سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

زير شعله پيك نيكاتونو كم كنيد.
بعدا خودتون ميخوره تو ذوقتون :D
کامشون یجوری سنگینه که یکیشون اومده میگه از ۲ ۳ سال دیگه بازیای سونی میاد روی گیم پس!:)) :))
از بعد انحصار بازیای COD روی Xbox همچین محصول نابی توی فروم پخش نشده بود! حلالش باشه هرکی وظیفه نشرشو بر عهده داره.

آخرین ویرایش:
ببین حضرت اسپنسر به چه روزی انداختِتون که اوج لذتتون شده همین شایعه :))
تازه کجاشو دیدی مالک .... :D
فقط اون لحظه ای که بازی روی XBOX پلی بدیم و لوگوی ناتی داگ و سانتا مونیکا روی TV نقش ببنده ....
اوووووووووووف =))=))

البته برای تحقق این امر، یه سری کاربرا باید یوزرشون رو به Only nintendo و the last of Mario و غیره تغییر بدن :D
این کینه از سونی از کجا میاد؟:دی آخرم به جوابم نرسیدم
بعد N سال داشتم آنچارتد ۲ و ۳ بازی میکردم ٬‌ جزییات و کیفیتی که تو این بازی ها هست هنوزم من ندیدم با این دقت استودیویی بتونه پیاده سازی بکنه ‌٬‌ و این خدمتی بوده که استودیو های سونی به صنعت بازی سازی کردن

پ.ن: فقط دعا کنید هرچی انحصاریه رو ایکس باکس بیاد :دی وگرنه بعید میدونم کاربر های فروم همین تعداد بمونن.

این کینه از سونی از کجا میاد؟:دی آخرم به جوابم نرسیدم
بعد N سال داشتم آنچارتد ۲ و ۳ بازی میکردم ٬‌ جزییات و کیفیتی که تو این بازی ها هست هنوزم من ندیدم با این دقت استودیویی بتونه پیاده سازی بکنه ‌٬‌ و این خدمتی بوده که استودیو های سونی به صنعت بازی سازی کردن

پ.ن: فقط دعا کنید هرچی انحصاریه رو ایکس باکس بیاد :دی وگرنه بعید میدونم کاربر های فروم همین تعداد بمونن.
از کجای حرف من کینه از سونی رو برداشت کردی؟

بعد کامنت خودتم چه ربطی به حرفای من داره؟

جنگ کنسولی تموم شد. بیاید پایین سرمون درد گرفت :D

NateTheHate گفته نظر شخصی خودش این بوده که بازی‌های Live service و عناوین کوچک‌تر برای Xbox عرضه میشن، ولی اخیرا از منابع دیگه‌ای شنیده که به جز این موارد بازی‌های بیشتری از سونی در راه Xbox هستند! تاکید هم کرده منظورش بازی‌های معرفی شده مثل HD2 یا Marathon و حتی MLB هم نیست.

انگار شوخی شوخی داره جدی میشه 🫣 😁 اینم قضیه‌اش مثل همون جریان سال قبل هست، اگر از سمت سونی کسی موضوع رو تکذیب نکنه احتمالا یه خبرهایی هست. در کل ماجرا این‌قدر عجیب هست که باید چند تا صاحب خبر (!) دیگه هم تایید کنن تا بشه باور کرد :دی

NateTheHate گفته نظر شخصی خودش این بوده که بازی‌های Live service و عناوین کوچک‌تر برای Xbox عرضه میشن، ولی اخیرا از منابع دیگه‌ای شنیده که به جز این موارد بازی‌های بیشتری از سونی در راه Xbox هستند! تاکید هم کرده منظورش بازی‌های معرفی شده مثل HD2 یا Marathon و حتی MLB هم نیست.

انگار شوخی شوخی داره جدی میشه 🫣 😁 اینم قضیه‌اش مثل همون جریان سال قبل هست، اگر از سمت سونی کسی موضوع رو تکذیب نکنه احتمالا یه خبرهایی هست. در کل ماجرا این‌قدر عجیب هست که باید چند تا صاحب خبر (!) دیگه هم تایید کنن تا بشه باور کرد :دی
داش ممد از همون اولم جدی بود :D
به نظرت فاز اول رو با گاد و لست شروع میکنه یا سوشیما و اسپایدی ....
کاش یکی بهش بگه اینجا ملت پول مفت به هر چیزی نمیدن تمام و کمال با تمام DLC و اپدیت ها باشه یه فکری براش میکنیم ....

• Smile
Reactions: Milad.Samavati
داش ممد از همون اولم جدی بود :D
به نظرت فاز اول رو با گاد و لست شروع میکنه یا سوشیما و اسپایدی ....
کاش یکی بهش بگه اینجا ملت پول مفت به هر چیزی نمیدن تمام و کمال با تمام DLC و اپدیت ها باشه یه فکری براش میکنیم ....
اینام مثل مایکروسافت اول کوچیک شروع میکنن، من که میگم Days Gone + Lego Horizon :D

من دلم کیلزون میخواد.... :D
سونی جان دست به کار شو بی زحمت

این رو فن های پلی استیشن هم نزدیک ده ساله دارن میگن و خبری نیست :D
بعید میدونم سونی جان به خاطر کس دیگه بخواد دست به کار شه
به هورایزن قناعت کنید :>

این رو فن های پلی استیشن هم نزدیک ده ساله دارن میگن و خبری نیست :D
بعید میدونم سونی جان به خاطر کس دیگه بخواد دست به کار شه
به هورایزن قناعت کنید :>
هورایزن به درد عمش میخوره .... :D کی اون کریه المنظر رو اخه پلی میده که ما بدیم ...
به جون جفتمون به کمتر از گاد ۲۰۱۸ رصایت نمیدم =))=))

هورایزن به درد عمش میخوره .... :D کی اون کریه المنظر رو اخه پلی میده که ما بدیم ...
ایکس باکس این دو نسل انقدر وضعش خراب بوده که هورایزن بهتون بدن میزارید رو چشمتون
حداقل شما که شخیصت بازی مورد انتظارتون (فیبل که ده ساله منتظرشید) اونه بهش نگید کریه المنظر :D

هورایزن یکی از بهترین آی پی های پلی استیشن هست :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or