.

خیلی برام عجیبه بعد از این همه که تجربه کردیم برخی از دوستان باورش سخته براشون
چیز دیگه ای هم بجز لگو هورایزن بوده/تایید شده یا نه؟ برای لایو سرویسا و یه سری بازیا قطعا مولتی پلتفرم میشن ولی رو انحصاریای فرست پارتی و بزرگ سونی من هنوزم شدیدا شک دارم. احتمالا اونارم میدن ولی مثل چیزی که با پلاس و پورت پی سی دیدیم میدن. با بکسال تاخیر و اپتیمایز نکردن سعی میکنن بازم به سمت کنسول خودشون بکشونن کاربرارو اینا کلا برای اینکه همه تخم مرغارو تو یه سبد نذارن همسو میشن با ترندای جدید ولی نشون دادن که زیاد خوشحال نیستن با مایکرو هم مسیر بشن برای رقابت با گیم پس اون سرویس پلاس رو دادن که صرفا همسو بشن ولی هنوزم قشنگ مشخصه اصلا نمیخوان مسیر دی وان رو پیش بگیرن فرست پارتیارو قشنگ میدوشن بعد میدن رو پلاس من اخرین بار که دیلاکس گرفتم فکر کنم سه سال پیش بود بعد یه سال دیگه تمدید نکردم از بس چرت بود درمقابل گیم پس که همیشه بخاطر دی وان بودن انحصاریاش ارزش داشت این مولتی پلتفرم شدن هم همینکارو میکنن چون برای لایو سرویسا واقعا تعداد پلبر شدیدا مهمه و با زیاد شدن هزینه ساخت بازیا کلا مولتب پلتفرم شدنشون به نفعشونه ولی احتمالا فرست پارتی های بزرگو با یه سال تاخیر میدن که گیمرا اگه بخوان بازی کنن مجبورشن کنسولو بخرن.
درکل من خوشحالم از مولتی پلتفرم شدن بازیا ولی فکر نمیکنم دقیقا مسیر مایکرو رو برن مایکرو کلا از سخت افزار دست کشید و تمرکزش رو play everywhere و کلاود گیمینگش هست که حالا دراینده جواب بده این مسیرش یا نه رو باید دید ولی سونی هنوز نشبت به مسیر سنتی خودش گارد داره و تمرکزش رو سخت افزار زیاد هست (کلا شرکتاب ژاپنی نسبت به تغییرات بنیادی خیلی گارد دارن بحث سونی نیست فقط)
نینتندو هم که طبق معمول یه گوشه نشسته شیر کیکشو میخوره شصت نشون میده به بقیه شرکتا اونا نشل بعدم اگه برن سمت مولتی پلتفرم من تعجب میکنم

چیز دیگه ای هم بجز لگو هورایزن بوده/تایید شده یا نه؟ برای لایو سرویسا و یه سری بازیا قطعا مولتی پلتفرم میشن ولی رو انحصاریای فرست پارتی و بزرگ سونی من هنوزم شدیدا شک دارم. احتمالا اونارم میدن ولی مثل چیزی که با پلاس و پورت پی سی دیدیم میدن. با بکسال تاخیر و اپتیمایز نکردن سعی میکنن بازم به سمت کنسول خودشون بکشونن کاربرارو اینا کلا برای اینکه همه تخم مرغارو تو یه سبد نذارن همسو میشن با ترندای جدید ولی نشون دادن که زیاد خوشحال نیستن با مایکرو هم مسیر بشن برای رقابت با گیم پس اون سرویس پلاس رو دادن که صرفا همسو بشن ولی هنوزم قشنگ مشخصه اصلا نمیخوان مسیر دی وان رو پیش بگیرن فرست پارتیارو قشنگ میدوشن بعد میدن رو پلاس من اخرین بار که دیلاکس گرفتم فکر کنم سه سال پیش بود بعد یه سال دیگه تمدید نکردم از بس چرت بود درمقابل گیم پس که همیشه بخاطر دی وان بودن انحصاریاش ارزش داشت این مولتی پلتفرم شدن هم همینکارو میکنن چون برای لایو سرویسا واقعا تعداد پلبر شدیدا مهمه و با زیاد شدن هزینه ساخت بازیا کلا مولتب پلتفرم شدنشون به نفعشونه ولی احتمالا فرست پارتی های بزرگو با یه سال تاخیر میدن که گیمرا اگه بخوان بازی کنن مجبورشن کنسولو بخرن.
درکل من خوشحالم از مولتی پلتفرم شدن بازیا ولی فکر نمیکنم دقیقا مسیر مایکرو رو برن مایکرو کلا از سخت افزار دست کشید و تمرکزش رو play everywhere و کلاود گیمینگش هست که حالا دراینده جواب بده این مسیرش یا نه رو باید دید ولی سونی هنوز نشبت به مسیر سنتی خودش گارد داره و تمرکزش رو سخت افزار زیاد هست (کلا شرکتاب ژاپنی نسبت به تغییرات بنیادی خیلی گارد دارن بحث سونی نیست فقط)
نینتندو هم که طبق معمول یه گوشه نشسته شیر کیکشو میخوره شصت نشون میده به بقیه شرکتا اونا نشل بعدم اگه برن سمت مولتی پلتفرم من تعجب میکنم
بله بعد از لگو هورایزن سونی یک سری بازی های ویتا و آی پی های قدیمیترش رو با نمکو قرارداد بست که رو پلتفورمای دیگه پورت شن. حتی پاتاپون و اوری بادیزگالف تو دیرکت نینتندو معرفی شدن.
بعدم شما چرا لقمه رو دور دهنت می چرخونی. هم آگهی استخدام استراتژیست دادن و هم تو اجماع سرمایه گزارن رسما اعلام کردن.
خود سونی فکر کنم معتبرتر از تحلیل هر شخصیه.
سر پورتای پی سی هم همینچارو کردن
اول بازیای دیوید کیج که گفتن خودش کرد.
بعد دث استرندینگ که گفتن کوجیما مقصره
بعد هورایزن فوربیدن وست که اونم انجینش با دث یکی بود.
آخرش فقط منو پورت نکرد رو پی سی. این همون داستانه تا چند سال دیگه فقط همون بلاد بورنو جایی پورت نکرده

