سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

هورایزن به درد عمش میخوره .... :D کی اون کریه المنظر رو اخه پلی میده که ما بدیم ...
به جون جفتمون به کمتر از گاد ۲۰۱۸ رصایت نمیدم =))=))

هاه؟
هورایزن یکی از پرفروش ترین آیپی های سونی نیست؟
آخرین بار آمار دادن 37 میلیون فروش داشته فرنچایزش... برای سری ای که از 2017 شروع کرده واقعا خفنه.

البته این که سونی واقعا بلد نیست درست گسترش بده آیپی رو یه بحث دیگس

این که میگم قناعت کنید واسه اینه که سونی عمرا نمیاد همه بازی هاش رو از بیخ مولتی پلتفرم کنه
فقط دست میذاره دقیقا رو بازی هایی که میدونه میفروشن رو بقیه پلتفرم ها
میاد اسپایدرمن میده
میاد هورایزن میده
میاد هلدایورز میده
و ...

ولی مثلا عمرا شما آستروبات رو روی چیزی جز پلی استیشن ببینید
یا کارهای قدیمی تر مثل کیلزون و حتی کارهای جدیدتر ولی Niche مثل ریمیک Demon Souls
من هنوز منتظرم Gravity Rush بیاد رو نینتندو :دی ولی خب انتظار خیلی دور از واقعیتیه :(

خيلى جالبه يه پلتفرمى كه نه سخت افزارى ميفروشه نه نرم افزار روش ميفروشه اميد دارن دوستان واسه درامد بيشتر (!) بشه مقصد جديد عناوين يه جايي كه هم سخت افزارش ميفروشه هم نرم افزارش :D
قشنگ خوب اين اكانتاى به اصطلاح اينسايدر كه يه زمانى مست از خريد اكتى و غيره بودن بعد ظى دو سال اخير سنگ رو يخ شدن دارن موج سوارى ميكنن =P~

خيلى جالبه يه پلتفرمى كه نه سخت افزارى ميفروشه نه نرم افزار روش ميفروشه اميد دارن دوستان واسه درامد بيشتر (!) بشه مقصد جديد عناوين يه جايي كه هم سخت افزارش ميفروشه هم نرم افزارش :D
قشنگ خوب اين اكانتاى به اصطلاح اينسايدر كه يه زمانى مست از خريد اكتى و غيره بودن بعد ظى دو سال اخير سنگ رو يخ شدن دارن موج سوارى ميكنن =P~
کامنت قبلی ازت پرسیدم ولی توضیح ندادی چرا Death Stranding و Final Fantasy XVI و Final Fantasy Remake و Helldivers 2 روی کنسولی که کسی روش بازی نمی‌خره عرضه میشه؟ :دی حالا بقیه بازی‌های AA و AAA و اینا بماند. یعنی ناشرها تو رودرواسی با مایکروسافت هستند که براش بازی عرضه می‌کنن؟ :دی یه حرف اشتباهی دست گرفتید هی بهش استناد می‌کنید 😅 خب وقتی این همه بازی داره برای Xbox عرضه میشه یعنی مشخصا برای ناشر درآمد داره که همچین کاری می‌کنه. این NateTheHate هم فکر کنم از اولین افرادی بود که خبر عرضه بازی‌های Xbox روی پلی‌استیشن رو داد، پس احتمالا خبرهایی هست :دی

هاه؟
هورایزن یکی از پرفروش ترین آیپی های سونی نیست؟
آخرین بار آمار دادن 37 میلیون فروش داشته فرنچایزش... برای سری ای که از 2017 شروع کرده واقعا خفنه.

البته این که سونی واقعا بلد نیست درست گسترش بده آیپی رو یه بحث دیگس

این که میگم قناعت کنید واسه اینه که سونی عمرا نمیاد همه بازی هاش رو از بیخ مولتی پلتفرم کنه
فقط دست میذاره دقیقا رو بازی هایی که میدونه میفروشن رو بقیه پلتفرم ها
میاد اسپایدرمن میده
میاد هورایزن میده
میاد هلدایورز میده
و ...

ولی مثلا عمرا شما آستروبات رو روی چیزی جز پلی استیشن ببینید
یا کارهای قدیمی تر مثل کیلزون و حتی کارهای جدیدتر ولی Niche مثل ریمیک Demon Souls
من هنوز منتظرم Gravity Rush بیاد رو نینتندو :دی ولی خب انتظار خیلی دور از واقعیتیه :(
هورایزن به من باشه بدترین IP تاریخ صنعت هست و فکر نمی‌کنم کارکتری به افتضاحی الوی این صنعت به خودش ببینه....

داش ممد از همون اولم جدی بود :D
به نظرت فاز اول رو با گاد و لست شروع میکنه یا سوشیما و اسپایدی ....
کاش یکی بهش بگه اینجا ملت پول مفت به هر چیزی نمیدن تمام و کمال با تمام DLC و اپدیت ها باشه یه فکری براش میکنیم ....
اولین چیزی که بیاد قطعا هورایزنه
موتور بازی هم به لطف Death Stranding برای xbox بهینه کردن نسخه ریمستر رو تا سال دیگه معرفی میکنن

یه چیزی رو که در نظر نمی گیرید مشکل پورته . سونی هنوز که هنوز پورت بازی هاش برای pc پر باگ و عدم بهینگی همراه هست. استدیو هایی هم فقط برای ساخت پورت خریده ولی خوب این کافی نیست و نتیجه پورت باز یها هم خوب نبوده

سونی اگه مثلا بخواد بازی های اصلی رو روی ایکس باکس عرضه کنه همه رو در یک بازه زمانی کوتاه نمی تونه عرضه کنه با فاصله هست مثل pc

• Like
Reactions: Love Console
اکثر بازی های سونی اگر روی گیم پس نیاد ارزش خرید نداره بیایی 60 - 70 دلار بدی برای یک بازی چند سال پیش که یک گیم پلی 10 - 15 ساعته بدون بخش آنلاین داره هزینه کنی با منطق کاربرهای XBOX جور در نمیاد
بازیای سونی خوب تخفیف میخورن
۲-۳ ماه بعد انتشار با ۴۰٪ تخفیف میشه خریدش
خوبیش اینه نسخه‌ای که برای xbox میدن مثل PC شامل همه dlc ها و بهینه سازیا هست
در واقع ایستگاه پلیرها میشن بتا تستر بقیه

در واقع ایستگاه پلیرها میشن بتا تستر بقیه
همینش خوبه ...
بازی جدید ناتی داگ هم من واقعا توقع ندارم دی وان بیارن XBOX ....
آبی پوشان بشینن ۱ سال بازی کنن باگ ها و افت فریم ها رو گزارش بدن ....
همون گلد ادیشن رو پورت کنه برای ما کافیه

اولین چیزی که بیاد قطعا هورایزنه
موتور بازی هم به لطف Death Stranding برای xbox بهینه کردن نسخه ریمستر رو تا سال دیگه معرفی میکنن
منطقیه
ولی کاش این اولی نباشه ...
شده order رو پورت کنه ولی اینو نه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or