بله بعد از لگو هورایزن سونی یک سری بازی های ویتا و آی پی های قدیمیترش رو با نمکو قرارداد بست که رو پلتفورمای دیگه پورت شن. حتی پاتاپون و اوری بادیزگالف تو دیرکت نینتندو معرفی شدن.
بعدم شما چرا لقمه رو دور دهنت می چرخونی. هم آگهی استخدام استراتژیست دادن و هم تو اجماع سرمایه گزارن رسما اعلام کردن.
خود سونی فکر کنم معتبرتر از تحلیل هر شخصیه.
سر پورتای پی سی هم همینچارو کردن
اول بازیای دیوید کیج که گفتن خودش کرد.
بعد دث استرندینگ که گفتن کوجیما مقصره
بعد هورایزن فوربیدن وست که اونم انجینش با دث یکی بود.
آخرش فقط منو پورت نکرد رو پی سی. این همون داستانه تا چند سال دیگه فقط همون بلاد بورنو جایی پورت نکرده
منظورم ای پی های بزرگ فرست پارتی و چیزی که بخواد همزمان مولتی پلتفرم لانچ بشه بود چون خبرارو دنبال نمیکنم که ظاهرا چیزی نیست
فوربیدن وست که دوسال بعد پورت شد دث استرندینگم که جدیدش هنوز انحصاریه
درکل منم گفتم همه بازیارو مولتی پلتفرم میکنن و قبولش دارم اینو خیلیم خوبه مخصوصا تو بحث مولتی پلیر (نه صرفا لایو سرویس) چرت ترین چیز انحصاری بودنه ولی فعلا چیزی که دارم میبینم مثل کاری که با پلاس اکسترا کردن ای پی های مهم سینگل پلیرشونو دیرتر میخوان رو پلتفرمای دیگه بیارن تا فروش کنسولو حفظ کنن
مسیری که ایکس باکس میره کلا فروش سخت افزار خودشو ضربه زده من خودم تو فکرمه با این شرایط که بازیای ایکس باکس مولتی پلتفرم شدن و سری اس هم کلا بخاطر گیم پس نگهداشتم سال دیگه سیستم ببندم و سری اسو بفروشم ولی اینکارو هنوز درمورد فایو نمیشه کرد فکرم نمیکنم پلنی برای مولتی پلتفرم کردن دی وان انحصاریا داشته باشن
امیدوارم اینکارو بکنن نسل ۷و۸ واقعا سیستم بستن ازین نظر چرت بود چپ و راست کلی بازی خفن رو دوتا کنسول میومد که چون انحصاری بودن فقط باید از یوتیوب نگاشون میکردی اگه کنسول نداشتی

منظورم ای پی های بزرگ فرست پارتی و چیزی که بخواد همزمان مولتی پلتفرم لانچ بشه بود چون خبرارو دنبال نمیکنم که ظاهرا چیزی نیست
فوربیدن وست که دوسال بعد پورت شد دث استرندینگم که جدیدش هنوز انحصاریه
درکل منم گفتم همه بازیارو مولتی پلتفرم میکنن و قبولش دارم اینو خیلیم خوبه مخصوصا تو بحث مولتی پلیر (نه صرفا لایو سرویس) چرت ترین چیز انحصاری بودنه ولی فعلا چیزی که دارم میبینم مثل کاری که با پلاس اکسترا کردن ای پی های مهم سینگل پلیرشونو دیرتر میخوان رو پلتفرمای دیگه بیارن تا فروش کنسولو حفظ کنن
مسیری که ایکس باکس میره کلا فروش سخت افزار خودشو ضربه زده من خودم تو فکرمه با این شرایط که بازیای ایکس باکس مولتی پلتفرم شدن و سری اس هم کلا بخاطر گیم پس نگهداشتم سال دیگه سیستم ببندم و سری اسو بفروشم ولی اینکارو هنوز درمورد فایو نمیشه کرد فکرم نمیکنم پلنی برای مولتی پلتفرم کردن دی وان انحصاریا داشته باشن
امیدوارم اینکارو بکنن نسل ۷و۸ واقعا سیستم بستن ازین نظر چرت بود چپ و راست کلی بازی خفن رو دوتا کنسول میومد که چون انحصاری بودن فقط باید از یوتیوب نگاشون میکردی اگه کنسول نداشتی
ببین اتفاقی که داره میفته دقیقا اینه. عین سیاست پورت بازیا رو پی سی که اول از بازیای غیر مهمتر شروع شد در نهایت به همه رسید اینم همونه.

کلا سیاست مایکرو و سونی عین همه الان با اندک تفاوت هایی. بازی رو اول رو کنسول خودشون می دن بعد از مدتی هم مولتی پلتفورمش می کنن. حالا مایکرو بحث گیم پس داره و اینکه پی سی رو همزمان می ده سونی سینگل پلیرا رو همزمان نمی ده.

حالا این مورد خوبه یا نه بحث من نیست. البته در این تاپیک وگرنه که بنظرم جفتشون برن زیر گل😅

در نهایت شرایط اینه دیگه هر کی هر حس و حال و نظری داره محترم

لزوما کوپی نیست، باشه هم لزوما بد نیست، اصن چیزی نیست که بد باشه، هیچ تاریخ دانی نمیاد مسخره کنه یا زیر سوال ببره یا ناامید بشه که شاهنشاهی هخامنشی از امپراتوری های پیشین در منطقه (اشور، اکد، مصر، بابل و ....) الگو برداری کرده در ساخت یک شاهنشاهی، بلکه میان به هویت مستقل هخامنشی و دستاورد هاش استناد میکنند، مثل اینکه هخامنشیان به معنای واقعی اولین شاهنشاهی/امپراتوری چند ملیتی و بین المللی رو ساختند، و حتی بهش افرین میگن اگر نکاتی رو از پیشینیان فراگرفته باشند، مثلا تخت جمشید ساختش از قبل از فتح مصر شروع شد، این یعنی نمیشه گفت معماری هخامنشی یک کوپی از مصر هست، اما، قطعا "دانش معماری مصری" در طول صد ها سال به فلات ایران هم اورده شد و در ساخت کاخ ها و شهر های اشوری بابلی و مادی و بعد ها هخامنشی، به کار رفت، چه بسا معماران تخت جمشید امتداد معماران مصری بودند...

برای مثال یکی از مهم ترین ویژگی های معماری مصری که به باقی نقاط هم انتقال یافت، ساخت بر روی یک پلتفرم یک سکوی به شدت عظیم بود ( مهم تر از همه برای کنترل و مهار سیلاب ها و جلوگیری از نشست بنا) اما در کنار این، معماری هخامنشی هویت مستقل خودش رو داره، معروفه همه میدونیم که کاخ/شهر های هخامنشی محلی برای جشن و گردهمایی های "انسانی" بودند با محوریت شاهنشاه به عنوان شخص اول، اما کاخ/شهر های مصری محلی برای مناسک و مراسم مذهبی بودند اول از همه برای گردهمایی های "افریدگاری" و خدایانی، این حتی در جزئیات معماری هم نمود پیدا میکنه وقتی ساختار نهایی و بیرونی معماری هخامنشی جلوه گر ان "چند ملیتی" چند فرهنگی و قبیله ای بودن شاهنشاهی هست در حالی که معماری مصری جلوه گر فرهنگ مذهبی و ان جهانی مصریان هست...

ما حتی یک مغلطه در این مورد داریم به اسم مغلطه علت مقدم، زمانی که یک "اتفاق" به شکل مستقیم و به "اشتباه" معلول یک علت پیشین در نظر گرفته میشه، مثلا اواز خواندن خروس در صبح به عنوان معلول "طلوع خورشید" در نظر گرفته میشده در گذشته بین انسان های جاهل چون صرفا امتداد اواز خروس و طلوع خورشید رو میدیدند، اما امروز ما میدونیم خروس دلیل اواز خوندنش "اعلام اتوریته رو محیط و اخطار به خروس های دیگر است که اتوریته رو فراموش نکنند در مورد مرغ ها" و نه فقط لوع خورشید، طلوع فقط یاداوری روزانه برای انجام اینکار هست برای خروس...

اینم همینه، مایکرو "فقط" از سونی یا سگا یاد نگرفت کنسول بسازه، خودشم عقل کافی برای این کار رو داشت و صرفا از باقی الگوبرداری کرد نهایتا، بازی های رایگان درست یادم باشه اول رو پلاس اومدند و بعد رو لایو، این به این معنی نیست که مایکرو مستقیم از پلی استیشن کوپی کرده، بلکه یک روش یک ساختار یک سرویس بوده که مایکرو "هم" به نتیجه رسید ازش استفاد کنه، و سونی اینجا ادیسون نبوده که بازی رایگان رو سرویس رو اختراع کنه و مایکرو بشه کوپی کار، یا وجود احتمالی تکنولوژی مشابه هپتیک فیدبک در نسل بعدی کنترلر های اکس باکس به معنای کوپی از رو سونی نیست، به معنای "خواست" مایکرو در استفاده از این تکنولوجی هست، یا صنعت اسمان خراش سازی شرق اسیا و امروز خاورمیانه یک کوپی صرف از صنعت اسمان خراشی امریکایی نیست، روندی هست که امریکا شروع کرد و باقی به مرور "خواستند" که از این روند بهره ببرند..

قرار نیست هر کسی چرخ رو از اول اختراع کنه که 2 روز بعد بهش انگ کوپی زدن نخوره، بلکه هرکسی سعی میکنه چرخ مورد نظر خودش بر اساس شرایط خاص خودش رو ابداع کنه با وجود شباهت های ذاتی بین همه "چرخ" ها، همونطور که معماری در بیایان و جنگل شرایط خاص و هویت خاص خودش رو داره، هویت متفاوت، و صرفا چون در هر 2 نوع معماری ما پلتفرم داریم ستون داریم طاق داریم فولان داریم بهمان داریم، کسی نمیگه این معماری ها "کوپی" از رو هم هستند،

سونی هم بر اساس پیشرفت تکنولوجی و گستردگی روزافزون دسترسی به بازی ها، داره استراتژی خودش رو فراتر از سخت افزار اختصاصی میبره چون با کلود گیمینگ مخصوصا، دیگه سخت افزار "اختصاصی" اون ماهیت اختصاصی خودش رو از دست میده، سونی بر اساس شرایط خودش داره کاری رو میکنه که مایکرو هم کرد، این به معنی دانش اموز متقلب بودن سونی نیست، به این معنی است که سونی تشخیص داده باید از این روش در ادامه استفاده کنه، عین مایکرو،

باید به سونی افرین گفت که وقتی تشخیص میده یک روش مفید است، ازش بهره میبره، حتی اگر مایکرو زودتر ان روش رو پی گرفته باشه، 2 + 2 = 4... رقابت مگه سر 100 درصد مستقل بودن هست؟ رقابت سر ارائه محصول و خدمات بهتر به مشتری و سوداوری بیشتر است، به همین سادگی، باقی میشه "روش" و وسیله برای رسیدن به "هدف" که میشه ارائه محصول و خدمت بهتر و بردن سود بیشتر.... سونی که فن ناراحت از مولتی شدن بازی ها نیست، سونی یک کمپانی و صنعتگر در حوزه تکنولوجی هست و دیدگاه متفاوتی نسبت به یک فن ناراحت از اومدن بازی ها رو پلتفرم های دیگه داره... هدف سونی رسوندن بیشترین بازی به بیشترین مشتری هست، 2+2 =4، قائدتا گیمر ها منهای فن بوی های متعصب رو سخت افزار، باید از این روند خوشحال باشند، کسی هم اگر فکر میکنه مولتی شدن لزوما یعنی تخریب، شواهد یعنی بیشمار بازی ترد پارتی سوپر موفق و سوپر مولتی پلتفرم، خلاف این رو نشون میده... مهم این هست که استودیو های اختصاصی سونی سوپربازی هارو بسازند، که میسازند، بالا پایین داره مثل هر صنعتی مثل این نسل، اینا منافاتی با اصل موضوع ندارند، همه چیز در این دنیا بالا پایین داره چون همه چیز انتزاعی و ریاضی نیست که همیشه بی نقص باشه، دنیای واقعی بینهایت موقعیت خاص داره، مثل این نسل و اشتباهات سونی و عقب افتادن استودیو ها در پیامدش...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or